Audéa: Musik kalayan Gaya

Wilujeng énjing kuring nyangking ieu tulisan anu nunjukkeun ciri umum Audacious. Pamuter musik lengkep sareng serbaguna sareng ...

Apdet kernel kana OpenSUSE 13.1

Nya, sakumaha seueur anu kedah terang, versi anyar OpenSUSE hadir sareng kernel anu rada katinggaleun, linux-3.11-6, janten kanggo ...

Distribusi GNU / Linux

Tina produk, distribusi sareng distros

Istilah produk ngagaduhan kagunaan anu béda-béda, contona pikeun nunjukkeun yén hiji hal mangrupikeun hasil tina padamelan anu urang sebutkeun: «éta ...

Kantor Kingsoft di ArchLinux

Mimiti, kuring terang yén perpustakaan libpng12 ieu bakal masihan anjeun masalah, solusi anu aranjeunna pasihkeun dina ...

30 taun proyék GNU

Dina dinten ieu, 30 taun ka pengker, Richard Stallman ngamimitian proyék GNU, sareng ku sabab kitu, gerakan ...

Ngajaga diri tina ARPSpoofing

Dina tulisan terakhir kuring ngeunaan ArpSpoofing, sababaraha anu paranoid, malahan malah ngarobih kecap akses pikeun Wi-Fi sareng ...

Pintasan keyboard dina Fluxbox

Sateuacan kamari di Twitter, pangguna sareng kolaborator Icausilla naros ka kuring pikeun sababaraha tutorial pikeun ngonpigurasikeun Fluxbox, khususna jalan pintas ...

HDMagazine nº 8 sayogi

  Aya anu sanés nyarios? 1. Jack The Stripper: Masang, ngonpigurasikeun sareng ngamankeun Ubuntu Server 12.04 2. Archlinux: Fortifying ...

Paradox (fallacy) Pilihan.

  Langkung seueur pilihan, beuki henteu mutuskeun. Éta mangrupikeun kasimpulan naon paradoks tina pilihan anu dirumuskeun ku ...

Debian 7 "Wheezy" sareng QEMU-KVM

Halo babaturan !. Debian 7?. Polos sareng saderhana Out of Series sakumaha urang nyarios di Kuba. Misi luar angkasa Internasional ngarobih Windows ...

Pangalaman Dasar (Béta) 2: Dendam

Hai, abdi elruiz1993, meureun anjeun ngingetan kuring ngeunaan Post klasik sapertos Pantheon: Pangalaman Dasar sareng Kumaha kéngingkeun WiFi (kartu…

Pasang sareng atur Debian Wheezy

Dinten ieu kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha cara masang Debian Wheezy sareng KDE kumargi éta lingkungan anu kuring resep sareng ...

Kernel Linux 3.9 dileupaskeun!

Rapat tenggat waktos pangembangan sareng gancang-gancang, Kernel 3.9 parantos dileupaskeun! Fitur: Dukungan eksperimen ...

Sabayon sareng qgtkstyle

Nya, kuring nyandak tutorial saderhana ieu pikeun tiasa ngaktipkeun tampilan Gtk kanggo aplikasi Qt di qtconfig, nalika anjeun ...

Ubuntu

Gencatan senjata sareng Ubuntu

Halo sadayana. Sababaraha waktos ka pengker kuring mikirkeun kumaha seueur urang nyerang Ubuntu. Kami ngeluh sabab éta ...

Ngarobih kulit dina Steam

Salah sahiji pilihan anu dipiboga ku Steam nyaéta tiasa ngarobih desain antar muka ngaliwatan kulit….

Faenza Ikon pikeun LibreOffice 4.0.0

Kuring parantos adaptasi ikon Andrea Bonanni anu anjeun tiasa mendakan di dieu: http://gnome-look.org/content/show.php/?content=152391 pikeun digawé di LibreOffice 4.0.0. Abdi tumaros ...

GNOME 3.8 sayogi

GNOME versi 3.8 ayeuna sayogi kanggo diunduh, rilis anu dieusian ku fitur sareng paningkatan anyar ...

The KDE gancang sareng elegan

Sanaos sékrési Debian 7 caket, dina tulisan ieu "Kami bakal nunjukkeun jalan" pikeun nyiapkeun dina Debian Squeeze a ...

Konfigurasi Openbox + Debian Test

Kusabab kuring ngamimitian di GNU / Linux kuring nganggo Ubuntu sareng GNOME, saatos Unity kuring nyobian lingkungan anu béda, tetep di ...

