Libertya ERP nampilkeun vérsi na 14.02. Parangkat lunak manajemén administrasi lengkep

Libertya ERP Éta mangrupikeun Parangkat Lunak Manajemén Administrasi Komprehensif, dikembangkeun sacara lengkep dina lisénsi Parangkat Lunak Gratis, anu henteu ngagaduhan watesan operasional atanapi lisénsi atanapi pembaruan biaya.

Libertya ERP nutupan sadaya kaperluan administrasi sareng akuntansi perusahaan ngalangkungan sirkuit anu dirancang pikeun nyaimbangkeun kasederhanaan panggunaan kalayan kalenturan prosedur. Fitur utamina kalebet:

  • Manajemén Produk.
  • Manajemén gudang
  • Manajemén harga
  • akuntansi
  • Operasi Penjualan sareng Akun Piutang
  • Suplier sareng rekening anu mayarna
  • perbendaharaan
  • Ngadaptarkeun Suplier sareng Klién

Vérsi 14.02 ngenalkeun penggabungan Klién Wéb anu ngamungkinkeun aksés kana sistem liwat komputer naon waé anu nyambung kana internét. Klién desktop tradisional sareng pilihan wéb ayeuna hirup babarengan; ngamungkinkeun pikeun ngalebetkeun aplikasi liwat salah sahiji na, bahkan sacara sakaligus.

Ku cara kieu, sareng berkat dukungan ti sakumna komunitas pangguna sareng pangembang, Libertya ERP teras-terasan tumuh dumasar filosofi na pikeun nganteurkeun 100% fungsina salaku parangkat lunak gratis, tanpa watesan operasi atanapi lisénsi anu disumputkeun; ogé nyayogikeun kalenturan pamasangan anu luar biasa anu ngamungkinkeun pikeun dilaksanakeun di pasar perusahaan sareng pasar UKM, kalayan carita-carita kasuksésan anu kuat dina kadua ruas éta.

 Libertya ERP ayeuna ngagaduhan jaringan anu penting pikeun mitra anu berwenang sareng disertifikasi di: Argentina, Uruguay, Venezuela, Mexico sareng Spanyol.

Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Libertya ERP sareng unduh versi anyar:

Website Libertya.org

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maykel cenahna

    Naha aya anu saé sareng apache, php sareng MySQL sanés fusioninvoice?

    1.    alex cenahna

      Kuring kedah nerapkeun Dolibarr, kuring henteu kantos nganggona tapi resep pikeun kesederhanaan pamasangan sareng antar muka anu ramah, éta mangrupikeun 100% wéb sareng dianggo sareng php, apache sareng MySQL. Saé pisan kuring nerapkeunana http://www.ojuridica.cl. Tangtosna kuring henteu mendakan seueur dokuméntasi pikeun pangurus

    2.    Izenzo cenahna

      Kuring ngiringan patarosan, Kuring milarian anu lumayan pantes ditagih sareng éta aya dina kaayaan GNU / Linux atanapi tipe Hosted Self (Fusioninvoice…).

      Salam.

  2.   Gonzalo murillo cenahna

    GRATIS !!!!!

    1.    Esteban cenahna

      Naha anjeun tiasa mairan kunaon? Kuring gaduh rujukan anu saé pisan.

      Slds!

  3.   Otto cenahna

    Naha anjeun terang naon waé CRM atanapi ERP anu ngamungkinkeun kuring pikeun ngarobih tingkat tataranana, contona upami kuring hoyong ngarobih idéntifikasi data anjeun sareng ngahasilkeun modul kuring nyalira. Sagala rekomendasi diapresiasi.
    Salam,

    1.    Nicolas cenahna

      OpenERP. Bahasa anu dipaké pikeun nulis modul nyaéta python

  4.   Maria cenahna

    Program anu hébat anu aranjeunna nasihatkeun dina halaman ieu. Nya kitu, kuring hoyong nunjukkeun yén pikeun hasil sareng ieu atanapi program sanésna urang kedah gaduh perusahaan anu saé pikeun mamatahan ka kami sareng nunjukkeun anu mana anu pangsaéna pikeun perusahaan urang, sareng program pikeun éta.
    Diantara perusahaan ieu kuring tiasa nyorot sareng nyarankeun http://www.cimatic.com.mx
    Salam sareng ucapan salamet dina blog
    Maria