Linux Mint 14 «Nadia» RC sayogi

Kuring henteu terang kunaon berita ieu henteu deui nyababkeun kuring emosi sami sareng sateuacan, panginten, kusabab linux mint Parantos lami teu janten perhatian kuring. Tapi tangtosna, kami henteu sadayana sami sareng kuring terang yén distribusi ieu seueur pengikut.

Nya, éta parantos sayogi kanggo unduh Linux Mint 14 «Nadia» RC.

Sareng éta anu, ka Kaisar naon milik Kaisar, sahenteuna kuring mendakan kayu manis alternatif anu hadé pikeun Cangkang gnome, kanyataanna, kayu manis Abdi resep .. Sareng dina RC ieu, anu saluyu sareng Ubuntu 12.10, kayu manis Éta sumping dina vérsi pangénggalna (1.6).

linux mint parantos nyoko mate salaku alternatip pikeun kayu manis, sajaba ti éta, pikeun nyungkeun sadayana pangguna anu ngaraos raoseun Gnome 2. Dina siaran ieu, aya perbaikan pikeun mate sakumaha aranjeunna, pilihan pikeun ngonpigurasikeun bewara:

mate ayeuna kalebet peta karakter na nyalira, alt-tab dianggo langkung gancang ngagunakeun Marco salaku manajer komposisi, sareng paningkatan ka Caja sakumaha aranjeunna, tombol toggle pikeun nunjukkeun sareng ngédit jalur sareng tombol énggal pikeun ngabandingkeun file dina dialog nalika aya konflik antara file:

A MDM éta nampi perhatian anu hébat sareng hadirkeun fitur-fitur anyar anu ngagumbirakeun. Ayeuna ngadukung téma ti GDM2, sareng sakitar 30 diantarana dipasang sacara standar di Linux Ubuntu mint 14, sajaba ti éta anu tiasa dipendakan di Gnome-look.org. MDM ayeuna ogé nawiskeun pangrojong pikeun daptar pangguna:

Manajer Perangkat Lunak nampi seueur paningkatan "dina kaayaan". Aptdaemon (yén kuring ngagaduhan masalah dina vérsi sateuacana), Sareng ayeuna anjeun gaduh klien apt nyalira. Ayeuna éta ogé ngagaduhan dukungan pinuh pikeun debconf, anu hartosna anjeun henteu kedah dianggo deui Sinaptik pikeun ngatur bungkusan anu sumping sareng debconf diaktipkeun (contona fon Microsoft, atanapi anggur).

Éta ogé langkung raoseun tibatan sateuacanna. Éta dijalankeun salaku root janten anjeun henteu kedah ngetik deui kecap konci unggal anjeun pencét "Pasang", ditambah "Milarian nalika anjeun ngetik" ayeuna tiasa dikonfigurasi sareng tiasa ditumpurkeun.

Ieu mangrupikeun sababaraha parobihan anu paling relevan anu dibarengan ku Linux Ubuntu mint 14, anu anjeun tiasa tingali dina link ieu.

MATE 32 Bit
MATE 64 Bit
Kayu manis 32 Bit
Kayu manis 64 Bit

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ghermain cenahna

    Hiji patarosan ... Upami kuring gaduh LM13, naha kuring tiasa ningkatkeun ka LM14 atanapi naha kuring kedah ngantosan vérsi akhir sareng ngalakukeun instalasi anu bersih?

    1.    elav cenahna

      Dina tiori no .. tapi dina kasus-kasus ieu, disarankeun pikeun ngadagoan vérsi anu stabil sareng ningali naha masalah anu dipikaterang henteu nunjukkeun naon-naon ngeunaan éta.

    2.    DanielC cenahna

      Dina Mint mangrupikeun nyeri sirah sareng nempatkeun péso di antara huntu anjeun upami anjeun hoyong ningkatkeun vérsi. Tapi tina kakuatan, anjeun tiasa.

      Langkung gampang, pikeun ngalakukeun pamasangan anu bersih, jalma anu sami mint nyariosna.

  2.   Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

    Super unggulan masangkeun sobat dalit kuring; ngan ukur hiji paniténan: anjeun kedah nyarioskeun naon anu janten file manager Nemo anu anyar, anu numutkeun kuring mangrupikeun hal anu paling kawéntar sareng luar biasa tina Linux Mint Nadia anu anyar ogé anjeun kedah nyarioskeun ngeunaan Kayu manis, anu sanaos éta Kayu manis 1.6 leres yén éta dirobah ku cara nyalira pikeun siaran ieu sareng téma standar na parantos dilereskeun

    1.    elav cenahna

      Nuhun Sergio ^^

      1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

        Anjeun wilujeng sumping sobat kuring; lamun anjeun tiasa ngamutahirkeun tulisan ku inpormasi anu kuring nyebatkeun éta bakal langkung saé; ku jalan kuring kedah nambihan yén kuring cinta Nemo 🙂

