Linux Mint 18.1 Serena Xfce Edition Béta Sadia

Hatur nuhun ka Blog Mint Linux, Abdi parantos terang yén ayeuna sayogi kanggo diunduh, anu Linux Mint 18.1 Serena Xfce Edition Béta, dumasarkeun kana Ubuntu 16.04 LTS sareng lingkungan desktop Xfce 4.12. Éta ngagaduhan dukungan dugi ka taun 2021, éta ogé sarat ku parangkat lunak anu diénggalan, sajumlah ageung paningkatan sareng fitur-fitur anyar.

Fitur Linux Mint 18.1 Serena Xfce Edition

Édisi ieu diwangun ku Linux kernel 4.4 kernel sareng linux-firmware 1.157.5, éta ogé kalebet MDM (Mint Display Manager) 2.0 manager login, ogé sadaya suite X-Apps (Xviewer, Xreader, Xplayer, sareng Xed) .

Perhatoskeun pamutahiran menu aplikasi Whisker kana vérsi 1.6.2, anu bakal ngamungkinkeun anjeun nikmati navigasi kibor kategori, pamilarian wéb, tarjamahan anu diénggalan sareng sababaraha perbaikan bug.

Manajer pembaruan ogé parantos dirobih, nambihan kolom anu anyar pikeun nunjukkeun asal muasalna tina bungkus, dina cara anu sami, ayeuna pembaruan kernel disorot.

Dina cara nu sami, éta parantos diganti Banshee ku Rhythmbox, plus fitur parantos dirobih dina téma sareng tingkat folder.

Anjeun tiasa ningali sacara jero fitur tina vérsi ieu tina Ieuh LinuxMint 18.1 Serena Xfce Edition

Unduh Linux Mint 18.1 Serena Xfce Edition Béta

Pikeun ngaunduh Béta anjeun kedah nyumponan sarat ieu, ogé henteu disarankeun pikeun lingkungan produksi dugi ka vérsi anu stabil.

Syarat sistem

  • RAM 512MB (1GB dianjurkeun pikeun panggunaan anu raoseun).
  • 9 GB ruang disk (dianjurkeun 20 GB).
  • Kartu grafis sanggup résolusi langkung ageung ti 800 × 600 (1024 x 768 disarankeun).
  • DVD drive atanapi port USB.

catetan:

  • ISO 64-bit tiasa boot sareng BIOS atanapi UEFI.
  • ISO 32-bit ngan ukur tiasa boot kalayan BIOS.
  • ISO 64-bit disarankeun pikeun sadaya komputer modéren (Ampir sadaya komputer anu dijual dina 10 taun ka pengker dilengkepan prosesor 64-bit).

Parentah ningkatkeun

  • Versi BETA ieu tiasa ngandung bug kritis, disarankeun dipasang pikeun tujuan uji waé sareng ngabantosan ngalaporkeun bug ka tim Linux Mint sateuacan rilis stabil.
  • Éta bakal tiasa ningkatkeun ti vérsi béta ieu kana vérsi anu stabil.
  • Éta ogé tiasa dimutakhirkeun tina Linux Mint 18. Pitunjuk pembaruan bakal diterbitkeun bulan payun saatos versi stabil tina Linux Mint 18.1.
  • Anjeun tiasa ngaunduh ISO ti Xfce BETA (32-bit) y Xfce BETA (64-bit).

Tanpa diragukeun, anu resep méja lampu sareng stabilitas Linux Mint dinten ayeuna kedah ngarayakeun, kasadiaan Béta ieu bakal gancang yén urang bakal ngagaduhan vérsi anu stabil anu tiasa urang anggo sapopoé. Émut yén sakali ISO dipasang dina lingkungan anu dikendali, pituduh pikeun Naon anu kudu dilakukeun saatos masang Linux Mint 18.1 "Serena".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.