Linus Torvalds ngritik Paragon Software sareng dina prosés GitHub nyiptakeun penggabungan anu teu perlu

Linus Torvalds parantos ngantosan lila-lila ka gaduh Paragon Software ngirim supir na NTFS pikeun nambihan kana kernel Linux sareng ieu parantos beres sareng Torvalds tungtungna ngagabungkeun supir anyar sareng sumber kernel Linux 5.15.

Tapi sateuacan éta anjeunna humandeuar ngeunaan nganggo fitur pamundut gabung GitHub dina tulisan, nyatakeun yén GitHub "nyiptakeun ngahiji pisan anu henteu perlu." Tétéla anu nyiptakeun kernel Linux teu resep pisan ngahijina GitHub, upami éta leres. Ogé, peringatan panyusun ayeuna diperlakukeun salaku kasalahan standar dina ngawangun kernel.

Dina awal Agustus, Torvalds masihan Paragon Software ngadorong pikeun nyuhungkeun pamundut»Pangiriman kode anu saéstuna anu bakal digabungkeun sareng sumber kernel, janten driver anu maca / nyerat NTFS na tiasa dilebetkeun kana vérsi salajengna 5.15, anu jandela ngahijina ayeuna dibuka.

Paragon kuduna ngalebetkeun "pamundut ditarikna" na, nyarios:

"Versi ayeuna tiasa dianggo sareng file normal / dikomprés / spars sareng ngadukung playback log acl sareng NTFS." Kitu cenah, perusahaan masih kenal sareng prosés kaluman, sareng Torvalds ngagaduhan sababaraha koméntar, kalayan tujuan ningkatkeun permintaan tarik ka payun. Mimiti, anu nyiptakeun kernel Linux nyarios yén pamundut tarik kedahna parantos ditandatanganan. "Di dunya anu sampurna, éta bakal janten tanda tangan PGP anu kuring tiasa tilas langsung ka anjeun ngalangkungan jaringan kapercayaan, tapi kuring henteu pernah nungtut pisan," saurna.

terus perhatoskeun yén kode dina pamundut tarik kalebet koméran ngagabung anu dilakukeun sareng UI wéb GitHub.

"Éta mangrupikeun hal anu sanés kuring * saleresna * henteu hoyong ningali: GitHub nyiptakeun gabungan anu teu perlu sareng anjeun henteu kedah nganggo panganteur GitHub pikeun ngahijikeun nanaon." Penggabungan sanés mangrupikeun hal éta. Baheula, hususna di 2012, Torvalds parantos humandeuar ngeunaan sababaraha aspek GitHub.

"Kuring henteu ngalakukeun permintaan tarik GitHub. GitHub miceun sadaya inpormasi anu aya hubunganana, sapertos gaduh alamat email anu sah pikeun jalma anu nyungkeun permintaan. Diststat ogé kurang sareng henteu diperyogikeun, "saurna dina waktos éta. Catet yén paréntah panyabutan-tarik git béda ti fungsi pamundut tarik ti GitHub. Ogé, Repository Paragon ngagaduhan seratan anu kaleungitan inpormasi, sapertos »Gabungkeun cabangna 'torvalds: master' kana master«. Ngomong-ngomong, Torvalds nyarioskeun dinten Sabtu yén "kernel Linux ngagabung kedah dilakukeun * leres-leres *".

Di sagigireun nambihan kontroller Paragon NTFS kana kernel Linux 5.15, Torvalds ogé parantos ngaktipkeun pilihan ngawangun "-Werror", anu standar pikeun sadaya ngawangun kernel.

Bendéra kompilasi »-Selain«ngarawat sadaya peringatan salaku kasalahan kompilasi. Ku ngamajukeun sadaya peringatan salaku kasalahan, Torvalds maksa pamekar pikeun mastikeun yén panginget ngawangun anu sanés henteu diperhatoskeun atanapi ngan ukur kapangaruhan sacara bébas ku pangembang ayeuna diprioritaskeun sabab ngaganggu prosés ngawangun.

Torvalds mairan ngeunaan parobihan yén urang leres-leres kedah teras-terasan ngawangun bersih sareng kami bakal nganonaktipkeun peringatan khusus anu overzeal upami diperyogikeun, upami kami henteu tiasa ngalereskeunana. Tapi nalika kuring ngalaksanakeun ieu lumayan dina tangkal kuring sorangan, sababaraha robot konstruksi anu henteu kedah ngalaporkeun peringatan éta henteu.

Pastikeun peringatan ditangani, tapi kaseueuran proyék ieu sanés ukuran tina kernel Linux. Di sisi anu sanésna, WERROR salaku saklar Kconfig. Ieu bakal mareuman bendera »-Werror» upami vérsi anu énggal tina panyusunna ngenalkeun peringatan anyar yén kernel henteu tiasa langsung ngabenerkeun atanapi masalah pamilihan sanés anu teu mungkin pikeun nyiptakeun kernel tanpa peringatan. Pilihan WERROR diaktipkeun sacara standar pikeun sadaya ngawangun kernel.

Linus bérés pesen tina tambalan sareng:

"Mudah-mudahan ieu bakal hartosna yén kuring bakal nampi langkung saeutik permintaan tarikan anu ngandung peringatan anyar anu henteu diperhatoskeun ku sababaraha otomatis anu parantos kami laksanakeun." Kuring sambel kana kai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.