Linux Mint 15 "Olivia" Xfce sayogi pikeun diunduh

xfce_olivia

Ngan diumumkeun kasadiaan tina LinuxMint Olivia dina vérsi anjeun Xfce, anu disertakeun sareng vérsi 4.10 Lingkungan Desktop ieu sareng sababaraha parobahan minor.

Kanggo ngamimitian, ménu standar pikeun Xfce bakal wisker ¿Sora dalit?

jempol_kumis Pikeun sésana, éta parobihan sareng paningkatan anu sami tibatan dina sésa édisi.

Langkung seueur inpormasi sareng Undeur tautan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

56 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   guillermoz0009 cenahna

    Menu Whisker henteu goréng, tapi henteu sapertos klasik, leres?

    Aranjeunna bakal tinggaleun ménu Xfce klasik.

  2.   Yo-yo cenahna

    Nya, kuring henteu resep ménu wisker, kuring resep anu biasana ti Xfce.

    1.    ucing cenahna

      +1
      * Topik kaluar: agén pangguna tina versi anyar Opera nyaéta "OPR" (ceunah pikeun plugin koméntar)

      1.    elav cenahna

        Nuhun tip na 😀

        1.    ucing cenahna

          Urang tingali…

  3.   Giskard cenahna

    Kuring ningali 3 ikon tambahan dina WhiskerMenu éta. Éta perlu pikeun ngabuktikeun naon anu Mint nempatkeun anjeunna. Panginten perbaikan anu saé 🙂

    1.    geekzombie cenahna

      Sigana mah anjeun hartosna ikon panel xfce.

      1.    Giskard cenahna

        Anjeun leres. Kuring musna dina gambar sabab kuring salawasna nempatkeun ménu kuring. Abdi henteu resep éta bertentangan sareng gravitasi 😉

  4.   Giskard cenahna

    Ngomong-ngomong @elav blog na lambat pisan 🙁

    1.    elav cenahna

      Parobihan anu dilakukeun (sakali deui) dina DNS SejakLinux .. Punten sing sabar.

  5.   freebsddick cenahna

    Éta katingalina lumayan saé .. sanaos kuring henteu nganggo kana komputer xD

    1.    flex cenahna

      idem. Sae pisan tapi éta kajadian. Goréng anu kedah ngagunakeunana

      1.    likewho cenahna

        LOL leres.

  6.   eulalio cenahna

    Distro ieu saé, anjeun ngan ukur tiasa masang anu anjeun pikahoyong, éta henteu kedah ku SK naon anu dipikahoyong distro teras anu anjeun pikahoyong, ampir sapertos Debian.

  7.   Tong sampah cenahna

    Wisker Teu sangka anjeun nyarios anu katingalina wawuh ka Wesker, enya karakter éta ti RE game lolol.

  8.   marianogaudix cenahna

    Sacara pribadi, kuring resep menu Wisker sareng menu MintMenu, éta gampang dianggo sareng dipesen kalayan hadé. Anjeun tong nyéépkeun waktos milari program.
    Éta ogé ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun anu énggal sumping kana Windows.
    Émut yén di 2014 Microsoft moal ngadukung Windows XP.
    Seueur jalma biasa kana Windows XP, kuring yakin yén XCFE sareng lingkunganana tiasa nyugemakeun sareng ngagentos Windows XP.

    1.    pandev92 cenahna

      jalma bakal tetep nganggo xp xd ... teu aya dukungan haha ​​salami xd henteu update

      1.    flex cenahna

        Ku teu sangka aranjeunna paduli kana dukungan ... Abdi sanés masalah tapi aranjeunna hoyong nyingsieunan anjeun. Aranjeunna nganggo FUD pikeun anjeun ngapdet ...

        1.    ngepung84 cenahna

          Éta leres, salami aranjeunna tiasa ngalebetkeun buku sareng nganggo kecap, aranjeunna moal ngémutan yén wxp ngeureunkeun dukungan.

          1.    likewho cenahna

            Nya, upami MS Office mangrupikeun "jangkar" anu ngajaga aranjeunna dina OS éta, sigana mah sanés alesan. Kuring parantos masang versi 2007 sareng 2010 dina Arch, nganggo CrossOver sareng aranjeunna tiasa dianggo kalayan saé.

          2.    eliotime3000 cenahna

            Bah, upami kuring nganggo langkung LibreOffice sareng buku ngeunaan Debian kuring kusabab stabilitas anu dipasihkeun ku kuring. Ogé, kuring parantos ngagentos Windows XP abdi sareng Windows Vista SP2, janten "teu kedah hariwang" (pikeun padamelan anu meryogikeun kuring nganggo parangkat lunak propriétika, kuring nganggo Windows; sésana, Debian).

          3.    pandev92 cenahna

            ms excel nabrak unggal dua ku tilu dina kawin silang atanapi anggur, pagelaranana rada goréng, tapi hei anjeun tiasa nganggo aplikasi wéb kantor kanggo anu saderhana.

