Linux Mint: kumaha nembongkeun daptar pangguna dina MDM

Pasti upami anjeun anggo Linux Ubuntu mint 13 jeung MDM Anjeun bakal perhatoskeun yén nalika anjeun nunjukkeun layar login, pamaké tina sistem. Ieu mangrupikeun ukuran kaamanan, tapi upami anjeun ngatur PC sareng hoyong ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun pangguna Linux énggal anu nganggo éta, anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal ieu pikeun ngajantenkeun daptar pangguna muncul.

Luis López mangrupikeun salah sahiji juara tina kompetisi mingguan kami: «Bagikeun naon anu anjeun terang ngeunaan Linux«. Wilujeng Luis!

léngkah

1.- Buka pusat kontrol sareng buka "Jandéla Entry" (éta bakal naroskeun kecap akses).

2.- Dina tab "Lokal" kami milih gaya "Kalayan téma sareng paningali wajah".

[PILIHAN] Dina tab "Pamaké" kami bakal pupus centang pilihan gambar (rupa) pangguna.

3.- Edit file téma /usr/share/mdm/themes/linuxmint/theme.xml

4.- Kami nambihan blok daptar pangguna (kuring mamatahan yén éta luhur garis "")

1
2 3 4

Ayeuna kedah aya anu mirip sareng ieu

5.- Siap. Kaluar ti sési anjeun sareng verifikasi yén parobihan parantos nambihan daptar pangguna kana layar login.

Ieu diuji dina Linux Mint 13 Maya kalayan MATE sareng MDM.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis cenahna

    Abdi nyobian ayeuna!

  2.   Sam burgos cenahna

    Pikaresepeun, tapi kuring nyobian lami pisan sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Kuring malahan hoyong nyobian mini pikeun ngajadikeun otomatis prosésna, tapi parantos nyerah; mimitina kusabab parobihan anyar kana Mint anu ngamungkinkeun téma kalayan pilihan éta (sareng numutkeun ka Clem sareng tim bakal palabuhan ka Mint 13 sareng LMDE) sareng anu kadua pikeun henteu ningali hasilna saatos ngarobih sareng nuturkeun sababaraha tutorial

    Pokokna pikaresepeun ogé anjeun parantos ngalaksanakeun bagian anjeun sareng kuring ngantosan kanggo ningali naon anu kajantenan ku vérsi éta pikeun nampi sababaraha parobahan

    https://github.com/SamDL/MDM-UL-Manager -> Ieu mangrupikeun usaha otomatis kuring (kuring bakal tetep pikeun sababaraha waktos, tapi kuring mikir yén kecuali kuring tiasa ngalakukeun sababaraha hal ngeunaan éta kuring bakal mupus; janten kuring ngingetan upami aya mamang), anjeun tiasa marios deui sareng masihan pendapat anjeun sapertos anu sanés = )

    (Kuring ngadamel koméntar dina istilah ramah sanés usaha pikeun ngaganggu batur)

  3.   tatamu cenahna

    Pikaresepeun sareng saé yén anjeun ogé parantos nyobian anu sanés, kuring hoyong ngalakukeun anu otomatis pikeun ngabantosan. Kuring nyerah kusabab 2 alesan: anu munggaran kusabab parobihan MDM (sareng Clem sareng tim nyarios yén aranjeunna bakal port ka Mint 13 sareng LMDE) sareng anu kadua kusabab kuring nyobian sareng téma anu aya sareng éta henteu masihan kuring hasil sanaos robih sacara manual.

    Ieu repo kuring ngeunaan éta (kuring bakal ngajaga éta bari, tapi kuring henteu janji teuing kusabab upami henteu seueur anu robih kuring bakal mupus, tapi kuring bakal ngantepkeun ayeuna kusabab alesan ditinjau). Upami anjeun hoyong masihan koméntar kalayan senang sareng kuring miharep bagian anjeun ogé ngabantosan batur =) -> https://github.com/SamDL/MDM-UL-Manager.

bool (leres)