Linux Desktop Jumaah atanapi #DLDF kanggo rerencangan.

Dinten ayeuna dinten Jumaah, sareng urang panginten parantos janji bakal masihan langkung seueur kahirupan pikeun G+ y Twitter ti masarakat, ok, anu dijanjikeun nyaéta hutang sareng dugi ka ayeuna TiLinux anu resep nampilkeunana teh Desktop Linux Jumaah atawa pikeun babaturan #DLDF.

Naon dumasarkeun kana? Saderhana, upami dinten Jumaah anjeun nyandak poto dina desktop anjeun (saloba anu anjeun pikahoyong) sareng labél ku #DLDF , maka anjeun nyebatkeun kami di G+ atawa Twitter sareng voila, kanggo senang-senang sareng ningali susunan méja batur 😉

Ngénggalan tulisan. Urang langkung saé nganggo #DLDF 😉

Tina Linux Desktop Jumaah

Hatur nuhun ka sadayana… KZKG ^ Gaara


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

46 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Christopher cenahna

    Sareng upami henteu dinten Jumaah ...

    Abdi teu tiasa :(…

    1.    nano cenahna

      Ideu na pikeun ngalakukeunana dina Jumaah, leres? Saréréa ngarayakeun dinten Jumaah ku naon waé sareng kami hoyong ngalakukeun éta sareng desktop Linux. Anjeun tiasa ngalaksanakeun sateuacanna, tapi naon logika méré tag salaku #LDF upami anjeun ngalakukeun dina Salasa? XD

      1.    TDE cenahna

        Kuring ngarasa kawas ieu diskriminasi ngalawan dinten XD anu sanés

    2.    Christopher cenahna

      Kuring bakal jahat sareng nipu ... Kuring bakal nyandak gambar dina unggal dinten! = Jumaah sareng tandana # LDF…

      Abdi goréng sapertos Wani> - <…

      1.    ditangtoskeun cenahna

        naon anu bakal janten kawani?

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Anjeunna nyarios yén anjeunna henteu badé lebet kana blog sapertos sateuacanna, sabab anjeunna henteu raoseun leres di dieu.
          Henteu diragukeun kuring pikir éta sabab kami salawasna ngaganggu anjeunna sareng éta ... sigana.

          1.    elav <° Linux cenahna

            Kadieu mitra, banténg dicekel ku tanduk, kawani anjeunna henteu lebet kana situs ieu deui sabab anjeunna ngan saukur henteu ngagaduhan cukup kematangan pikeun nampi yén anjeunna salah dina seueur hal. Sanés kusabab urang ngaganggu anjeunna, sabab anjeunna ogé seueur gangguan. Nanging, anjeun bakal wilujeng sumping deui, sareng mugia upami anjeun leres, éta bakal robih sakedik

          2.    rogertux cenahna

            Nya, sigana kuring langkung seueur yén anjeunna anu ngamimitian perselisihan ... sanaos henteu kaganggu teuing, anjeunna ngan ukur ngalawan sadayana ... hehe ...

          3.    Diego cenahna

            Bisi Courage balik, anu kuring henteu nyangka, kuring miharep anjeunna teraskeun sareng gaya na utuh, éta nilaina. sareng teu kahaja ngeuyeuban blog ieu pisan.
            Anjeunna anéh.

          4.    kbébas cenahna

            Hapunten upami kuring masihan koméntar anu henteu cocog tapi kusabab masalahna parantos ka payun, kuring henteu hoyong sono kasempetan.
            Kuring parantos lami ngadatangan blog ieu sareng upami kuring ngalakukeun éta kusabab numutkeun pandangan kuring aranjeunna nyebarkeun bahan anu kualitas kalayan rutin. Intina nyaéta yén budak (wani) nyaéta / mangrupikeun tukang ngabakar, teu aya tulisan anu moal ngaleupaskeun bom anu nyerang, utamina ngalawan anu nganggo Ubuntu. Janten sanaos kuring henteu nganggo Ubuntu, kuring mendakan seueur "gerakan" (paling henteu) pikaresepeun, siga lingkaran barudak dimana barudak ngabantah mana anu ngagaduhan paling kutu.
            Saur kuring, sikep éta tina éditor (atanapi anggota) blog mangaruhan lingkungan silaturahmi, hapunten anu leres-leres tulus dina hal ieu.
            Sareng kuring miharep yén upami anjeun maca ieu anjeun bakal nyandak éta salaku kritik konstruktif pikeun diri.

          5.    Perancis cenahna

            elav…., anjeun moal tiasa nyarios ngeunaan kematangan ogé, atanapi kuring, ogé wani, tapi anjeun ogé henteu

            1.    elav <° Linux cenahna

              Percanten ka kuring, kuring moal ngiringan perdebatan ieu sareng anjeun, atanapi ku anjeun pisan kawani Upami anjeun sumping ka dieu pikeun nyarios hiji hal, saatos sababaraha "kenalan" anjeun nyarios ka anjeun ... Sareng kusabab kuring henteu ngaco sareng kuring, punten, pura-pura kuring henteu aya pikeun anjeun, sahenteuna dina hal " kadewasaan »Maksad anjeun… Ok?


          6.    jamin-samuél cenahna

            Damai parantos maréntah di dieu! saatos budak éta angkat.

