Libertya Open Day 2017 - 7 Séptémber

Édisi énggal pikeun acara parantos sumping anu ngahijikeun komunitas kamerdikaan sareng perusahaan sacara umum, pikeun ngabagi dinten pembaruan sareng bisnis.

Dimana sareng iraha

Pengangkatanana nyaéta Kemis, 7 Séptémber di Hotel Savoy (Av. Callao 181 - CABA) di Argentina ti 8.30 énjing.

Acara na

Salila Libertya Open Day jasa anyar bakal ditepikeun Seueur anu mesen y Dina Premis dikembangkeun khusus pikeun ruas UKM.

Salaku tambahan, ceramah téknis bakal dilaksanakeun dina integrasi data sareng pilihan réplikasi sareng program éta bakal dilengkepan ku sababaraha carita kasuksésan anu nunjukkeun kakuatan sareng kalenturan produk.

Beurang, aranjeunna bakal dilaksanakeun sakaligus:

  • Rapat jaringan sareng bunderan bisnis.
  • Konsultasi gratis ka tim téknis.
  • Nangtung dihadiran ku perusahaan terkenal di komunitas mitra.
  • Tés Demo LibertyaERP

Pikeun ngeureunkeun acara éta, Ruang Terbuka bakal diayakeun; dirancang supados pamilon tiasa: mairan, debat sareng ngabahas masalah anu timbul nalika paméran sareng / atanapi kagiatan anu béda-béda dina Libertya Open Day.

daptaran

Pendaptaran sareng inpormasi dina halaman wéb acara. Kanggo tikét gratis, kirim email ka: libertya.gestion@gmail.com

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.