Linux, carita horor (posting deui)

Ieu tulisan ulang anu langsung tina GUTL, salah sahiji situs adi ti GUTL


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

24 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aranjeunna Link cenahna

    Sial, upami ieu parantos sepuh pisan, sigana mah blog ieu teu aya sawaktos kuring maca XD
    Masih, hatur nuhun pikeun ngabagi: s

    1.    nano cenahna

      Sep, kuring terang éta tos lami tapi masih pikaresepeun sareng émut yén seueur anu maca ieu mangrupikeun xD énggal

  2.   Jorge Manjarrez Lerma cenahna

    Kumaha damang.

    Bener nya éta naon anu anjeun carioskeun siga kuring indit deui dina waktos ka awal 90an abad ka tukang. Sakumaha kuring ngartos, sadaya inti ngolah fitur sareng fungsionalitas anu tangtu dina sababaraha cara. Migrasi ka perangkat lunak gratis ngagaduhan beban tina kabodoan seueur, kasieun sareng tahan kana parobihan. Hal-hal henteu pati bencana tapi bakal aya alusna upami SOPAS anu kawéntar sareng PIPAS dimaénkeun ku cara global, kusabab untungna undang-undang daulat henteu ngagaduhan validitas extra-terriatotriality.

  3.   david cenahna

    Abdi henteu kantos maca éta…. saé pisan

  4.   Louis St. cenahna

    Abdi maos sapinuhna, kuring henteu lucu, naha kusabab kuring énggal? ._.

    Topik-Topik: Kumaha kuring ngarobih avatar?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Éta panginten kusabab anjeun aya di dunya Linux pikeun waktos anu pondok sareng anjeun teu pati ngartos guyonan 🙂
      Pikeun ngarobih avatar anjeun, anjeun tiasa ngadamel akun di http://gravatar.com

      atanapi…

      Daptar di dieu dina blog: https://blog.desdelinux.net/wp-admin/

      Salam sobat

      1.    Louis-Saint cenahna

        Siap, hatur nuhun pisan, Sandy (?) ^ - ^

  5.   3 ndria cenahna

    Éta sanés masalah ngartos atanapi henteu, éta nyaéta beurat ieu

  6.   Elynx cenahna

    Sae pisan artikel lalaki!.

    Salam!

  7.   ErunamoJAZZ cenahna

    hahaha, kuring kantos kantos maca na .. kumaha cara ngajelaskeun masalah prosés di Unix 😛

  8.   Marcelo cenahna

    Hahahahaha… Hebat !! Abdi henteu terang anjeunna. Hatur nuhun parantos ngintunkeunana. 😉

  9.   Cris Nepita cenahna

    Upami tulisan éta parantos lami ~

    Ubuntu Satanico pas pisan sareng XD

  10.   Batu puri Kristen cenahna

    Hahaha saé pisan. Kuring henteu kantos maca ... Cara anu hadé pikeun ngajelaskeun kumaha sistem kuring jalan ...

  11.   Versiitis akut cenahna

    Genial !!
    Ubuntu Satanic Edition ogé asup kana pikiran anjeun !! hehe ..

  12.   vickredshark cenahna

    Nya, kuring damel sareng anu jahat, mmmm langkung saé sateuacanna kuring damel sareng anjeunna, nalika kuring masih keren, kumargi anjeunna meretas, meretas, maok kecap akses, sareng kuring pikir upami anjeunna jahat, sanés kusabab nempatkeun nami "anéh" prosés na hartosna Éta Jahat hahaha tulisan éta saé yén saé aranjeunna dipasang deui.

    Salu2

  13.   Kadyr B. Castillo (@ kadyr28) cenahna

    hahahahahahahahaha …… Ironisna XD

  14.   jasmont cenahna

    Muga-muga Gusti negeskeun sadaya pangguna Linux… tobat sareng pasrah kana Windows! Ngan ku cara kieu anjeun bakal nyalametkeun jiwa anjeun tina seuneu abadi !!!

    NGABARAKATAK!!! Csm !!!!!

