EasySSH

EasySSH klien saderhana pikeun SSH sareng GUI

EasySSH mangrupikeun palanggan anu pikaresepeun pikeun koneksi ngalangkungan protokol SSH anu tiasa dianggo pisan sabab ngagaduhan GUI, pikeun EasySSH mangrupikeun klien anu pikaresepeun pikeun protokol SSH anu ngagaduhan GUI saderhana pikeun anu resep damel dina modeu grapik.

Logo Wayland

Wayland 1.16 dileupaskeun sareng sababaraha pembaruan

Server X grafis anu cicing sareng urang salami waktos di lingkungan Unix ngagaduhan alternatif anu pikaresepeun sapertos Wayland. Pikeun anu sanés Wayland, suite protokol perpustakaan sareng server grafis nyandak léngkah sakedik deui dina perjuangan janten alternatif de facto ka X

Steamos Steam screenshot

SteamOS diénggalan pikeun ngumpulkeun sadaya berita dina Debian 8.11

Klep, jauh tina ninggali kamekaran SteamOS, ayeuna parantos ngaluarkeun versi stabil anyar distribusi GNU / Linux na. Sistem operasi dina émutan Upami anjeun resep kaulinan video sareng anjeun mangrupikeun gamer leres, anjeun bakal resep versi anyar SteamOS, kalayan fitur anyar Debian 8.11

Logo anggur

Anggur 3.13 kaluar kalayan perbaikan utama

Versi Anggur 3.13 ayeuna sayogi, janten urang sadayana tiasa nikmati lapisan kasaluyuan anu hébat ieu pikeun tiasa nga-instal parangkat lunak asli Pembaruan anyar lapisan kasaluyuan Wne ayeuna sayogi, éta mangrupikeun versi anggur 3.13 anu tiasa urang pikaresep ti ayeuna.

Tema Macos pikeun Ubuntu

Top 10 téma pikeun Ubuntu

Kami nampilkeun téma anu pangsaéna pikeun Ubuntu anu aya, terang aranjeunna sareng pasang anu paling anjeun resep pikeun ngarobih gaya desktop anjeun

NixOS: sebaran fléksibel sareng modern GNU / LInux

NixOS mangrupikeun salah sahiji distribusi GNU / Linux anu panginten henteu pati terkenal atanapi populér sapertos anu sanés, tapi éta seueur ngabuktoskeun. Janten dinten ieu kami nyungkeun tulisan ieu pikeun ningali manpaat anu ditawarkeun ku proyék pikaresepeun ieu ...

Sistem Operasi anu dianggo pikeun Tambang Digital.

Sistem Operasi Alternatipna pikeun Pertambangan Digital

Ayeuna di tingkat komputer bumi sareng kantor, Sistem Operasi anu paling sering dianggo nyaéta MS Windows, Mac OS sareng Linux, dina urutan anu sami ku pentingna sareng pangsa pasar anu dihontal, tapi Linux tiasa nawiskeun kinerja anu langkung saé pikeun alat-alat anu sayogi pikeun Tambang Digital upami éta ogé ngonpigurasi.

Qube OS 4.0

Qubes OS: sistem operasi anu fokus kana kaamanan

Qubes OS mangrupikeun sistem operasi anu museur kana kaamanan desktop ngalangkungan isolasi dumasar kana Xen hypervisor. Qubes OS mangrupikeun sistem operasi sumber anu lengkep sareng gratis. Qubes nyandak pendekatan anu disebut kaamanan ku kompartalisasi, anu dibagi kana kompartemen anu terasing.

musik-ccloud

MellowPlayer: pamuter musik streaming

MellowPlayer nyaéta aplikasi anu bakal urang bahas dinten ayeuna. MellowPlayer mangrupikeun pamuter multiplatform sumber terbuka kalayan dukungan langkung ti 10 jasa musik streaming, éta ngagaduhan dukungan pikeun jasa ieu: Spotify, Deezer, Google Play Music, Soundcloud, Mixcloud, 8tracks sareng seueur deui.

Diagram operasi VGPU

Perbaikan virtualisasi GPU

Dinten ieu kami nampilkeun proyék anu pikaresepeun sareng pamekaran anyar pikeun virtualisasi GPU, hal anu ayeuna seueur diperyogikeun kontainer sareng mesin virtual.

naha masang Ubuntu 18.04

Alesan pikeun masang atanapi ningkatkeun ka Ubuntu 18.04

Saatos seueur euforia anu ngaluncurkeun sebaran Canonical anu anyar ieu anu disababkeun ku pangguna Linux, anjeun masih henteu terang naha anjeun badé masang Ubuntu 18.04 LTS atanapi upami anjeun badé ngapdétkeun versi anu saacanna, ieu sababaraha alesan kunaon anjeun kedah ngémutanana.

Ningkatkeun kana Ubuntu 18.04

Ningkatkeun kana Ubuntu 18.04 tanpa masang deui

Upami anjeun masih nganggo Ubuntu 17.xx atanapi Ubuntu 16.04 sareng badé ningkatkeun kana vérsi anyar Ubuntu 18.04 LTS, hayu atuh urang terang yén anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa kedah nga-instal ulang sistem dina komputer anjeun. Kusabab Ubuntu 16.04 masih didukung dugi ka April 2021, sedengkeun Ubuntu 17.10 aya dina Juli 2018

Paréntah dasar

Sababaraha Paréntah Dasar Unggal Anu Anyar Kedah Diajar

Tanpa diragukeun, terminal mangrupikeun alat anu kedah dianggo ku unggal pangguna Linux dina sababaraha waktos, aranjeunna henteu dibebaskeun tina éta. Sanaos sanés mangrupikeun pakakas anu wajib dianggo, éta masih sieun pisan pikeun pendatang dina Linux.

