Linux Mint Debian Edition 3 "Cindy" Edisi Kayu Manis tos aya, update ayeuna

Linux Mint Debian Edition 3 "Cindy" Edisi Kayu Manis

Clement Lefebvre tina Linux Mint ngumumkeun kasadiaan langsung tina Linux Mint Debian Edition 3 "Cindy" Edisi Kayu Manis, dumasar kana versi stabil panganyarna tina Debian.

Neruskeun impian nawiskeun pangguna alternatif pikeun standar, edisi basis Ubuntu biasa tina Linux Mint, Linux Mint Debian Edition (LMDE) 3 "Cindy" Cinnamon Edition sayogi pikeun diunduh mawa lingkungan grafis anu ayeuna. kayu manis 3.8 sareng Repository Debian stabil pangénggalna.

Salaku tambahan kana perbaikan bug sareng pembaruan kaamanan Debian, paket dasar Linux Mint Debian Edition (LMDE) 3 "Cindy" Cinnamon Edition tetep sami, janten pangguna anjeun ngan ukur kedah masang sakali sareng bakal nampi apdet salamina.

Kumaha ngamutahirkeun Linux Mint Debian Edition kana versi na anu pang anyarna

Upami anjeun nganggo Linux Mint Debian Edition 2, anjeun tiasa ngamutahirkeun kana vérsi 3 ku ngaluncurkeun alat pembaruan anu kalebet dina sistem, anjeun ngan ukur kedah mencét tombol pembaruan pikeun nyegerkeun APT cache sareng nerapkeun perobihan anu sayogi.

Pikeun neraskeun, pasang alat pembaruan ku paréntah ieu:

sudo apt install mintupgrade

Pikeun ngaunduh sadaya bungkus anu diperyogikeun pikeun diperbarui, ngajalankeun paréntah ieu:

mintupgrade download

Teras larapkeun pembaruan ku ngajalankeun paréntah ieu:

mintupgrade ningkatkeun

Recuerda que Linux Mint Debian Edition 2 Edisi Kayu Manis bakal dirojong dugi ka 1 Januari 2019janten anjeun gaduh sababaraha bulan pikeun ngapdet sateuacan sistem henteu diurus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.