Linus Torvalds ngabeledug deui dina milis, waktos éta nganggo anti vaksin 

Linus Torvalds mangrupikeun panyipta Linux sareng tanpa ragu salah sahiji kapribadian paling dikenal di dunya sumber terbuka sareng perlu disebatkeun yén ieu henteu masihan anjeunna kawéntar anu dipimilikna tapi ogé ngagantung ku setan sareng beurat pisan ku margi, kumargi dina sababaraha kasempetan anjeunna ngalaman seueur konflik duanana sareng pamekar kernel, ogé sareng multinasional (sapertos kitu sareng Nvidia).

Rangkaian konflik ieu aranjeunna parantos pantes pikeun anjeunna pikeun dina kasempetan ngumumkeun pengunduran diri samentawis kana jabatanna salaku koordinator pangwangunan kernel Linux (dina 2018), kumargi gantung pangwangunan mangrupikeun kahoyong pikeun ngémutan deui peranna di masarakat sareng gaduh waktos pikeun diajar masalah anu aya hubunganana sareng pamahaman émosi masarakat sareng réspon anu pas dina situasi konflik.

Urang kedah tumut kana éta hal Linus ogé, mangrupikeun jalma sareng sapertos kitu urang tiasa lepat sareng éta ogé valid pikeun nyungkeun hapunten Sareng éta kusabab anjeunna nyungkeun hampura kusabab teu marahmay kadang-kadang sareng ngarespon teuing kana kasalahan sareng kasalahan jalma séjén.

Pikiran ieu dipicu ku kasalahan Linus 'sorangan sareng réaksi masarakat kana kasalahan ieu.

Linus salah kaprah sareng lokasi sareng KTT Oktober Kernel Maintainer Summit sareng ngarencanakeun liburan sareng kulawargana salami waktos ieu. Linus nawiskeun kanggo nyayogikeun puncak éta tanpa anjeunna, tapi panitia nempatkeun dirina dina posisi Linus sareng milih pikeun mindahkeun acara ti Vancouver ka Edinburgh sahingga anjeunna tiasa sumping di puncak tanpa ngabatalkeun perjalanan kulawargana.

Sanaos upaya ieu ngarobih kabiasaan anjeun dina kaayaan konflik, Linus Torvalds henteu nahan sareng gaduh réaksi deui rada karasa ngalawan jalma "anti vaksin" anu ngagarap pangwangunan kernel Linux.

Sareng éta Linus Torvalds nyoba ngarujuk kana tiori konspirasi sareng nekenkeun argumen anu teu saluyu kana representasi ilmiah nalika nyawalakeun vaksinasi ngalawan COVID 19, dina kontéks konperénsi pangembang kernel Linux anu bakal datang (mimitina diputuskeun yén konperénsi éta bakal diayakeun online, sapertos taun kamari, tapi kamungkinan dianggap nginget kaputusan ieu dina acara éta. tina kanaékan proporsi penduduk divaksinasi).

Linus "sopan" naros ka anjeunna ka komentator tetep pendapatna nyalira ("HENTEU NU AING"), tong ngabobodo jalma, sareng tong ngadugikeun omong kosong pseudos ilmiah.

Numutkeun ka Linus, upaya nyebarkeun "kabohongan idiotik" ngeunaan vaksin ngan ukur nunjukkeun kurangna atikan pamilon atanapi kacenderungan nyandak kecap tina inpormasi anu teu jelas tina charlatans anu dirina henteu terang naon anu aranjeunna carioskeun.

Supados henteu dadasar, Linus nunjukkeun sacara rinci anu cekap naon kasalahan anu has jalma anu yakin yén vaksin berbasis mRNA tiasa ngarobih DNA manusa.

Anjeun henteu terang naon anu anjeun carioskeun, anjeun henteu terang naon mRNA, sareng anjeun nyebarkeun kabohongan idiotik. Meureun anjeunna ngalakukeun éta tanpa kanyaho, kusabab kurang ajar. Meureun anjeun ngalaksanakeunana kusabab anjeun parantos ngobrol sareng "ahli" atanapi pidéo YouTube tina charlatans anu henteu terang naon anu aranjeunna carioskeun.

Tapi sialan, henteu paduli dimana anjeun ngagaduhan misinformasi anjeun, daptar diskusi kernel Linux naon waé anu henteu kéngingkeun omong kosong anjeun lolos ka kuring.

Vaksin parantos ngahemat nyawa sacara harfiah puluhan jutaan jalma.

Ngan ukur pikeun edifikasi anjeun upami anjeun leres-leres daék sopan - mRNA henteu ngarobih urutan genetikna ku cara naon waé. Éta mangrupikeun jinis anu sami tina bahan panengah (sareng samentawis) anu sél anjeun ngahasilkeun internal sepanjang waktos salaku bagian tina prosés sélulér normalna sareng sadayana vaksin mRNA nyaéta nambihkeun dosis tina sekuen khusus na nyalira anu janten mesin sélna normal éta protéin lonjakan sahingga awak anjeun diajar mikawanoh éta.

Urang kedah terang yén réaksi Linus Torvalds henteu leres, tapi anjeunna ogé ngagaduhan poin anu dipikaresep, sabab sapertos kitu anjeunna ngahargaan kaputusan batur naha aranjeunna badé divaksinasi, anu henteu valid nyaéta nalika anu sanés nyobian nyimpulkeun patokan batur.

sumber: https://lkml.org/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel Eugenio Garcia cenahna

    Chapó Linus!

  2.   SMP-117 cenahna

    Abdi gering ku anti-vaksin, PELAJARAN JIJUT !!!! lirénkeun nyieun karusuhan

  3.   anjeunna kabandungan mamat cenahna

    Dear torvalds: bakti diri kana kernel linux. Entong nyarios tanpa terang ... tapi éta nunjukkeun yén anjeunna ngical sakedik manusa anu anjeunna tinggalkeun pikeun kapentingan anu poék.

    1.    Maelo cenahna

      Kuring mimiti bosen sareng jalma anu ngritik batur pikeun pamikiran anu béda.

  4.   anjeunna kabandungan mamat cenahna

    Dear torvalds: bakti diri kana kernel linux. Entong nyarios tanpa terang ... tapi éta nunjukkeun yén anjeunna ngical sakedik manusa anu anjeunna tinggalkeun pikeun kapentingan anu poék.

  5.   EnriqueM cenahna

    Anu ngabandungan embe:
    Kuring nyarankeun yén kuring bakal ngalangkungan pendidikan pra-universitas deui. Kalayan tujuan pikeun nginget unsur-unsur dasar sapertos asam nukléat anu béda sareng fungsina.

bool (leres)