      2.    marianogaudix cenahna

        Pandev92 Abdi satuju sareng anjeun.
        Tapi émut di WINDOWS XP anjeun moal tiasa ngajalankeun gim video sareng alat-alat hardware anu énggal sabab Microsoft henteu ngadukung XP.
        Seueur jalma biasa kana XP tapi tiasa dianggo sareng parangkat lunak anu teras-terasan dimutahirkeun.
        Di sisi anu sanésna, sababaraha nagara, komunitas di Éropa sareng kota parantos masihan dukungan GNU / LINUX, sapertos Munich, South Tyrol, jst.

        1.    ucing cenahna

          Upami GNU / Linux dianggo dina administrasi umum (sahenteuna dina desktop desktop) jutaan héjo bakal disimpen unggal taun.

          1.    eliotime3000 cenahna

            Untungna, di lembaga kuring, aranjeunna badé ngajarkeun urang nganggo CentOS pikeun basis data, wéb hosting sareng seueur hal anu aya hubunganana sareng administrasi wéb (sanaos kuring cicing di nagara anu sacara praktis dijual ka Microsoft, inisiatipna ditampi).

    2.    sengit cenahna

      Kaseueuran jalma gaduh versi bajakan xp. Aranjeunna henteu paduli yén aranjeunna henteu ngagaduhan dukungan.

  9.   cooper15 cenahna

    Abdi resep, kuring parantos ngantosan rasa ieu kaluar sareng kuring pikir éta saé pisan ngeunaan ménu whisker, sigana mah upami anjeun henteu resep, anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun balik kana klasik.

  10.   Edo cenahna

    Naha éta jalan saé dina 500 ram?

    1.    ucing cenahna

      dina kaca tina linux mint aranjeunna nyarankeun sahenteuna 384 MB Ram, sanaos pikeun pagelaran pangsaéna aranjeunna nyarankeun 1 GB.

      1.    likewho cenahna

        Leres. Éta anu nganggo 384 RAM tiasa dianggo, mangrupikeun kakurangan, sabab bahkan henteu nganggo 512MB lumayan lancar. Kuring netelakeun, sanés sistem henteu dianggo kalayan jumlah éta, tapi éta naon anu nyarios marianogaudix ngeunaan Win XP lumaku.

        https://blog.desdelinux.net/linux-mint-15-olivia-xfce-disponible-para-descargar/#comment-54198

        1.    eliotime3000 cenahna

          Langkung saé nganggo Debian + LXDE, OpenBox atanapi ngan X11. Masalah direngsekeun.

    2.    teazo cenahna

      Dina komputer babaturan anu gaduh 512 mb ngajalankeunana sareng kalayan gancang dina vérsi 14, kuring nempatkeun 2 GB swap (jelas éta mangrupikeun hal anu salah pisan) tapi kumargi éta henteu pareum sareng murangkalihna nganggé maénkeunana kaulinan online sareng nonton pidéo dina YouTube sadidinten ngajantenkeun naék sampurna.
      Sareng kuring nyaritakeun hal anu sami anu kuring béjakeun ka anjeunna, buka pangatur perangkat lunak sareng unduh Midori (sanaos kanggo kuring éta Firefox anu pangsaéna), kuring ngarobih Banshee pikeun Audacious sareng kuring ngadamel peluncur paréntah xkill dina panel (ngan dina bisi). Tapi enya, jam 512 mb, ningali éta dina komputer réréncangan kuring jalan pisan.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Saé. Ogé, kuring nganggo VLC tibatan Totem pikeun nonton pilem kuring, sareng Audacious pikeun musik.

        Sanaos kuring kedah ngingetkeun yén Slackware sareng Debian mangrupikeun anu pangsaéna nalika ngajalankeun mesin anu lami.

        1.    ucing cenahna

          Bisi kuring nganggo VLC pikeun sadayana (bahkan YouTube)

          1.    teazo cenahna

            Dina komputer kuring, anu ogé nganggo Linux Mint Xfce, robih Thunar janten Caja (Abdi resep pisan latar tukang pilihan sareng lambang ...). Thunar kuring nganggo ngan ukur salaku superuser (supados henteu karasa hahalang dina mesin kuring).
            Audio, kuring nganggo Clementine salaku perpustakaan audio sareng Audacious pikeun muka file saderhana.
            Dina téma video alternatip kadang-kadang Totem, VLC sareng Média Player (masing-masing ngagaduhan jinis font na anu beda pikeun terjemahan janten kuring henteu bosen sareng anu khusus).
            Kairo Dock sareng teu sanés. Kuring nganggo MintMenu: '(

  11.   aioria cenahna

    Kuring heran naon anu énggal dina versi ieu anu henteu ngagaduhan xubuntu atanapi distro sanés sareng lingkungan XFCE

    1.    ucing cenahna

      sakumaha ikon héjo nyarios di handap ieu sareng éta tuang langkung RAM.

  12.   tamuz cenahna

    ikon dina héjo

  13.   Pavloco cenahna

    Mint XFCE sareng LXDE langkung beurat Xubuntu sareng Lubuntu (Maksadna tina pangalaman nyalira). Kontribusi nyata Mint aya dina versi Kayu Manis.