Tanglu: Sebaran basis Debian

Kumaha upami, sakumaha judulna nyebatkeun, Tanglu mangrupikeun sebaran énggal anu bakal dumasar kana Debian Testing, sareng ...

WPS Office Béta pikeun LINUX.

WPS Office ogé katelah KingSoft Office mangrupikeun perusahaan Cina anu ngembangkeun suite kantor sareng lingkungan anu sami sareng ...

[Inkscape] Pengantar Inkscape

Tadina kuring ngagaduhan rencana pikeun nyiptakeun sababaraha tutorial ngeunaan fungsi sareng trik anu tiasa urang anggo dina Inkscape, tapi pikeun ...

KDE Telepathy 0.6 Béta sayogi

Henteu sadayana urang nganggo sistem terintegrasi situs sapertos Facebook, Gmail sareng anu sanésna. Kuring sacara pribadi resep ka klien ...

Gambar dicandak tina Wikipedia

Miguel de Icaza: Anjeun geuleuh

Kuring ngawartosan sateuacan anjeun maca: Ieu tulisan dimana kuring bakal ngagambarkeun pendapat pribadi kuring pisan. Upami aya anu ngagem ...

Java deui ...

Tanpa kecap, perusahaan kaamanan FireEye nembé mendakan cacat sanés di jawa sababaraha dinten saatos ...

Solusi pikeun chfn: Idin ditolak

Héi sadayana, sababaraha waktos ka pengker kuring naroskeun dina forum kumaha kuring tiasa ngarobih gambar sareng data pangguna kuring di ...

Sareng anjeun…. SolydXK

  Édisi resmi LMDE KDE sareng Xfce dihentikan. Abdi hoyong hatur Schoelje pikeun karya hebat anu ...

SolusOS 1.3 dileupaskeun

Tim SolusOS resep ngumumkeun pelepasan SolusOS Eveline 1.3. Ieu ketat pelepasan pangropéa, sareng ...

Wawancara sareng Eugenia Bahit

Kuring nyandak anjeun Wawancara anu dilakukeun ku salah sahiji anggota humanOS sareng urang Eugenia Bahit anu dipikacinta. Abdi henteu terang ...

Peunteun Eunteung dina Cakra Linux

Saé heula sadayana hatur nuhun parantos kéngingkeun kuring ka anjeun di komunitas anu saé ieu. Waktos ieu kuring masihan anjeun tutorial alit ...

Opera angkat ka Webkit

Dina corak anu teu disangka-sangka guys di Opera Software parantos ngumumkeun yén peramban Norwegia bakal lirén nganggo sorangan ...

Hébat Plymouth pikeun Mageia

Dina KDE-Look.org kuring salawasna mendakan hal-hal anu pikaresepeun, waktos ieu kuring bakal (ngarepkeun) pangguna Mageia anu pikaresepeun, sareng henteu ...

Sayogi Krita 2.6

Tim Krita sasarengan sareng tim Calligra parantos ngumumkeun sékrési Krita 2.6, anu ayeuna ngahijikeun ...

Setélan proxy dina konsol

Leres, sareng jalan anu gampang! Abdi bosen ngagaduhan hal anu ditunda [enya, kuring teu standar sacara standar pikeun ngalakukeun éta ...

Format usb ti Fedora grafis

Kanggo pos anu katilu kuring hoyong ngabahas kumaha pormat usb ti Fedora, éta saéstuna gampang pisan. Kami nembé lebetkeun ménu sareng milarian ...

Fedora 18 kaluar

Tungtungna, 2 bulan telat, tapi tungtungna, Fedora 18 Sfera Sapi kaluar. Diantara novelty anu sanésna ngagaduhan: GNOME ...

Sorotan luas gambar nganggo Gimp

Nyungkeun sakedik pamundut (ka sobat urang Jlcmux) Kuring masihan anjeun HowTo saderhana ieu dimana kuring nunjukkeun anjeun kumaha nyorot ...

Bahaya jaringan WIFI

Naha anjeun kantos aya anu nyarios ka anjeun "Ninggalkeun Wi-Fi gratis, naha anjeun henteu resep gratis?" "Entong ...

Android robot

Infographic: Android, jalan ka suksés

Sababaraha dinten ka pengker Kayla Evans ti MBAOnline.com ngahubungi kuring pikeun nyaritakeun ngeunaan grafik anu aranjeunna parantos damel ngeunaan anjeunna ...

Éntri: equo. Ngamutahirkeun kernel.

Hayu urang nyandak tulisan ieu salaku tuluyan tina anu sateuacanna ngeunaan equo, sareng kuring nyarios ieu kusabab kuring bakal nyarios ngeunaan fungsi sanés anu ngagaduhan equo. Mimiti aya ...

