Linux Mint 19 Tara ayeuna sayogi sareng Cinnamon, Mate sareng XFCE

linux mint 19

Pamekar Linux Mint ngumumkeun ayeuna yén vérsi anyar sistemna aya di dieu. Linux Mint 19 Tara sayogi dina tilu rupa "rasa", Kayu manis, MATE, sareng XFCE.

Dumasar kana Ubuntu 18.04 LTS Bionic Beaver, Linux Mint 19 Tara ngahontal masarakat kalayan dukungan pikeun arsitéktur 32-bit sareng 64-bit, hadir sareng tilu lingkungan anu bénten-bénten, Cinnamon 3.8, MATE 1.20 sareng XFCE 4.12 sareng bakal didukung pikeun lima taun ka hareup, dugi ka April taun 2023.

"Linux Mint 19 mangrupikeun rilis LTS (Long Term Support) anu bakal aya pembaruan dugi ka 2023. Éta kalayan parangkat lunak anu diénggalan sareng nyandak seueur paningkatan sareng fitur-fitur anyar pikeun ngajantenkeun desktop anjeun langkung raoseun dianggo dibandingkeun versi sanés. Versi anyar tina Linux Mint ieu ngandung sajumlah ageung pembaruan”. Sebutkeun Clement Lefebvre dina pengumuman resmi.

Ieu anu anyar dina Linux Mint 19

Diantara hal-hal anu paling penting dina Linux Mint 19 tiasa disebatkeun kaasup alat anyar pikeun nyiptakeun cadangan, namina Timeshift sareng ngadukung pormat alat USB dina format exFAT, ningkat pangrojong pikeun multi-monitor sareng HiDPI, pangatur perangkat lunak anu diénggalan, pangatur pembaruan, sareng téma standar standar sareng ikon.

Linux Ubuntu mint 19 Tara

Linux Mint 19 ogé hadir sareng a layar wilujeng sumping anu anyar anu bakal ngabantosan pangguna énggal pikeun nyetél pamasangan kalayan gampang pisan, Kalénder GNOME ayeuna janten aplikasi standar pikeun kalénder, Firefox 61 anu anyar dileupaskeun ogé sayogi, GNOME Logs mangrupikeun paningali log standar, sareng dukungan kanggo font Microsoft ditambihan.

Di sisi séjén, Paket ntpdate sareng ntp parantos dihapus, ogé aplikasi olahpesen Pidgin. Sababaraha wallpaper anyar parantos ditambihan dina Linux Mint sareng nganggo Linux Kernel 4.15.

Linux Mint 19 Tara parantos dipasang dina MintBox Mini 2 sareng MintBox Mini 2 Pro anu sayogi kanggo dipésér ayeuna.

Upami anjeun hoyong ngaunduh Linux Mint 19 Tara anjeun tiasa ngaunduh gambarna sareng lingkungan grafis sareng arsitektur pilihan anjeun tina ramatloka resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.