Linus Torvalds: Linux 3.20 atanapi 4.0?

Kuring kantos nyaring sababaraha waktos katukang yén kuring TEU hoyong anu sanés (linux) 2.6.39 dimana jumlahna cukup ageung anu anjeun teu tiasa ngabedakeun aranjeunna.

Kami laun-laun langkung caket kana éta, kalayan versi 3.20 caket, sareng kuring parantos ngaleungitkeun jari sareng jari jari sakali deui.

Kuring kantos nguping sababaraha waktos ayeuna ngeunaan pindah kana versi 4.0. Tapi hayu urang tingali naon anu dipikirkeun ku jalma.

Janten - naha urang teraskeun ka 3.20 kusabab jumlah ageung seksi, atanapi urang ngalih kana 4.0 sareng ngareset nomerna ka anu langkung alit?

PS: Pikeun netelakeun: "versi ageung" tingal 20 ti 3.20, sanés 4 ti 4.0. Saolah-olah pilihan sanésna henteu netelakeunana. Tapi survey ieu perkawis jalma anu gampang bingung.

Éta parantos ngagaduhan 600 sora dina 40 menit. Naon anu aranjeunna nyarios?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    pikeun kuring luncat saatos 9, kusabab seueur urang bingung, utamina ku gnome sareng kernel damn 😀

  2.   Miguel cenahna

    Lalaki saderhana sami naroskeun sareng henteu maksakeun

  3.   Leo cenahna

    Pikeun kuring anu kedah ngaréspon naha aya parobihan anu penting pisan dina Kernel, sateuacanna anu penting atanapi sakumpulan berita anu sangat menarik dan berguna bagi sadayana.

    Saur kamajuan henteu kedah dibalikan deui nalika ningkatkeun kernel cukup signifikan pikeun ngalih ka 4.0. Pamaké normal henteu kapangaruhan teuing, tapi bayangkeun pikeun sérver ...

    Teruskeun 4.0

  4.   eco-slacker cenahna

    Sigana mah tambalan langsung tiasa janten alesan anu hadé pikeun luncat dina panomeran.
    Jigana waktuna pikeun Linux 4

  5.   peterczech cenahna

    Kuring nyandak bagian dina survey sareng condong kana versi 4.x sabab leres-leres parantos seueur parobihan kernel ti mimiti séri 3.x. Ogé kernel 3.20 atanapi 4.0 bakal mawa kabaruan ... Pembaruan panas tanpa reboot na anu pantes versi anyar tina kernel: D.

  6.   Josep M. Fernandez cenahna

    Kuring parantos milih pilihan anu munggaran. Keledai ageung milampah atanapi henteu.

  7.   sander cenahna

    Kuring ogé ilubiung sareng resep Petercheco saur kuring aya seueur parobihan pikeun nuluykeun nganggap éta versi minor, waktuna pikeun panomeranna robih janten 4.x sareng nalika panambih ditambihan, luncat kana versi 5 (nalika parantos seueur atanapi seueur ditandaan) sareng upami henteu ningkat tina 0.1 janten 0.1 (tina vérsi 4.1 janten 4.2 jst)

    Wasalam

  8.   Yesus Perales cenahna

    4.0 katingalina langkung saé tibatan 3.20 tapi nuturkeun édisi semantis henteu leres, tapi upami urang nuturkeun éta bakal ditungtungan ku kernel 2
    http://semver.org/lang/es/

  9.   napsix cenahna

    Pasti, teraskeun sareng 4.0

  10.   linuXgirl cenahna

    Hal anu logis nyaéta nyandak hitungan dugi ka 10, nyaéta 3.1, 3.2 ... 3.10, sareng saatosna angkat ka 4.0, turutan prosés anu sami dugi ka 10 sareng sajabina. Leres-leres nyandakna dugi ka 20 atanapi langkung luhur sora sapertos edan.

  11.   linuXgirl cenahna

    Kalayan kecap séjén, perlu (yén kuring henteu réngsé ideu anu saencana) angkat ka 4.0 ayeuna. Rekening na henteu lirén deui.

  12.   zetaka01 cenahna

    Kahiji - Tarjamahan nyaéta, sahenteuna, panarjamah otomatis.
    Kadua - Anjeun kedah ngajelaskeun vérsi kernel linux sareng vérsi ganjilna.

    Hiji salam.

    1.    zetaka01 cenahna

      Salain ti siga guyonan, anjeun tiasa nganggo kernel Hurd atanapi kernel BSD.
      Hiji salam.

    2.    zetaka01 cenahna

      Bingah Jumaah kaping 13. Jigana éta ngan ukur pikeun Amérika Serikat, pikeun Hispanik dinten Salasa. Penjajahan anu saé.

  13.   zetaka01 cenahna

    Kuring ogé masihan kontribusi ka kernel. Nya éta anjeunna henteu seuri.

  14.   zetaka01 cenahna

    Kuring henteu terang seueur basa Inggris, tapi tarjamahan éta ngajantenkeun kuring éra. Sadaya palinter anu ngawalon, sigana aranjeunna tiasa ngahargaan anjeun atanapi ngahutang anjeun. Ngaronjatkeun basa Inggris anjeun.

    1.    gabrielus cenahna

      Kuring condong ka arah 4.0. Sakumaha ceuk sababaraha, ku aplikasi tanpa ngamimitian deui kernel éta parantos saé sareng penting pikeun ngarobih vérsi, dibarengan fitur-fitur sanés anu parantos urang tingali dina vérsi anu sateuacanna.

      Perkara tarjamahna henteu masalah, éta kahartos. Sakitu seueur koméntar kanggo nyarios éta, seueur ...

    2.    zetaka01 cenahna

      Saatos seueur réspon anu provokatif anu kuring pasihkeun, atanapi ampir troll, sapertos anjeun ningali Linus. Kuring lakonan hal nu sami, tapi langkung sopan.

    3.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Sadaya smartass? … Nah, kuring leungit ... HIL!

  15.   kevinjhon cenahna

    4.0.0 bakal saé

    1.    brutal cenahna

      Sejen anu condong kana vérsi 4

  16.   zetaka01 cenahna

    Hapunten janten laleur sialan, muhun kuring resep. Versi anu stabil nyaéta pasanganna. Luncat tina 3. hal ka 4. kitu. Siga python, parantos nyobian kéngingkeun vérsi 3 sarébu taun.

  17.   Francisco Molina Jiménez cenahna

    Kuring bakal langsung ka kernel 4.0

bool (leres)