Lingkungan Kayu Manis 2.8 ayeuna sayogi!

Salah sahiji lingkungan desktop anu pangsaéna pikeun distro Linux kami Kayu manis 2.8 ayeuna sayogi. Lingkungan ieu mangrupikeun béda tina GNOME Shell sareng manajer jandela Muttin sareng dingaranan ku pangembang Kayu Manis salaku Muffin. Sanaon Kayu manis asalna dikembangkeun pikeun linux mint, Kami parantos tiasa gaduh sadayana kasuksésan dina distribusi anu sanés sareng pamasanganana henteu nampilkeun seueur kasusah sareng tangtosna, éta mangrupikeun alesan anu wajar pikeun nyobaan. kayu manis-28

Sarta éta kayu manis 2.8 mawa kami sababaraha fitur novél anu parantos dirarancang pikeun nyugemakeun grup pangguna anu henteu sapinuhna wareg GNOME sareng aranjeunna milari hal anu langkung adaptasi sareng tradisional. Cicih katingalina anu condong kana tradisional, éta penting pisan pikeun épék grafis, sareng éta ogé ngalebetkeun fungsionalitas anu aya dina komputer méja modéren anu sanés sareng anu parantos nandaan jalan ka payun. Tim pangembang desktop ieu terus ngerjakeun ningkatkeun ieu sareng ieu jelas pisan dina vérsi anyar anu parantos dileupaskeun.

kayu manis

Saatos ningali éta, urang tiasa nyarios yén éta ngagaduhan seueur berita, ngamimitian koleksi anu hadé apétÉta ogé ngagaduhan fungsionalitas énggal pikeun desktop sareng sababaraha koréksi anu parantos diusahakeun ngajantenkeun lingkungan ieu langkung lengkep. Sababaraha applet parantos diperbaharui boh dina penampilan sareng fungsina, sapertos hiji sora sapertos ayeuna penampilan anu ningkat sareng kagunaan anu langkung ageung sahingga tiasa dianggo salaku mini reducer Sareng katingalina saé nalika dipasangkeun sareng perangkat lunak musik paporit urang, ogé kadali inovatif pikeun alat input parantos dikandung ngajantenkeun interaksi sareng lingkungan Kayu manis langkung gampang.

kayu manis-1

Applet énergi ogé parantos diperbarui, kalayan fungsionalitas anu langkung ageung sareng anu nyandak kami diantawis perbaikan na kamungkinan ngadeteksi batré anu urang anggo dina komputer dina waktos anu sami (batré laptop, batré periferal, jst.) sareng perbaikan sanés anu di bawa ku lingkungan ieu nyaéta dukungan pikeun méréskeun ikon-ikon anu nuturkeun téma visual anu kami ngonpigurasikeun desktop, daptar windows kalayan inovasi anu narik anu tiasa ngajantenkeun gampang pikeun napigasi di antaraana sareng tampilan gambar gambar leutikna.

kayu manis-3

Pikeun peminat épék visual dina lingkunganana, éta animasi Aranjeunna ogé diperhatoskeun pikeun nyandak anu énggal dina Kayu Manis 2.8, sareng anjeun ngan saukur tiasa ningali yén aranjeunna parantos ngusahakeun ngangkat nami, "kayu manis", kalayan aroma visual anyar parobihan dina taskbar pikeun mésér jandéla teu acan diantosan, ogé dina optimasi pikeun GPU NVIDIAOgé bug ngalereskeun sareng ngalereskeun sababaraha detil dina paket ieu.

kayu manis-4

Versi ieu parantos sateuacanna anu saé pikeun lingkungan desktop ieu, parobihan Kayu manis 2.8 katémbong ku mata taranjang di luar, tapi ogé di jero. The kasaluyuan antara pakakas sareng supirna, deteksi HiDPI saderhana (utamina ngalangkungan konéksi HDMI), atanapi manajemén sési, anu ngajantenkeun langkung akurat sareng ramah. Sadayana di luhur hartosna lumayan ningkat kinerja desktop sacara umum.