Nvidia

Kumaha Masang Supir NVIDIA Pangénggalna dina Ubuntu?

Untungna pikeun pangguna Ubuntu, aya driver grafik Nvidia pihak katilu di PPA anu didaptarkeun pikeun ngajaga supir Nvidia up-to-date pikeun dipasang. PPA ayeuna dina tahap uji coba, tapi anjeun masih tiasa kéngingkeun supir Nvidia ti dieu.

ADB-Fastboot

Kumaha carana masang ADB Shell sareng fastboot dina Linux?

Paréntah adb sareng fastboot ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun telepon Android tina PC anjeun ngalangkungan sambungan USB. Éta diperyogikeun dina sababaraha prosés modifikasi telepon sareng tiasa seueur gunana upami gagal atanapi meungpeuk terminal.

Hardinfo

Milarian alternatif pikeun AIDA64 sareng Everest dina Linux?

Kami nunjukkeun aplikasi anu paling mirip sareng Everest Ultimate sareng AIDA64 anu kawéntar pikeun Windows. Urang nyarioskeun Sysinfo sareng Hardinfo kanggo GNU / Linux, anu ku éta urang tiasa ningali sadaya detil tina perangkat keras kami.

Digitize VHS tape tina distribusi GNU / Linux anjeun

Kami nunjukkeun anjeun tutorial anu pikaresepeun pikeun ngarobah VHS kana video digital tina distribusi GNU / Linux favorit anjeun. Kaset VHS sareng pamaén moal jalan salamina, janten penting anjeun mendigitalkeun kontén anu anjeun gaduh dina format ieu ...

Variabel 101: Nyaho Komputer Anjeun

Cara komputer nyimpen inpormasi henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun mariksa mail sareng maénkeun kaulinan tapi penting pikeun anu badé ngamimitian program solusi alit dina dunya komputasi.

Utopia konvergénsi dina Linux

Pendapat kuring, kami caket pisan kana ideu utopian éta, sabab kami gaduh sababaraha cara pikeun masang program henteu paduli distribusi anu kami ngajalankeun. Ieu tiasa ngajantenkeun distribusi kahareup ngan ukur béda tina cara ngatur sistem dasar.

Kumaha ngabagi file dina jaringan Linux

Kusabab sadayana disambungkeun kana jaringan ayeuna, anjeun kedah diajar kumaha nyambungkeun sareng ngajaga jaringan éta pikeun ngagunakeunana ku cara anu paling épéktip.

tangtu diajar kumaha janten administrator linux

Janten Administrator Linux

Diajar janten pangurus Linux ayeuna sanés tantangan anu sesah tapi urang tiasa nyarios yén upami éta ...

Gentoo: Haté Sato

Sistem manajemén rangkep, Portage, mangrupikeun salah sahiji jinis sareng ngamungkinkeun pangguna Gentoo nguntungkeun tina unggal program.

podcast klien pikeun linux

gPodder: Klién podcast saderhana

Kuring kedah ngaku yén kuring henteu resep pisan kana podcast dugi ka mimiti ngupingkeun jalma sapertos @podcastlinux sareng @CompilanPodcast, ti saprak éta ...

Reddit tina terminal

Kumaha arahkeun Reddit tina terminal

Abdi mangrupikeun pangguna anu sumanget pikeun Reddit, platform anu ngamungkinkeun kami tetep terang ngeunaan topik anu paling gairah dina internét ...

Sadia Anggur 2.13

Nuturkeun adat ngumumkeun parobihan anu paling penting di sekitar Anggur, anu mangrupikeun salah sahiji alat ...

wireshark

Sayogi Wireshark 2.4.0

Kami teras-terasan nganggo alat Wireshark pikeun nganalisis patalimarga anu ngalangkungan jaringan perusahaan, janten penting pikeun ...

OpenEmr: Alat Rékam Kaséhatan Digital

Sawatara waktos ka pengker urang ngobrol sareng anjeun ngeunaan GNU / KASEHATAN: Sistem pikeun kasihatan dina jangkauan saréréa sareng dina waktos éta aya…

bot pikeun paséa

WildBeast: Bot Open Source pikeun Discord

Minggu kamari urang ka anjeun ngeunaan Kumaha cara masang Discord dina Linux, aplikasi VoIP anu super kuat anu dirancang khusus pikeun para pamaén anu cukup ngagentos ...

Cumi + Auténtikasi PAM di CentOS 7- Jaringan SMB

Indéks umum tina séri: Jaringan Komputer pikeun UKM: Pengantar Pangarang: Federico Antonio Valdes Toujaguefedericotoujague@gmail.comhttps: //blog.desdelinux.net/author/fico Halo babaturan sareng…

Sinyal, tungtungna tanpa senar Google

Sinyal nganggo Firebase Cloud Messaging (baheulana Google Cloud Message atanapi GCM) anu, sapertos anjeun anggap, gumantung kana Google. Sakuduna Google ngan ...

tux

Tuxeando Ubuntu sareng tux4ubuntu

Kuring maca tulisan dina omgubuntu dimana aranjeunna nyarioskeun kami ngeunaan skrip anu disebut Tux4Ubuntu anu ngamungkinkeun Tux janten "maskot Linux resmi" ...

Alat USB henteu mikawanoh kuring

Linux Mint henteu mikawanoh alat USB

Dina sababaraha kasempetan (éta ngan ukur kajantenan kuring sakali), Linux Mint henteu mikawanoh alat USB, bahkan upami urang nyambung sacara béda ...

wireshark

Sayogi Wireshark 2.2.3

Kami maca kalayan seneng dina Softpedia yén Wireshark 2.2.3 ayeuna sayogi pikeun diunduh, anu mangrupikeun versi pangropéa ...