Linux Mint 12 "Lisa" Sayogi

Seueur pangguna anu ngantosan berita ieu sareng tungtungna nyaéta antara urang Linux Mint 12 "Lisa", distribusi anu nyobian ngirimkeun pangalaman anu sami pikeun pangguna Gnome 2jeung Gnome 3.

Kumaha carana ngahontal ieu? Kusabab jeung MGSE, sakumpulan panyambung kanggo Cangkang gnome anu nyobian nawiskeun pungsionalitas anu sami sareng Gnome 2. Nanging, upami urang hoyong urang ogé tiasa ngagunakeun mate, garpu tina Gnome 2 anu henteu acan 100% stabil, tapi pasti bakal ningkatkeun sakedik sakedik.

Ngeunaan parobihan urang parantos baheula diucapkeun, Karya Seni anu diperbarui, seueur koréksi sareng mesin pencari standar anyar, janten ayeuna anjeun ngan ukur kedah ngaunduh di link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Kuring nyobian RC dina prinsipna, kuring resep, tapi nalika kuring ningali konsumsi RAM anu kaleuleuwihi kuring rada kuciwa.

  2.   nerjamartin cenahna

    Hatur nuhun kana berita, saleresna mah kuring ngantosan éta. Tangtosna, halaman wéb LinuxMint lumayan pecked. Sigana mah aya seueur jalma anu hoyong muragkeun waos!

  3.   nerjamartin cenahna

    Ku jalan kitu, naha éta versi Ubuntu atanapi éta versi Debian? Anu kuring pikahoyong nyaéta LMDE !!!

    1.    Oscar cenahna

      Éta versi dumasar Ubuntu.

    2.    elav <° Linux cenahna

      LMDE gumantung kana Repository Testing Debian, janten siklus pelepasanna henteu sami 😀

  4.   mahér cenahna

    Saur aranjeunna aranjeunna parantos tiasa masihan sentuhan Palasik anu ngajantenkeun anjeun hilap yén anjeun nganggo gnome 3 cangkang, padamelan anu saé.

    Sanaos kuring pikir aranjeunna kedah ngamutahirkeun ikonna, contona pikeun ngaregepkeun. Sareng téma windows (nutup, ngaleutikan sareng maksimalkeun kancing) kuring resep mint-x langkung saé.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kuring yakin éta hal anu bakal digosok sakedik. Hal anu saé ngeunaan LM nyaéta aranjeunna ngadangukeun Komunitas na sering, janten upami meureun aya anu ngusulkeun (atanapi nyalira) ideu éta, aranjeunna bakal didangukeun sareng dilaksanakeun 😀