  3.   diazepam cenahna

    Warta anu sanés tapi ngeunaan MATE, diusulkeun pikeun ngaganti Pluma sareng Geany Lite

    http://mate-desktop.org/2012/11/09/pluma-vs-geany-lite/

    1.    Ghermain cenahna

      Kuring ningali yén anjeun nganggo Sabayon sareng kuring resep pisan distro ieu tapi kuring pabalatak nalika masangna kusabab masalah partisi (Abdi biasa kana "/"; "/ home" sareng "swap" sareng ieu ngajantenkeun kuring ngadamel LVM sareng ti saprak éta kuring aya dina nol) sareng di sisi anu sanés éta mangrupikeun hiji-hiji distro anu henteu mikawanoh Bluetooth sareng ku wifi éta saliwat henteu leres, éta nyambung sareng sambung unggal menit.

      Hapunten ka Administrator upami ieu henteu ka dieu tapi kuring ningali kasempetan pikeun naros. Anjeun tiasa ngahapus upami anjeun ngarobih urutan anu parantos ditetepkeun.

  4.   Root87 cenahna

    Upami mint APT henteu deui naroskeun kecap akses sabab éta dijalankeun salaku root, naha éta henteu cacat kaamanan?

    Kuring nyarios kusabab sahenteuna kuring henteu resep batur masang program tanpa wibawa kuring kuring henteu terang batur

    1.    Pablo cenahna

      mmmmm Ku teu sangka éta mangrupikeun kalepatan, sahenteuna dina pamasangan munggaran, sakali dipasang anjeun nyiptakeun pangguna énggal kalayan kaistiméwaan anu sanés sareng voila, hal anu sami sareng anu kajadian sareng GUINDOUS

    2.    elav cenahna

      Persis, éta anu kuring pikir ... Kuring henteu weruh naha aranjeunna parantos nyiptakeun mékanisme pikeun ngatasi ieu.

      1.    henteu aya namina cenahna

        Kuring ngarti yén éta henteu deui naroskeun kecap konci sateuacan nga-klik unggal program masing-masing sabab éta nganuhunkeun sakali dina mimitina sapertos synaptic.

        1.    Sergio Esau Arámbula Duran cenahna

          Kanyataanna; Anjeunna naros ka kuring sateuacan lebet 🙂

    3.    rayonan cenahna

      Sakumaha anu disebatkeun ku Sergio, éta hartosna éta ngan ukur naroskeun kecap akses nalika ngamimitian program sareng henteu unggal-unggal anjeun masang aplikasi.

  5.   german cenahna

    Seueur linux tapi ... naha anjeun nyobian menangkeun 8? éta gancang pisan, naon salahna linux anu teras-terasan ngaco sareng desktop? Ogé, aplikasi multimédia masih leungit mmmmmmmm Abdi langkung resep neraskeun sareng kotakan windows ieu anu masihan kuring sadayana 🙂

    1.    elav cenahna

      Kuring henteu acan nyobian Windows 8, tapi babaturan kuring anu FAN ka Windows parantos nyobian. Naha anjeun terang naon putusanana? Éta tetep dina Windows 7. Ku jalan kitu, kuring hoyong terang naon anu anjeun hartosna kaleungitan aplikasi multimedia ..

      1.    mfcollf77 cenahna

        Kuring nyobian windows 8 kumargi aranjeunna bahkan ngintunkeun kuring tawaran $ 14.99 sabab ngagaduhan tawaran yén saha waé anu mésér komputer nganggo lisénsi windows 7 bakal ngadaptar sareng nalika aranjeunna sacara resmi ngaluncurkeun windows 8 aranjeunna bakal ngagaduhan diskon sareng ngamangpaatkeun kanyataan yén batur di kulawarga kuring mésér hiji laptop nitah kuring ngadaptar.

        Nya win 8 sigana mah hal anu sami sareng desktop GNOME kalayan sababaraha béda. Kuring uninstall nalika dipareuman, sakapeung éta bakal mareuman batur, éta tetep ditunda sareng éta masihan kuring masalah nalika kuring lebet kana Fedora 17, kuring henteu tiasa ningali partisi anu kuring gaduh pikeun dokumén pribadi kuring. kumargi kuring henteu nganggo partisi bumi. teras kuring sadar yén nalika batur nganggo windows 8 sareng masihan anjeunna mareuman sareng CPU dipareuman tanpa masalah upami anjeunna tiasa ngaksés partisi ti fedora, upami teu leres kuring salah éta salaku NTFS

        Kuring masang deui windows 7 kumargi imah kuring henteu resep windows 8.

