LibrePlanet 2021: Prosés pendaptaran ayeuna dibuka kanggo sadayana!

LibrePlanet 2021: Prosés pendaptaran ayeuna dibuka kanggo sadayana!

LibrePlanet 2021: Prosés pendaptaran ayeuna dibuka kanggo sadayana!

del 20-21 Mei 2021 éta édisi katilu belas de la konperénsi taunan de la Yayasan Parangkat Lunak Gratis (FSF), dikenal salaku LibrePlanet.

Sareng sababaraha dinten ka pengker, aranjeunna ngumumkeun yén pendaptaran online pikeun ilubiung. Ku alatan éta, dinten ieu urang bakal marios ngeunaan kabagjaan Konperénsi Taunan FSF, nyaéta, perkawis FreePlanet sareng sababaraha berita deui ngeunaan éta.

Sanaos kami henteu kantos nyarios langsung FreePlanet, kami parantos nyebatkeun éta sababaraha kali dina sababaraha tulisan kami anu sateuacana. Anu terakhir nyaéta dina éntri anu salajengna, nalika éta LibrePlanet 2019. Sareng anu mana, kami masihan koméntar diantara anu sanésna, sapertos kieu:

"Richard Stallman ngumumkeun dina konperénsi LibrePlanet 2019 anu meunang Juara Software Free 2018, didirikeun ku Free Software Foundation (FSF) sareng dilélérkeun ka individu anu masihan kontribusi anu paling penting pikeun ngembangkeun perangkat lunak gratis. Pangajén pikeun proyék-proyék kauntungan sosial dipasihkeun ka proyék atanapi tim anu tanggung jawab nerapkeun perangkat lunak gratis atanapi ideu gerakan perangkat lunak gratis, dina proyék anu ngahaja sareng sacara signifikan nguntungkeun masarakat dina aspek kahirupan anu sanés." Ieu mangrupikeun juara penghargaan Software Free 2018 pikeun proyék kauntungan sosial.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu mangrupikeun juara penghargaan Software Free 2018 pikeun proyék kauntungan sosial

LibrePlanet 2021

Naon LibrePlanet?

dumasar kana Yayasan Parangkat Lunak Gratis (FSF) Acara ieu mangrupikeun konperénsi taunan anu diatur sacara mandiri anu tujuanna pikeun nyiptakeun acara multi-dinten anu hirup anu narik seueur panonton jalma anu resep kana nilai-nilai Perangkat Lunak Gratis. Maka, aranjeunna hoyong acara ieu ngahijikeun pamekar parangkat lunak, ahli hukum sareng kawijakan, aktivis, mahasiswa sareng pangguna komputer pikeun diajar katerampilan, ngarayakeun prestasi parangkat lunak gratis sareng nyanghareupan tangtangan salajengna pikeun kabébasan parangkat lunak.

Konperénsi ieu salawasna aya program pikeun sadaya umur sareng tingkatan pangalaman. Sedengkeun masing-masing ngagaduhan topik khusus salaku lambang diskusi. Maka, téma tina LibrePlanet 2021 es "Pemberdayaan pangguna". Salaku tambahan, acara taun ayeuna bakal diayakeun ku julia reda, sareng pamimpin komunitas anu sanés. Samentawis éta, program lengkepna bakal diterbitkeun dina Januari 2021.

Dina édisi salajengna ieu, panitia na ngarepkeun a jumlah rékaman panyatur anu bakal nampilkeun usulan pikeun ceramah pikeun acara éta, janten janji janten pangalaman hebat. Sareng tangtosna, sadayana bakal online, kusabab ngasingkeun sareng ngukur jarak sosial ku Pandemi covid-19.

Warta ayeuna ngeunaan LibrePlanet 2021

Sakumaha urang parantos dikedalkeun di awal, sababaraha dinten ka pengker, khususna teh 15 / 12 / 20, la FSF parantos ngumumkeun dina Blog na, anu parantos aktip Pendaptaran Online pikeun LibrePlanet 2021, Supados sadayana anu biasa atanapi anu anyar anu resep ilubiung tiasa ngadaptar. Perhatoskeun yén duanana anggota gaul FSF sareng murid bakal lebet kana acara éta Pendukung, gratis, sapertos anu pamilon. Sedengkeun anu ngadaptar salaku "Stalwart" upami aranjeunna kedah ngadukung ku mayar lawangna.

Nanging, sareng ngadugikeun panitia, pikeun netelakeun yén ku ngadaptar atanapi henteu, urang tiasa gaduh aksés bébas ceramah:

"Sakumaha biasa, kami bakal nawiskeun aksés kana acara langsung sareng langsung pikeun gratis ka sadayana, anu hartosna yén ceramah konperénsi sayogi pikeun sacara harfiah sadayana anu ngagaduhan aksés kana Internét - kumaha deui urang tiasa leres kana téma kami "Nguatkeun Pamaké"?".

Akhirna, jalma-jalma anu hoyong nuturkeun pisan berita sareng inpormasi sanés ngeunaan LibrePlanet 2021, tiasa rutin nganjang ka anjeun website resmi, supados énggal sareng kajadian anu dicarioskeun.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan berita ngeunaan «LibrePlanet 2021», édisi ka tilu belas tina konferensi taunan di Yayasan Parangkat Lunak Gratis (FSF); dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.