Majalah ngeunaan Linux sareng Software Gratis

Sacara pribadi, kuring henteu resep format "majalah" ngajaga kuring tetep anyar sareng naon anu kajantenan dina dunya parangkat lunak gratis. Nanging, kuring terang yén seueur diantara anjeun anu resep, janten kuring nyarankeun anjeun ningali daptar naon ieu, numutkeun élmu sareng pamahaman kuring anu hina, majalah pangsaéna aya dina poko (duanana dina basa Inggris sareng Spanyol).

Dina basa Spanyol, gratis

Tuxinfohttp://www.tuxinfo.com.ar/tuxinfo/
Linvixhttp://linvix.wordpress.com/
Atixhttp://atix.opentelematics.org/
Planetix: http://planetix.wordpress.com/
Librephere: http://www.libresfera.com/
Majalah HDhttp://www.hdmagazine.org/
Babandinganhttp://www.vaslibre.org.ve/
Lintanghttp://www.cnti.gob.ve

Dina basa Spanyol, anjeun mayar

Majalah Linuxhttp://www.linux-magazine.es/issue/60
Sadayana Linux: http://www.iberprensa.com/todolinux/todolinux.htm

Dina basa Inggris, gratis

Majalah Parangkat Lunak Gratishttp://www.freesoftwaremagazine.com/
Phoronixhttp://www.phoronix.com/
Warta Linuxhttp://linuxgazette.net/
Majalah Circle lengkephttp://fullcirclemagazine.org/
Linux4uhttp://www.linuxforu.com/
Linux-Maghttp://www.linux-mag.com/
Majalah PCLinuxOShttp://pclosmag.com/
Majalah Red Hathttp://magazine.redhat.com/

Dina basa Inggris, anjeun mayar

Majalah Linuxhttp://www.linux-magazine.com/
Jurnal Linuxhttp://www.linuxjournal.com/
Format Linuxhttp://www.linuxformat.com/

Dina basa Portugis, gratis

Espírito Livrehttp://revista.espiritolivre.org/

Naha anjeun pikir anjeun kedah nambihan majalah? Nya, bantosan kami ngalengkepan bagian ieu ku ngirim rekomendasi. 🙂

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel Alejandro Alvarez Varga cenahna

    kontribusi anu saé 😀 hatur nuhun pisan 😛 Kuring salah sahiji anu resep maca majalah online 😛

  2.   Javier cenahna

    Halo, kuring terang pasangan anu teu aya dina publikasi, hiji disebatna "Babandingan" (http://www.vaslibre.org.ve/index.php?id=338&go=5). Anu sanésna nyaéta "Lintang" (http://www.cnti.gob.ve/index.php?option=com_content&view=article&id=185&Itemid=109).

    Duanana bébas sareng nyarioskeun perkawis Software Gratis sareng GNU / Linux.

    Gagasan anu saé pisan pikeun nyiptakeun daptar ieu. Sambutan!

  3.   Daboom cenahna

    Kuring henteu terang naha éta normal tapi dina unduhan http://www.libresfera.com/ anu terakhir nyaéta tanggal Januari 2012.

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Hatur nuhun! Diropéa.