    Abdi anyar dina ieu, tapi corduroy Kuring parantos ngambek kana jiwa pangarang tulisan éta!

  15.   msx cenahna

    Hahaha, resep naon!
    Nuhun parantos ngintunkeun sareng ngajaga hirup 🙂

  16.   Evert Cliff cenahna

    Oké. Pos ieu panginten leres. Dina hartos yén pikeun ngantepkeun tim Linux kana kauntungan anu dipikahoyong ku pangguna, éta tiasa nyandak seueur waktos, sareng janten naraka anu berdaulat, duanana pikeun kasihatanana, sareng langkung parah upami aranjeunna ngagaduhan murangkalih atanapi dulur anu aranjeunna henteu mayar. perhatian, dikonci dina PC anjeun.
    Pikeun jalma anu nembé sumping, sapertos kuring, istilah ieu Repository, terminal, sudo Kuring henteu weruh naon, compiz, ./ sareng konsép sanés.
    Nyaah, naon anu kedah dipelajari. Sareng upami anjeun henteu bakti ka sistem kalayan leres. Kasiksa dilakukeun ka kuring.

  17.   Elias cenahna

    Lucu XD Aya ogé ngagugurkeun (3), hahahaha

    Patali sareng ieu:

    http://www.lowendmac.com/linux/jesux.shtml
    http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=3&t=73552

  18.   Frank d. cenahna

    Upami anjeun hoyong diajar éta, gampang laksanakeun ku cara baheula janten sami sareng linuxeros, hapus antar muka grafis (KDE, Gnome, jsb ...) (ALT + F2) sareng tinggalkeun konsol anu saé. Layar hideung kalayan kursor anu kedip-kedip: root @ localhost #_ Éta pikasieuneun sabab anjeun kedah diajar mantra sapertos Harry Potter, punten pikeun paréntah. Sahenteuna 200 pikeun ngalakukeun kaajaiban, sareng internét, wéb, tcp / ip, didamel dina éta. Naha aya anu énggal dilakukeun? atanapi nyusun program? nerapkeun tambalan? pasang unit? milari acara sareng archie? . Ku jalan kitu, Linux turun ti Minix anak bajingan tina proyék BSD, 8 prosés anu sami, 3 pangguna sakaligus, dimana dimana Linuz Tovards mendakanana? Dina Tannenbaum Operating Systems, édisi 1992 saur kuring, anu ironisna nyaéta sadaya kode sumber dicitak, sareng éta aya online. Anjeun kedahna ningali kumaha aranjeunna janten beunghar hehehehehe (leres-leres sadayana parangkat lunak gratis).

  19.   CD Anna cenahna

    Wilujeng énjing, kuring henteu kantos seuri sapertos ayeuna ku bacaan sétan ieu, dina bagian pamungkas, saur kuring éta sababna henteu hijrah ka Linux, tapi langkung saé pikeun pangguna anu sakedik gaduh élmu élmu Komputer, ngaco sareng Iblis Linux Éta ​​bakal janten cursijillo anu sanés deui, tapi ngarujuk kana sudo nautilus sareng na nyaéta Malingnos SuperDemons, anu kalintang gunana pikeun urang anu nganggo alat setan sapertos XAMPP, atanapi kami programer jsb ... -.-

    Di dieu kuring masih aya di dunya Linux Ubuntu anu kuring

  20.   beurat beurat cenahna

    «The Iblis atanapi Lucifer tina naraka ieu, disebat superuser (su), nyaéta jalma anu ti anu paling ditangtoskeun tina konsol poék (konsol) ngarahkeun nasib alam dunya hantu ieu. Anjeunna anu di ujung ramo, nyepeng kakuatan pikeun nyiptakeun sareng ngatur sababaraha hell; sareng nyobian nyiptakeun setan, ngan ukur ngancurkeun aranjeunna engké. "

    Kuring terang sisi poék nelepon kuring !!!

    LOOL, Epik, kuring seuri seuri. xD xD xD Kumaha kuring henteu maca éta sateuacanna!

    Salam!

  21.   dedak2n cenahna

    saé pisan !!