Linux Mint 19.1 Tessa ngumumkeun, sumping dina bulan Nopémber atanapi Désémber 2018

Linux Ubuntu mint 19.1

Proyék Linux Mint dinten ayeuna ngumumkeun nami kode sareng perkiraan waktos rilis pembaruan pangropéa kahijina pikeun séri Linux Mint 19, LinuxMint 19.1.

Dumasar kana Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver anu anyar, Linux Mint 19.1 bakal disebat Tessa sareng diperkirakeun sumping akhir bulan Nopémber atanapi awal Désémber, sakumaha dilaporkeun ku Clement Lefebvre.

Lefebvre ogé nyebatkeun yén Linux Mint 19.1 Tessa bakal ngagaduhan dukungan salami lima taun, dugi ka 2023, sareng pangguna Linux Mint 19 Tara bakal tiasa nga-update versi anyar ieu nganggo alat pembaruan anu kalebet dina sistem.

"Pelepasan anu kadua dina séri Linux Mint 19.x bakal disebat Tessa, éta bakal dirilis dina bulan Nopémber atanapi Désémber taun ieu sareng bakal didukung dugi ka 2023," nyerat Clement Lefebvre dina tulisan mimiti dinten ieu.

Linux Mint 19.1 Tessa bakal sumping sareng Cinnamon 4.0

Diantara seueur paningkatan sareng berita anu badé sumping sareng Linux Mint 19.1 Tessa, urang tiasa nyebatkeun hal éta kalebet lingkungan grafis Cinnamon 4.0, ogé alat Sumber Parangkat Lunak anu didesain ulang - Sumber Parangkat Lunak - kalayan sidebar Xapp sareng palang judul.

Alat Sumber Perangkat Lunak bakal ngagaduhan bagian pikeun "Fon pilihan", Kitu ogé pilihan énggal supados pangguna tiasa nambihan gudangna tanpa seueur repot, adaptasi sareng kaputusan pamekar ti Aranjeunna kedah mindahkeun simbol debug sareng repositori dbgsym.

Dirancang deui Linux Mint

Téma standar Mint-y ogé bakal diénggalan Kalayan datangna Linux Mint 19.1 Tessa, kontrasna bakal ningkat ku ngajantenkeun warna tukangna langkung poék, anu bakal ngamungkinkeun labél na langkung jelas, sapertos anu dipénta ku komunitas pangguna. Langkung lengkep ngeunaan vérsi salajengna ieu tina Linux Mint bakal dileupaskeun gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.