        Ayeuna kuring gaduh windows 7 sareng Linux Mint 14 dina komputer kuring. Minggu kamari kuring ngagaduhan fedora 17 sareng kuring resep pisan sareng desktop Gnome tapi sapertos kayu manis sareng kuring bahkan henteu émut kumaha diaktipkeun sapertos kitu. Maksad abdi dina gnome Abdi henteu resep kana ikon tapi kuring resep daptar dina ménu. sareng éta anu kuring resep ngeunaan MATE sareng desktop kayu manis.

        Tapi kuring satuju sareng jalma-jalma anu nyarios yén windows 7 langkung saé. Kuring bakal wani nyarios yén windows 8 bakal gagal sapertos windows vista.

        Kuring netelakeun yén kuring henteu ngagaduhan seueur pangaweruh komputer tapi kuring nuju tujuan pikeun Windows 7 sareng di sisi Linux kanggo ayeuna nyaéta Fedora. dituturkeun ku Linux Mint sareng kuring kedah nganalisis anu sanés sapertos ubuntu, sareng anu sanés anu kuring kantos tingali dina blog atanapi postingan ieu.

        Dina ubuntu kuring henteu resep warna beureumna.

        Ah Nuhun Elav kana postingan anjeun anu seueur ngabantosan

        1.    elav cenahna

          Hatur nuhun parantos mampir sareng mairan 😀

    2.    Ghermain cenahna

      Hal anu sami anu kajantenan kuring sareng kotoran ieu ... kuring nyobian W $ 8 salami saminggu ti dinten angkatna resmi kalayan sagala "toko mainan" na sareng kaleresan langkung berorientasi ka awan sareng layar rampa tibatan pangguna biasa yén kami anu Paling, kuring cicing (kusabab alesan damel) kalayan W $ 7 tapi dina netbook kuring gaduh KDE sareng éta ngalir langkung saé tibatan sareng Starter W $ 7 anu kuring bawa, ayeuna dina mesin anu sanés kuring masihan rohangan pikeun boot ganda sareng LM-Nadia Kayu Manis ningali naha kuring hilap kana pangalaman négatip tina méja éta.
      Tapi kuring parantos aya dina émutan yén sajauh mungkin, ngan ukur Linux dina mesin kuring!

    3.    Giskard cenahna

      Entong tuang troll.

  6.   kik1n cenahna

    Dina cara nu sami, datangna pembaruan atanapi distro énggal henteu deui masihan kuring emosi. Bisa jadi, ayeuna kuring stabil pisan sareng Arch salami 1 taun.

    Hidup pacman -Syu ya yaourt -Syu

    1.    DanielC cenahna

      Mint stagnated awon, pikeun waktos anu lami éta waktos pikeun aranjeunna pikeun kumisan pikeun neraskeun gumantung kana kaluaran distro ubuntu sareng nuturkeun jalanna nyalira, tapi waktos aranjeunna tiasa nanem modal sabab langkung resep nyéépkeun distro na ka desktop anu sanés. tibatan "ngahususkeun" dina hiji atanapi dua, nyésa sésana pikeun diunduh ti Repository.

      1.    Blaire pascal cenahna

        Saur saur.

      2.    henteu aya namina cenahna

        Kuring bakal janten jalma gélo pikeun sababaraha jalma, tapi kuring ningali ogé yén aranjeunna ngahemat padamelan janten dumasar kana Ubuntu tibatan Debian. Sareng hal anu stagnan henteu leres-leres nambihan ka kuring, sabab ayeuna mah nyaéta nalika aranjeunna langkung seueur padamelan sareng kapribadian tibatan sateuacanna kusabab Kayu manis sareng Nemo sareng Mate.

        Anu kuring tingali nyaéta sababaraha urang ngan saukur kirang hariwang sabab saatos sababaraha taun aranjeunna langkung maju sareng akhirna nganggo distro kalayan pendekatan anu sanés, tapi pikeun jalma anyar, novice sareng kabutuhan anu sanés janten lancar, anu persis ka saha Mint ditujukeun sareng dina dasar margina éta aranjeunna kedah ditilik.

  7.   Blaire pascal cenahna

    Naon anu dilakukeun ku Microsoft Fan Boy dina blog sapertos kieu ??? kaluar tina éta, tulisan anu saé, sanaos kuring henteu resep turunan Debian, NOR DEBIAN, sigana mah Linux Mint janten alternatif anu hadé. Abdi resep kumaha rupana. Ku jalan kitu, distro anu kuring anggo henteu ditingalikeun, nyaéta Fedora 17. Saha waé anu gaduh ideu naon anu salah? Kuring parantos nyobian ngonpigurasikeun agén pangguna Firefox sakumaha anu kasebut di dieu, tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring.