    1.    ucing cenahna

      +1, Linux Mint saé sareng sadayana tapi éta dieusian ku seueur (= beurat) aplikasi Gnome sapertos Banshee contona.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Langkung saé kuring nganggo pamasang modeu téks, masang dasar GUI sareng voila: Linux Mint XFCE ngalayang sapertos japati.

        1.    ucing cenahna

          Mint mangrupikeun sistem anu kuring mimiti nganggo Linux (vérsi 12 sareng Gnome, DE anu pikareueuseun tapi teras anjeun biasa), maka kuring terang lingkungan "distro" sareng distros sareng Mint nyarios "pendak deui engké sareng upami kuring ' parantos ningali anjeun, henteu kuring émut ".

          1.    eliotime3000 cenahna

            Versi mimiti KDE langkung goréng tibatan GNOME nyalira. Tapi ayeuna, KDE langkung saé sareng GNOME turun ku cangkang na. Ayeuna, LXDE sareng XFCE parantos ningkat, sareng kuring langkung resep distro sapertos Debian sareng Slackware anu terang kumaha ngamangpaatkeunana sapertos distro sanés.

    2.    izzyvp cenahna

      Jigana teu aya mint lxde

  14.   Miguel cenahna

    Kuring pernah nyobian linux mint sareng teu nganggo deui, kuring teu resep pisan.! _-

  15.   tarkin88 cenahna

    Kuring nyarios ieu tanpa hoyong janten fanboy, tapi upami anu anjeun peryogikeun pikeun pc hiber, pilih Archlinux kalayan openbox, nganggo Aplikasi ringan anu kedahna kirang dianggo kusabab alesan éta, kuring netelakeun éta. Atanapi upami anjeun teu hoyong rolling, ieu kedah nganggo openbox atanapi bahkan pikeun crunchbang langkung gampang. Kuring nyarios ieu nganggo OS SD unggal dinten

    1.    pandev92 cenahna

      Kami bakal milih telepon windows .. (MAXIMUM TROLLING)

      Xdddd

  16.   teazo cenahna

    Sigana kuring atanapi Xfce henteu kéngingkeun muka menu aplikasi tina desktop?

  17.   ferchmetal cenahna

    alus pisan Kuring ngantosan anjeun! menurut kuring edisi xfce tina linux mint anu pangsaéna! tangtosna éta tina kde langkung saé tibatan kubuntu 🙂

  18.   teazo cenahna

    Naha kuring henteu tiasa deui nyéred jandéla ka sisi katuhu sareng ngajantenkeun ngarobih daérah damel? Éta hal Xfce kuring nebak.

    1.    cookie cenahna

      Éta sareng ménu dina desktop dibenerkeun tina pusat konfigurasi Xfce.

  19.   pandev92 cenahna

    Kuring nyobian na éta ngajantenkeun kuring kéngingkeun nostalgia pikeun gnome 2 xD

    1.    marianogaudix cenahna

      Éta leres hal anu sami kajadian ka kuring. Kuring henteu kantos kaluar tina ideu Gnome 2, kuring lami sakola Gnome 2.
      Kuring nganggo Mint sabab sacara standar sareng seueur hal pikeun program dina DVD anjeun, hal anu kuring resep, sabab kadang kuring henteu gaduh internét.
      Kuring parantos pamit ka GNOME 3.8 / 3.9, jsb. Proyékna henteu sami, pikeun kuring ngan hiji-urang ieu. Gnome 2 anu pangsaéna dina waktos éta henteu diragukeun, anu kuring moal hilap.

  20.   jory666666 cenahna

    Hai, abdi énggal dina forum ieu salaku kacanduan marianogaudix atanapi anjeun ningkatkeun atanapi anjeun maot windows xp moal ngagaduhan dukungan saatos 2013 janten anjeun masang linux mint hayu atuh kuring nyarioskeun pangalaman kuring sabab alesan pikeun ngarobah sistem kuring damel pikeun presidences kota Mexico sareng Czech Mesinna, anu anéh, yén aranjeunna masih nganggo windows xp kanggo kantor PC 111 1ghz anu intuitif sareng gampang 2003 unggal-unggal sering katépaan virus aranjeunna ngagaleuh mesin énggal pikeun indikasi pamaréntahan tapi sami waé ari aranjeunna ku xp Abdi hoyong masang sistem ieu medicen ngagaduhan lingkungan anu ramah ayeuna aranjeunna ngan kedah ngajarkeun aranjeunna ngagunakeun éta

  21.   St0rmt4il cenahna

    Ngunduh ..

  22.   Juanlu cenahna

    (Hapunten henteuna aksen) Kuring nyobian Mint Xfce sareng lumayan saé, tapi kuring panasaran kana bédana antara MATE sareng Kayu manis. Naha anjeun mikirkeun koméntar kana aranjeunna salah sahiji dinten ieu?

    Gening dina blog sareng seueur dorongan kalayan proyék anyar!

bool (leres)