Linspire 8.7 janji kinerja hébat dina komputer Windows 10 laun

Linux sok digambarkan salaku pilihan anu pangsaéna pikeun anu ngagaduhan komputer Windows anu laun sareng ayeuna Linspire aya di dieu pikeun ngayakinkeun persis jalma-jalma pikeun ngalakukeun saklar.

Linspire 8.7 sayogi salaku a Linspire 8.5 update sareng nganggo lingkungan desktop Mate pikeun nyobaan ngajantenkeun panganteur sareng pangalaman navigasi sami pisan sareng Windows 7 atanapi Windows 10.

Salah sahiji alesan seueur pangguna Windows milih ngajaga sistem na kusabab akrabna sareng lingkungan desktop. Ku ieu diémutan, tim pangembangan PC / Opensystems nganggo Mate salaku upaya ngayakinkeun langkung seueur jalma anu miluan jajaran Linux.

Linspire 8.7 sayogi kanggo $ 29.99

Linspire 8.7 ngagunakeun MATE 1.20.1 sareng LTS Server Kernel 5.3.0-40, éta dilengkepan aplikasi pikeun transisi tina Windows kana Linux dina cara anu langkung saderhana, sajaba ti klasik Google Chrome, Skype, Microsoft PowerShell, VLC sareng OnlyOffice.

Linspire teu ngagaduhan sidang atanapi lisénsi gratis pikeun pangguna énggal. Lisénsi taunan hargana $ 29.99 dolar sareng upami anjeun hoyong 12 bulan dukungan anjeun kedah mayar $ 59.99 dolar.

"Nalika anjeun mésér lisénsi Linspire 8.7, anjeun kéngingkeun 12 bulan apdet gratis, dukungan téknis ku mail sareng telepon.Sebutkeun tim tukangeun sistem.

Samentawis éta, Windows 7 masih mangrupikeun sistem operasi anu paling seueur dianggo, tapi jumlahna gancang murag. Numutkeun ka NetMarketShare, Windows 7 handap tina 25.56 dugi ka 25.20 ti Januari dugi ka Fébruari.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.