Fitur anyar sanés anu parantos dileupaskeun mangrupikeun fungsi énggal dina Nemo file manager, kalayan "ngaganti nami gancang" nalika ngaklik dua kali Windows-style. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan sadaya parobihan sareng berita anu disebatkeun ku lingkungan ieu sareng / atanapi unduh di dieu nyaéta tempat anu pas, aya ogé anu gudang Linux Mint anu ogé dipikaresep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   nada cenahna

    Kaleresan aya ku penampilan Plasma 5 sareng henteu aya lingkungan desktop anu raos; Plasma sanés ngan ukur anu pangsaéna, tapi sakumaha saé na, éta parantos unik, sésana nyaéta sampah.

    1.    arman2 cenahna

      Luhureun sadaya, anjeun kedah hormat, upami aya hiji hal anu kuring pelajari ti dunya Linux, nyaéta aya kabébasan pilihan ... Sanés kusabab anjeun resep Plasma 5 sareng lingkungan anu sanés tiasa dianggo, éta egois ku anjeun, lanceuk linux ... Kuring nganggo Kayu Manis sareng sigana rada stabil sareng enteng kuring .. Anjeun ogé kedah émut yén henteu sadaya pangguna ngagaduhan téknologi anu sami pikeun dukung Plasma 5 dina PC anjeun ..
      Sldos ti Kuba… .. 🙂

    2.    mbd cenahna

      Ieu mangrupikeun koméntar paling bodo dina wéb

    3.    Alexander TorMar cenahna

      Naon gunana upami éta anu pangsaéna upami paling teu stabil? Sareng sakumaha aranjeunna nyarios, éta mangrupikeun koméntar anu paling bodo aya

    4.    Alexander TorMar cenahna

      Ku jalan kitu, hiji-hijina sampah didieu nyaéta anjeun ...

    5.    embun-embunan cenahna

      Sakumaha ceuk saderek linux kuring baheula, "Ieu koméntar anu bodo dina wéb", kuring nganggo Gnome, kuring gaduh alesan kuring ....

  2.   David Mitos cenahna

    Toño, kanyataan yén anjeun resep Plasma 5 henteu kedah nganggap yén anjeun henteu yakin ngalawan sésa desktop Linux. Kuring sorangan mangrupikeun pangguna Plasma 5, tapi kuring ogé nganggo Kayu manis sareng bagja pisan sareng anu terakhir. Diajar hormat ka pamekar ti sésa méja, tetep émut yén kaseueuran aranjeunna narékahan pikeun ngembangkeun éta tanpa nampi nanaon.

    1.    Alexander TorMar cenahna

      Ieu sobat troll, tong nyéépkeun waktos masihan katerangan anu saé pikeun parasit éta

  3.   HO2Gi cenahna

    Warta anu saé

  4.   LALALA cenahna

    Hal ngeunaan warta xDDD tapi hatur nuhun. Nyatana nyaéta hal anu anyar anu dibawa kayu manis nyaéta hébat, sanaos henteu aya pamutahiran, kuring rumaos aya dina jalur anu leres sareng nyatana anu leres kuring parantos nganggo lingkungan ieu salami 4 bulan sareng kuring resep pisan tibatan KDE 5 atanapi Cangkang GNOME. Alesanna nyaéta stabilitas sareng kesederhanaan kuring miharep éta henteu kaleungitan tina antukna.

    Oh hal kuring rek ngomong. Kuring ngaku yén kde 4 atanapi 5 éndah, kuring nganggona sataun, janten kuring resep pisan sareng ngagaduhan seueur hal anu saderhana pikeun pangguna. Tapi kanyataan yén éta ngagaduhan seueur hal sareng paménta pangguna ngajantenkeun versi kahijina ngaleupaskeun henteu pikaresepeun, tapi dina Fin éta lingkungan anu saé, tapi sanés jinis kuring.

  5.   Alexander TorMar cenahna

    Warta anu saé pisan, saé pisan khususna pikeun pangguna Mint Linux