Linux Mint 19.1 Tessa ayeuna sayogi kalayan perbaikan anu saé

LinuxMint 19.1 Tessa

Una versi anyar tina Linux Mint sayogi pikeun diunduh, sareng sékrési éta disayogikeun sareng daptar panjang paningkatan, sapertos pangrojong dugi ka 2023.

Linux Mint 19.1 Tessa XFCE Édisi nyaéta dumasar kana Ubuntu 18.04.1 LTS Bionic Beaver sareng ngalir di handapeun lingkungan grafik Cinnamon 4.0.

Jelas, salaku rilis utama, daptar parobihan panjang pisan sareng diantawis perbaikan anu paling penting kalebet desain énggal pikeun alat Font Software sareng sidebar Xapp sareng bilah menu, basa sareng setélan metoda anyar. input input misah, ogé Perbaikan salajengna pikeun Xapp.

Salaku conto, Xreader ngagaduhan paningali dokumén anu énggal, sedengkeun éditor téks Xed tungtungna ngadamel saklar ka libpeas, python3 sareng MESON.

Linux Mint 19.1 hadir sareng Linux-firmware 1.173.2 sareng Linux Kernel 4.15.0-20 sareng kalebet parobihan anu sakuduna ngajantenkeun login langkung ramah. Ayeuna sudo parantos nunjukkeun tanda bintang nalika anjeun ngalebetkeun kecap akses sareng layar konfigurasi nunjukkeun jandéla setélan firewall anu ngamungkinkeun anjeun nangtoskeun aturan ti mimiti.

Syarat Sistem pikeun Linux Mint 19.1 Tessa

Pikeun sarat sistem, Linux Mint tetep mangrupikeun sebaran anu saé pisan sabab anjeun masih tiasa masangna dina hardware lami.

Pikeun damel ngan ukur peryogi 1GB RAM, sanaos dianjurkeun 2GB sareng resolusi 1024 × 768 piksel. 15 GB diperyogikeun pikeun neundeun.

Linux Mint mangrupikeun tujuan anu dipikaresep pikeun pangguna Windows, seuseueurna kusabab pangalaman intuitifna sareng gampang dipikaharti panggunaan. Versi anyar ieu bakal ngajantenkeun transisi langkung gampang pikeun anu ngarencanakeun ninggali sistem operasi Microsoft, janten upami anjeun ngarencanakeun ngalih, ieu tiasa janten pilihan anu hadé pikeun dicobaan. Anjeun tiasa ngaunduh Linux Mint 19.1 Tessa tina ramatloka resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.