LibreOffice 6.4.4 ayeuna sayogi kalayan seueur paningkatan

logo bebasoffice

The Dokumén Yayasan parantos ngaluarkeun versi anyar suite kantor LibreOffice anu sayogi pikeun sadaya platform anu didukung.

LibreOffice 6.4.4 Éta mangrupikeun édisi kaopat versi 6.4 sareng sanaos henteu ngenalkeun fitur énggal, éta nyandak sababaraha paningkatan anu bakal ningkatkeun pangalaman pangguna sareng bakal méréskeun sababaraha bug anu nembé kapendak.

TDF nyebatkeun yén vérsi ieu khususna ditujukeun pikeun pangguna canggih sareng peminat, sedengkeun pangguna normal sareng mimitina-waktos kedah tetep dina LibreOffice 6.3.6 kanggo pangalaman anu langkung stabil sareng dipercaya.

Sakumaha biasa, aya versi anu aya beja panganyarna pikeun pangguna canggih pikeun nyobaan sareng anu sanés anu parantos ditingkatkeun supados henteu gagal, anu disarankeun pikeun saha waé anu milari stabilitas.

TDF ngajelaskeun yén LibreOffice 6.4.4 kalebet “seueur perbaikan sareng perbaikan pikeun kasaluyuan dokuménJanten upami anjeun gaduh pangalaman goréng damel sareng file anu didamel di Microsoft Office sateuacanna, anjeun panginten henteu gaduh deui.

LibreOffice dianggap salaku nomer alternatif nomer hiji pikeun Microsoft Office, sareng seueur jalma, perusahaan atanapi organisasi anu henteu hoyong mayar lisénsi pikeun Microsoft Office mendakan yén gaganti ieu sami atanapi langkung saé tibatan alternatip anu dibayar.

Akhirna, kedah diémutan yén LibreOffice parantos diadopsi ku seueur agénsi sareng pamaréntah, kalolobaanana ngagaduhan tujuan ngirangan biaya lisénsi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.