    1.    ngepung84 cenahna

      Mozilla / 5.0 (X11; Fedora; Linux i686; rv: 16.0) Gecko / 20100101 Firefox / 16.0.2

      1.    Blaire pascal cenahna

        Hatur nuhun.

  8.   Béladiri del Valle cenahna

    Panjangan gnome-shell sami pisan sareng kayu manis ayeuna. Barudak gnome henteu resep pisan kana kayu manis?

    http://k210.org/axemenu/

  9.   Blaire pascal cenahna

    O..o, naon penyuluhan anu saé. Masang.

  10.   nosferatuxx cenahna

    Nya, kuring masih nganggo lm9 lts sareng kuring henteu terang naha bakal ditingkatkeun kana kayu manis atanapi ngajodo dina lnt mint linux anu sanés. Kuring parantos nyobian kde tapi tetep henteu nyekel kuring, gnome3 henteu resep sareng xfce ogé henteu néwak kuring. Kuring ogé henteu terang naha ngantosan mint 15 dina Méi 2013 saatos dukungan lm9 réngsé.
    Samentawis éta kuring parantos nyobian uji coba sababaraha distro sanés sapertos mageia pinguy opensuse.

  11.   Root87 cenahna

    Sareng naon jinis desktop anu anjeun milari, kuring langkung resep kde sarébu kali pikeun sadayana ti kawatesanan dugi ka kustomisasi.

    Kayu manis saé pisan kuring resep éstétika na
    GNOME 3.x ... langkung saé henteu nyarios nanaon
    XFACE tina pandangan kuring sami sareng GNOME 2 atanapi sahenteuna ampir
    LXDE kirang langkung

    sareng di distro upami anjeun angkat kusabab anu paling diilikan nyaéta OpenSUSE anu sanésna henteu hehehe

    Abdi émut ieu dina rasa pribadi kuring

    1.    Diego cenahna

      Nya gnome3 sigana henteu saé teuing sabab sababaraha cet éta langkung unggal dinten na ningkat, utamina kalayan perpanjangan sagala rupa anu ditambihan, sareng éta pendapat pribadi kuring yén dina waktos anu caket éta bakal masihan tilu puteran kana kayu manis sareng éta bakal di jangkungna KDE.

      Abdi henteu nganggo gnome, kuring langkung milih arch + openbox

      1.    elav cenahna

        Éta dina jangkungna KDE ... ogé, kuring henteu ningali, tapi tangtosna, éta pendapat kuring .. 🙂

        1.    Béladiri del Valle cenahna

          Ayeuna aranjeunna henteu dibandingkeun kusabab KDE jauh langkung unggul dina sababaraha aspek, tapi ka hareupna bakal saé pisan upami pangguna Linux ngagaduhan dua méja anu hadé pikeun dipilih.

          1.    henteu aya namina cenahna

            Éta bakal langkung ti dua.

  12.   Fernando Monroy cenahna

    Tés.

  13.   Kuman cenahna

    Nya kuring pikir yén upami kedah aya hiji atanapi dua méja pikeun sadaya distro di ditu, kateguhan masing-masingna bakal gumantung kana anu aranjeunna parantos ngembangkeun langkung saé.
    Sareng saé pikeun anu ngamimitian di lingkungan ieu distros saé sapertos mint.
    Aranjeunna alus teuing.

  14.   ilgo cenahna

    Dina linux mint 14 kayu manis kuring henteu tiasa masang skype, naon sababna? .. hatur nuhun

  15.   CHARLES MENCHERO cenahna

    Kuring parantos masang Linux Mint 14 Nadia langkung ti sabulan sareng kuring henteu acan tiasa ngaksés internét. Kuring parantos nyobian ku seueur cara bahkan nyobian komunikasi
    Sareng rerencangan Llefebvre, hiji Sanchez tangtu kaluar sareng masihan kuring ngartos yén mint Linux
    teu hasil .. !! Kuring ampir kaleungitan kahoyong pikeun neraskeun Linux, tapi kuring henteu nyerah.
    Patarosan kuring: Kuring tiasa ngeunaan sistem Linux Mint anu aya dina PC kuring sareng ayeuna nempatan
    rohangan 18.5 GB, kuring ngulang; Abdi tiasa mupus, ngarobih atanapi nempatkeun kana distro anu sanés
    Linux tanpa gaduh masalah dina PC kuring. Hatur nuhun, abdi ngantosan jawaban dina email abdi.

  16.   Carlos cenahna

    Anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa masalah, kalayan henteu tiasa aksés kana internét upami anjeun hartosna browsing kuring moal terang kumaha ngawartosan anjeun, upami éta ngamutahirkeun ngawartosan anjeun yén moal aya deui pembaruan kusabab teu aya dukungan deui, langkung saé éta anjeun masang lm13 atanapi 17, kusabab éta ngagaduhan dukungan dugi ka 2017 2019 masing-masing.