Linux Mint 19.3 Tricia parantos ngagaduhan versi béta na

 Proyek Mint Linux ngaluarkeun versi béta tina distribusi salajengna dinten ayeuna LinuxMint 19.3 Tricia sayogi dina sadaya vérsi resmi, kalebet Kayu manis, MATE sareng Xfce.

Linux Mint 19.3 Tricia ngamimitian pamekaran di awal Séptémber sareng ayeuna gaduh béta umum sateuacan rilis na anu rencanana akhir bulan ieu, pas waktos Natal.

Pelepasan ieu dumasarkeun kana sebaran Canonical pangénggalna, Ubuntu 18.04.3 LTS Bionic Beaver sareng sumping Linux Ubuntu kernel 5.0Sapertos Ubuntu 18.04 LTS, éta bakal ngagaduhan pangrojong sareng kaamanan dugi ka 2023.

Perbaikan dina Linux Mint 19.3 Béta

Perbaikan Linux Mint 19.3 Béta kalebet tilu aplikasi énggal, Daunus salaku aplikasi catetan-catetan, ngaganti Tomboy, gambar ngaganti GIMP na Celluloid salaku gaganti Xplayer.

Kanggo sadaya vérsi, Linux Mint 19.3 nambihan dukungan pikeun HiDPI kalayan ikon anu langkung saé dina bilah sistem, umbul-umbul anu jelas dina setélan basa sareng alat-alat sanésna, ogé ningkatna hémat layar sareng sawangan téma.

Sistem pelaporan parantos ningkat pikeun sadaya édisi sareng ayeuna ikon anyar ditambihan dina palang sistem kanggo ngawartosan ka pangguna yén aranjeunna kedah parios sababaraha hal, salian ti pendeteksi otomatis masalah poténsial dina komputer kusabab kurangna codecs atanapi driver .

Alat basa parantos diénggalan supados pangguna tiasa milih pormat waktos sareng aya solusi anyar dina batang sistem anu ngadukung dukungan pikeun ikon anu poék sareng lampu, dukungan pikeun sababaraha ménu, ménu asli sareng seueur deui.

Linux Mint 19.3 Kayu manis, MATE, sareng Xfce hadir sareng Kayu manis 4.4, MATE 1.22, sareng Xfce 4.14. Anjeun tiasa ngaunduh vérsi béta di ramatloka resmi tina sebaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.