5 Kotak TV Top nganggo Linux

Panarimaan televisi satelit ogé mangrupikeun daérah anu ngadistribusikaeun GNU / Linux, sababaraha parantos janten ...

Top 10 Software Desain PCB

Naha anjeun peryogi perangkat lunak desain PCB gratis atanapi alat pikeun nerapkeun proyek éléktronik énggal anjeun? Upami kitu, ...

IBM Blockchain dina LinuxOne

Perusahaan jasa hardware sareng inpormasi anu kawéntar IBM ngadamel pengumuman nawiskeun jasa anyar anu pastina nyauran ...

Naon Anyar di Fedora 24

Kami parantos gaduh Fedora 24 sareng kami, salah sahiji distro anu dipikaresep di komunitas Linux. Ayeuna anjeun tiasa…

Undangan ka FLISoL 2016 di Ékuador

Dinten Saptu tanggal 25 Juni, FLISoL, Pamasangan Perangkat Lunak Gratis Amérika Latin, bakal diayakeun di Ékuador. Dina kasempetan ieu dirayakeun ...

Manjaro Linux édisi 16.06

Versi anyar distro Manjaro parantos sumping, dina édisi na 16.06 salaku vérsi anu stabil sareng dingaranan Daniella. KA ...

Kernel 4.6 detil

Ti 2015 dugi ka taun ayeuna urang parantos mendakan tujuh pembaruan atanapi versi anyar tina kernel Linux. Lulus ti ...

NixOS 16.03 aya di dieu

Salami sababaraha minggu, versi 16.03 tina distro asal bebas ieu parantos sayogi sareng langsung ti Walanda, ...

Terang IP umum anjeun ti terminal

Cara saderhana minimal Kumaha-Kanggo kumaha terang atanapi ningali IP umum anjeun tina Linux, tanpa nganggo browser pikeun nganggo ...

Xenial Xerus caket dieu

Éta didamel kanggo ngantosan, tapi masih aya sakedik deui. Seueur anu parantos nyarios ngeunaan naon anu bakal dibawa ku LTS Ubuntu anyar ieu, ...

Naon Anyar di Gnome 3.20

Lingkungan desktop Gnome anu kawéntar, pikeun GNU / Linux, mecenghul sababaraha dinten ka pengker kalayan nampilkeun vérsi anyarna, anu…

Servo, anu énggal ti Mozilla.

Mozilla dina pikahoyonganana pikeun ningkatkeun Firefox nampilkeun urang anu anyar, pikeun masihan sateuacanna pikeun struktur ieu ...

Sorotan sawangan Android N

Sababaraha dinten kapengker pelepasan sawangan pamekar Android N diumumkeun. Pembuka sareng anu munggaran…

MAME sacara resmi muka sumber

Nya, kuring sanés sepuh, tapi upami kuring meunang nostalgia sareng kuring resep kaulinan arcade, tong nangtoskeun kuring! Nya ...

Cumi cache - bagian 2

Cumi henteu ngan ukur jasa proxy sareng cache, éta tiasa langkung seueur: ngatur acl (daptar aksés), nyaring ...

KRFB KDE Desktop Jauh Asli

Halo ka sadayana pamiarsa kuring, dinten ieu kuring nyandak anjeun klien desktop jauh ieu, kapaké pisan pikeun anu ngagunakeun KDE ...

Proksi cumi - Bagian 1

Halo sadayana, anjeun tiasa nyauran kuring Brody. Abdi ahli di daérah pusat data, ogé fanboy ti dunya ...

Vérsi MyPaint 1.2.0 sayogi

Software pikeun ngadamel gambar sareng ngédit gambar MyPaint parantos aya dina vérsi na 1.2.0, éta diluncurkeun sabulan katukang ...

Korora 23 sayogi!

Lagu remix terkenal Fedora, Korora, ayeuna dina angsuran ka-23! Saatos 3 bulan ti mimiti peluncuran ...

Kenalkeun Proyék Google Tango

Sababaraha taun ka pengker matak pikaresepeun tiasa nyandak pidéo atanapi poto nganggo handphone anjeun, sacara praktis di ...

Ningkat Kodi 16 "Jarvis"

Sababaraha dinten ka pengker versi katilu béta Kodi 16 dileupaskeun, anu disebat nami "Jarvis", a ...

[TUTORIAL] Flask I: Dasar

Kusabab kuring gaduh sababaraha waktos luang istirahat (tina ngalakukeun proyek atanapi janten kecanduan sakedik), kuring parantos mutuskeun nyerat ieu ...

Blénder 2.76b: Nalika ngeunaan 3D

Blénder 2.76b mangrupikeun vérsi stabil pangénggalna ti Blender Foundation sareng dirilis dina 03 Nopémber 2015 Blénder mangrupikeun conto…

<º Gamers: Perjuangan

Ngalangkungan Rootgamer kuring terang ngeunaan Béta umum tina kaulinan anyar pikeun GNU / Linux: Strife. Kaulinan ieu kagolongkeun kana ...

Terminal Jumaah: Manajemén Unit

Jumaah anyar sareng tulisan anyar ngeunaan terminal, paréntah sareng seueur deui dina Linux. Kali ieu urang nyarioskeun paréntah pikeun ngatur unit atanapi HDD urang

Sadia Anu hacker Asli # 5

Sayogi édisi énggal hacker Asli ku Eugenia Bahit. Skrip bash canggih. Kaamanan informatika. Téknik Parangkat Lunak. Europium.

Pamasangan KDE dina Arch Linux

Perhatian!: Sateuacan masang KDE, anjeun kedah masang Basic Graphical Environment (Xorg) sareng Video Driver, upami henteu ...

Konfigurasi Dasar Arch Linux

Sateuacanna, kami dipasang XORG sareng plugins na siap dianggo, tapi éta dugi ka kami pikeun ngonpigurasikeun sababaraha rinci alit ...

KDE 4.13, Nepomuk sareng Baloo

Nya, waktos ayeuna anjeun bakal ningali kuring ngadamel tulisan semu-inpormasi, éta ngeunaan KDE 4.13, Baloo sareng Nepomuk (sanés ngajelaskeun ...

Waktos Popcorn

Popcorn Time mangrupikeun aplikasi kode gratis anu tiasa anjeun nonton pilem streaming tina Linux, ayeuna ...

Ngagunakeun Telegram ti terminal

Dina titik ieu, pastina langkung ti salah sahiji anu parantos ngupingkeun sareng / atanapi maos ngeunaan Telegram, sistem olahtalatah énggal anu nandingan ...

OS dasar

Naha cobian Linux?

Upami anjeun nembé kana "dunya Linux", tulisan ieu bakal masihan anjeun sababaraha ideu dasar naha anjeun kedah ...