Linux henteu jalan dina Play 3 anu terakhir ... Ha!

Tanggal 1 April, kalayan medalna firmware pangénggalna (3.21), Sony dipiceun salah sahiji fitur anu paling asli tina Play 3, anu ngabédakeun éta tina sésa konsol: éta pilihan pikeun masang sistem operasi alternatip, sapertos Linux. Dinten ayeuna, nembé 7 dinten engké peretas ngaku ngaku aktip deui kamungkinan ieu.


Nami na George "Geohot" Hotz sareng anjeunna nyarios ogé jangji, ngalaksanakeun perbaikan samentawis anu bakal ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan firmware pangénggalna ku ngajaga pilihan pikeun "Pasang OS anu sanés". Hiji-hijina masalahna nyaéta upami anjeun parantos masang firmware 3.21, maka trik ieu moal jalan.

Hotz nyerat dina halaman na:

"Ieu tiasa dipasang tanpa muka PS3, ngan ku malikkeun file (file pembaruan PS3), tapi éta ngan ukur tiasa dianggo nganggo vérsi 3.15 atanapi anu langkung saé. Firmware custom ieu ogé tiasa dianggo dina modél langsing. "

Ieu mangrupikeun pidéo anu Hotz nunjukkeun yén anjeunna meretas PS3 sareng tiasa ngaktipkeun pilihan nalika anjeunna ngaku.

Sony nyebatkeun ngaleungitkeun kamampuan masang OS anu sanés salaku kaputusan "patali kaamanan" pikeun PS3.

Tétéla, Hotz teu acan ngarilis firmware khusus na. Janten panginten palsu, tapi pameget anu dipikacinta ... iman. Upami henteu, tingali dina Halaman Wikipedia budak ieu pikeun ningali sadaya waktos iPhone sareng Muter parantos diretas. Éta ogé tiasa ningali blog na nuturkeun rekomendasi maranéhna raket.

Iraha dintenna nyaéta urang ngagaduhan konsol gim dumasar kana Linux sadayana sareng anu henteu maksa kami masang ieu atanapi parangkat lunak éta, sapertos Sony? Ah ... muhun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alex hémbe cenahna

    GeoHot FTW !! teu aya ragu yén jalma ieu retakan! Sanés ngan ukur nyeri sirah Apple, ayeuna ogé Sony hehehe, sareng leres, kuring émut yén kuring parantos ngoméntaran via Twitter yén kuring henteu hoyong nganggo Custom Firmwares, tapi upami aranjeunna hoyong maén di Sony sapertos kitu, aranjeunna kedah ...