Pos kahiji taun

Anjeun tiasa tingali yén tulisan kuring dina CUTI ditempatkeun dina waktos anu pas kusabab teu aya postingan énggal saatosna….

Kéngingkeun kata sandi ROOT

Kuring kantos mendakan naskah anu ngarobih .bashrc nyiptakeun landihan pikeun "sudo" sareng "su". moal sateuacan tanpa ...

sarap

Paréntah saderhana.

 Sabaraha urang anu kaganggu nyerat paréntah salami "sudo apt-get install" atanapi "sudo apt-get update"? KA ...

Dileupaskeun Blénder 2.65

Tanggal 10 Désémber, Blender Foundation sareng komunitas pamekar ngaleupaskeun Blénder 2.65. Dina kasempetan ieu ...

Hardware Gratis, awal révolusi

Nalika kuring ngamimitian kuliah sarjana dina Téknik Éléktronik, motivasi hébat kuring nyaéta tiasa mendakan sareng ngartos kumaha ...

Klub MyPaint dina G +

Leres anu leresna kuring hoyong nyebarkeun ieu kusabab, aéh, kuring reuwas ... Ieu mangrupikeun grup alit, ...

Layar biru dina kromium

Kumaha upami, teras saat-saat nalika kuring henteu milari padamelan jalan-jalan, kuring ngalaksanakeunana dina laptop. Sareng akhir-akhir ieu ...

Desain blog kanggo taun énggal

Sanaos sigana sanés, dina FromLinux kami henteu kantos nangtung. Kami teras-terasan milarian cara pikeun berinovasi pikeun ngarobih rutinitas ...

Facebook tina konsol nganggo fbcmd

Sakumaha anjeun terang, kuring resep ngudag-ngudag, tapi mimitina kuring bakal masihan peringatan: kuring henteu ngagaduhan kelas dinten ayeuna. (Anjeun bakal ningali…

[GIMP] Pangaruh stiker

Ieu mangrupikeun pituduh alit anu bakal ngabantosan urang ngadamel stiker atanapi épék stiker anu realistis, waktos ayeuna ...

Aya unggal distro….

Laut bait parantos nyerat sakitar diskusi antara pendukung usaha ngahijikeun sareng panyokong ...

Pintasan keyboard dina OS SD

Luis L. Rodríguez Oro ngabagi ieu dina humanOS, sareng sabab éta mangrupikeun situs internal di dieu di Kuba ... Kuring bagikeun sareng ...

Aria, manajer unduh terminal

Aya sababaraha manajer undeuran di Linux, sababaraha langkung resep ku sababaraha pangguna tibatan anu sanés. Dinten ieu kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ...

Daptar puter Youtube di VLC.

Ngotéktak sareng ngotéktak, kuring mendakan fitur anu saé pisan pikeun pamuter VLC ieu sareng ayeuna VLC tiasa maénkeun "playlist" ...

Naon ari tablet?

Pantun nyandak urang sareng nyandak urang sareng dina téknologi éta moal janten kirang. Mimiti éta Netbooks, ...

Gnome: Léngkah Salajengna

Tétéla jalma-jalma di GNOME mikir yén aranjeunna parantos ngagaduhan Desktop anu sampurna atanapi naon sabab tujuan saterusna nyaéta ...

Logo Debian

Kunaon Debian?

Ieu tulisan anu kuring baca dina blog humanOS dimana pangarangna masihan sababaraha kriteria pribadi ...

sarap

Abdi .bashrc Debian Wheezy

Nya ... Dinten ieu kuring nyandak konfigurasi kuring tina. bashrc .. Naon anu matak pikaresepeun? Nya hal anu pangheulana nyaéta ngagaduhan ...

Pedaran PeaZip

PeaZip 4.8 Sadia

Wilujeng enjing kanggo sadayana rerencangan blogger. Abdi nyungkeun hapunten anu lami teu aya duanana pikeun ngadamel tikét sareng ka ...

Sinergi, alat anu gunana pisan

Réréncangan anu saé! .. Dina postingan munggaran kuring, kuring sumping pikeun masihan anjeun pituduh gancang pikeun alat anu kuring anggo pikeun ...

Nyaring dasar nganggo grep

Salah sahiji paréntah anu kuring paling anggo dina terminal nyaéta grep, bahkan langkung ti cd atanapi ls. grep gaduh ...

Homerun: Unity-style KDE

Sanaos abdi sanés kipas tina Unity, upami kuring ngaku yén éta ngagaduhan seueur hal anu kuring resep sareng tempo, anu panganteur na ...