          7.    nano cenahna

            Cukup ku téma Wani, sadayana. Aya perdamaian ti mimiti sareng kuring henteu resep yén aranjeunna nyarios di tukangeun anjeunna atanapi saha waé ... Abdi henteu hoyong kedah nutup koméntar pikeun leumpang distorsi masalah ... entong ngajantenkeun kuring nganggo kakuatan tina warna beureum ¬ ¬

  2.   xykyz cenahna

    Aranjeunna? #LDF atanapi #DLF ?? Benerkeun entri, punten

  3.   tamuz cenahna

    XD

  4.   chrisnepite cenahna

    Alus pisan !! tapi… Naha sanés labél anu langkung pas deui?

    Masalahna nyaéta #LDF hashtag pinuh ku hal-hal D sanésna:

    #LDF hashtag

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Kuring ngabayangkeun yén nempatkeun #DL_LDF atanapi # DL-LDF (DL = FromLinux) atanapi anu sapertos kitu bakal rada akurat, leres?

      1.    Marco cenahna

        Abdi resep ideu. Jigana leuwih jelas.

  5.   pardinho10 cenahna

    Abdi hoyong ngalakukeunana Kemis XD

  6.   taragon cenahna

    Leres, kuring henteu ningali deui atanapi kuring anu nembongan sakedik dina halaman ieu.

  7.   nano cenahna

    Nya ayeuna mah enya, hashtag pikeun G + sareng Twitter nyaéta #DLDF 😉

  8.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Kamungkinan sebutkeun # DLDF… From_Linux_Desktop_Friday. Naon anu anjeun pikirkeun?

  9.   Yoyo Fernandez cenahna

    Sareng kuring tiasa ngirim tangkepan dina dinten Jumaah sanaos dicandak dinten Senén atanapi naha kuring kedah nyandak anu sami sapertos sumping? 😛

    Sareng hal anu sanés

    Naha gambarna dicandak dimana susu kaluar? 😀

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Coba henteu nempatkeun poto awéwé nunjukkeun kurva anu saé di ditu haha, sabab barudak tiasa ningali éta sareng kami henteu hoyong masalah (tapi anjeun ngirimkeun poto-poto budak awéwé kana email kuring ... HAHAHAJAJAJAJAJA)

    2.    elav <° Linux cenahna

      Oké, aranjeunna angger waé hahaha ... Henteu serius, kuring henteu nganggap éta pantes compa ... éta diturunkeun ka kuring ku MP hahahaha ... na guyonan.

  10.   Trixi3 cenahna

    Hébat! Abdi ogé hoyong ilubiung! : 3
    Abdi parantos ngintunkeun screenshot kuring. : 3

  11.   pardinho10 cenahna

    Naha henteu gaduh kontes desktop? ideu kontes mingguan saé 🙂

    1.    nano cenahna

      Nyatana, ideu na parantos lami di méja tapi urang parantos dieureunkeun ... tah, ku sabab kitu, waktos.

  12.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Kami parantos ngalereskeun 🙂… kami cicing sareng #DLDF (FromLinuxDesktopFriday)

  13.   Marco cenahna

    siap, abdi parantos masang gambar munggaran kuring !!!

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Alus! 😀

  14.   Juan Carlos cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarioskeun kuring upami tulisan kuring ditingali dina Google+?

    1.    nano cenahna

      Henteu, kuring henteu ningali nanaon. Naha anjeun labélna?

      1.    Juan Carlos cenahna

        Kuring meunang kasalahan nalika abdi hoyong mérék tag. Cobi tingali, éta pasti kusabab kuring salaku pengikut tibatan babaturan?

        1.    Juan Carlos cenahna

          Teu aya nanaon. Labél éta #DLDF, teras + FromLinux, sareng teu aya anu kajadian. Nalika kuring hoyong méré tag FromLinux éta masihan abdi Haduh! Aya kasalahan. Langkung saé kirimkeun tina Twitter. Sakumaha goréngna kuring akur sareng jaringan sosial ... tapi kumaha goréngna.

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Nya, dina G + henteu aya ideu, tapi dina Twitter éta parantos dianggo sapertos mutiara 😀

        2.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Twitter dimanipulasi ku anu nuturkeun anjeun (pengikut) sareng anu anjeun nuturkeun (babaturan). Henteu kedah aya jinis kasalahan nalika dilabélan sapertos kitu, naha anjeun tiasa nempatkeun tangkepan layar mangga? 😀

          1.    Juan Carlos cenahna

            Nerd. Kalayan twitter kuring henteu ngagaduhan masalah, éta ku Google+, éta henteu ngantep kuring méré tag desdelinux.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Meureun kusabab DesdeLinux dina G + sanés pangguna atanapi jalma, tapi mangrupikeun halaman ... mmm mugia Nano y elav parios ieu, sabab kuring henteu tiasa aksés G + kusabab masalah téknis 🙂


  15.   Alba saumur hirup cenahna

    Pikeun nembongkeun GEEKS kuring JEUNG JUMAATNA DENGAN TWITER LOL, unggal minggu kuring ngarobih latar kuring: B ayeuna bakal dinten Jumaah ~ u ~ sabab kuring ngalakukeunana dina Minggu hihihi

    Kuring nyebarkeunana dina dinten abdi sareng kuring bagikeun kalayan tombol khusus sareng kuring nambihan #… Naha henteu kunanaon? ; 3;

    1.    nano cenahna

      Sakumaha anjeun resep 🙂

  16.   Tuan Linux cenahna

    Iraha waé kuring lebet kana blog ieu, kuring milari Pak Elav, kanggo ningali masalah naon anjeunna sareng sakali deui anjeunna henteu nguciwakeun kuring.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hahahaha hatur nuhun, ni'mat aya di dieu nyusahkeun anjeun hahahaha

  17.   Ghermain cenahna

    Tapi tulisan ieu lami sareng henteu diénggalan ...