élmu data

Kumaha Pasang Anaconda dina VPS

Upami anjeun hoyong mimitian ku élmu data, anjeun pasti bakal resep terang kumaha cara masang Anaconda dina VPS anjeun nyalira

Naon anu 2020 tinggaleun Linux

Taun 2020 pasti bakal janten taun anu bakal nyéépkeun sajarah dina sanés ngan ukur aya hubunganana sareng sadaya kajadian anu disababkeun dina ...

Ieu fitur-fitur anyar OS SD

Elementary OS gaduh vérsi minor énggal, nomer 5.1.5, sareng éta ngagaduhan paningkatan kanggo aplikasi Files sareng AppCenter, terang sadayana detil na.

egrep

egrep: conto paréntah dina GNU / Linux

Ieu conto praktis paréntah egrep pikeun ngerjakeun GNU / Linux kalayan sababaraha ungkapan biasa sareng milari naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun anjeun

Klep uap

Klep: berita anu pikaresepeun ...

Valve ngagaduhan berita pikeun para pengendali, ékspérimén anyar di Stea Labs, sareng kasus anu aya di pengadilan Perancis anu sangat aneh.

dd

dd: conto paréntah serbaguna ieu

Paréntah dd dina Linux lumayan dipikaterang sareng dianggo, tapi henteu sadayana terang sagala hal anu tiasa dilakukeun pikeun anjeun. Ieu sababaraha conto praktis

Punten Logo

Punten, pangalaman indie pikeun Linux

Punten mangrupikeun salah sahiji gim video indie anu nyandak kami petualangan grafis pikeun Linux sareng anu tiasa narik anjeun upami anjeun resep kana kategori ieu

LXD logo

LXD 3.15: versi anyar kaluar

LXD 3.15 mangrupikeun vérsi énggal tina parangkat lunak ieu pikeun nerapkeun téknologi wadah berbasis Linux kalayan merenah

Endeavor OS

Endeavor OS: siap diluncurkeun

Endeavor OS, sebaran GNU / Linux énggal anu siap pikeun anjeun nyobian sareng ... panginten tiasa ngareuwaskeun anjeun ku sababaraha fitur na

OpenMandriva Lx 4.0 resmi aya

Komunitas OpenMandriva ngagungkeun, vérsi OpenMandriva Lx 4.0 anyar dijantenkeun resmi kalayan seueur paningkatan sareng optimalisasi pikeun AMD