Linux Mint 15 "Olivia" RC Ayeuna Sayogi

kayu manis_mint_olivia

Henteu lami ti harita urang nyarioskeun parobihan anu bakal datang kayu manis 1.8, sareng ayeuna Clem ngumumkeun anu sayogi diunduh Linux Mint 15 "Olivia", anu kalebet sababaraha berita anu pikaresepeun, sareng sababaraha masalah ogé, aya anu logis nalika ngeunaan RC.

Naon Old lalaki anyar?

Nya, sajaba ti paningkatan tina kayu manis 1.8ayeuna Linux Ubuntu mint 15 kalebet alat énggal disebat Sumber Mint o Sumber Parangkat Lunak, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur gudang kami kalayan gampang:

sumber mints

Sugan salah sahiji fitur anu paling kasohor tina alat ieu nyaéta ngamungkinkeun kami pikeun terang Repository anu langkung caket ka urang atanapi tiasa langkung gancang pikeun kami:

sumber2

Tapi hal éta henteu réngsé di dieu. Alat séjén disebut MintDrivers, anu ngamungkinkeun urang pikeun milih supir anu urang badé anggo sareng pasang sareng versi na.

tukang mint

Fitur sanés anu kuring pikaresepeun asalna tina panangan MDM Sesi Manajer, anu ayeuna dianggo HTML5, tapi éta masih nampilkeun masalah sareng pilihan Pareuman, Pareuman Hurungkeun deui .. jsb.

mdm

Upami anjeun hoyong terang masalah anu dipikaterang pikeun pelepasan ieu, anjeun tiasa baca didieu. Upami anjeun hoyong terang sadayana énggal anu bakal datang, Ieuh.

Pengumuman resmi sareng tautan Unduhan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pandev92 cenahna

    Nalika kandang kaluar, sanaos éta kuring bakal nyobian, pikeun émut jaman baheula!

  2.   ucing cenahna

    éta hébat 🙂

  3.   JL cenahna

    Naon anu lumangsung nyaéta, numutkeun kabijakan Ubuntu anu énggal ngeunaan dukungan ... distro ieu ditingalkeun tanpa dukungan anu teu langkung teu kirang ti Januari 2014. Naha anjeun yakin hoyong masang distro ku waktos hirup anu pondok? Kacuali, enya, éta Mint ngalakukeun pangropéa sacara mandiri; tapi éta henteu jelas pikeun kuring ...

  4.   Tong sampah cenahna

    Abdi resep ka manajer login éta.

  5.   Paéfés cenahna

    Kuring ngabayangkeun yén Mint 13, anu LTS, anjeun tiasa ngamutahirkeun Kayu Manis, Nemo, MDM sareng masang berita (MintSource) ngalangkungan backports atanapi sababaraha PPA.

  6.   jamin-samuél cenahna

    Kuring parantos nga-instal na sareng kuring kedah nyarios yén kecuali masalah anu disebatkeun dina postingan, sadayana lancar waé 😀

  7.   eliotime3000 cenahna

    Desain anu saé. Sumawona, upami éta ngagaduhan publisitas anu dipiboga ku Ubuntu, maka éta bakal langkung saé.

  8.   Deyvis cenahna

    Linux Mint janten langkung saé unggal waktos, sareng siap dianggo.

  9.   Tina Toledo cenahna

    Kamari kuring masangna pikeun nguji éta sareng dugi ka ayeuna kuring teu ngalaman masalah: éta mimitian gancang pisan, éta lancar, sareng applét ayeuna tiasa dipasang, dicabut dipasang sareng diaktipkeun pisan gampang tina desktop anu sami tanpa kedah lebet, nganggo sababaraha browser, ka halaman resmi.
    Nemo parantos nampi manpaatna sareng langkung fungsional, bahkan sacara ergonomis, tibatan Nautilus.

    Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha screenshot:
    http://i232.photobucket.com/albums/ee1/daytrippergirl/Capturadepantallade2013-05-18203315.png
    http://i232.photobucket.com/albums/ee1/daytrippergirl/Capturadepantallade2013-05-18203548.png
    http://i232.photobucket.com/albums/ee1/daytrippergirl/Capturadepantallade2013-05-18203630.png

    1.    Dragnell cenahna

      Éta katingalina saé, naon nami pak ikon anu anjeun anggo? Sareng anjeun ogé tiasa mairan mana aplikasi anu anjeun gaduh di palih kanan luhur?

bool (leres)