8 wallpaper ku sareng kanggo FreeBSD

Nya, kamari-kamari éta wallpaper pikeun Gentoo, sareng dinten ieu aranjeunna janten wallpaper pikeun FreeBSD othingEnya anu kuring ngarepkeun bakal nyenangkeun sababaraha ... tah ...

SLAX 7 RC1 Sadia

  Slax, distro portabel mitis dumasar kana Slackware, sayogi pikeun diunduh, Kaluaran Calon 1, anu ngagaduhan ...

FreeDOS?

Dina postingan terakhir kuring, kuring parantos nyarioskeun perkawis laptop anu disertakeun ku sistem operasi anu disebat FreeDOS (anu péoratif henteu ...

Naha Apache OpenOffice Future?

Sababaraha dinten ka pengker Apache Software Foundation (ASF) ngumumkeun yén Apache openOffice bakal ti ayeuna dina Top-level Project ...

Bingah HalloWindows

Kalayan banyolan ieu kuring ngamimitian tulisan ieu. Windows 8 anu diantisipasi nembé diluncurkeun dina dinten Jumaah, anu dibarengan ku peluncuran ...

Tips alit kanggo Synaptic

Kuring parantos lami nuturkeun blog éndah ieu sareng sakedik-sakedik kuring ogé mairan sareng akhirna mutuskeun pikeun ...

Nyaho alternatipna: Bubuka

Naon gunana ngaliwat kahirupan nyarios yén perenah urang hébat upami urang henteu leres-leres nunjukkeun ...

Drive SMB Gunung ti Konsol

Kuring henteu nolak saha waé kabiasaan kuring maén, wakil anu diwariskeun tina petualangan kuring dina sistem Windows anu ...

Ngawarnaan halaman lalaki

Kuring yakin saha waé di sakitar dieu parantos terang halaman lalaki éta, leres? Dina kasus jauh anu henteu ...

Dokumén scan anu bersih sareng Gimp

Dina mini tutorial ieu kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha gampangna pikeun ngabersihkeun dokumén anu dipindai sareng ngajantenkeun aranjeunna katingal profesional sareng ...

Xenix, Microsoft's Unix.

Ti Microsoft moal aya anu ngareuwaskeun kuring deui. Kuring parantos nalungtik sareng marios sajarah perusahaan munggaran anu ...

JADI: Cangkang garpu gaya Gnome

Kumaha damang. Nya didieu deui tapi ayeuna ku analisis sakedik langkung seueur tina paningal tibatan ilmu. Sakedap kapengker…

Distribusi GNU / Linux

Rehabilitasi tina distro hopping

Numutkeun kana akun abdi, kuring parantos nganggo GNU / Linux ampir 2 taun. Éta mangrupikeun waktos anu teu tiasa diémutan upami dibandingkeun sareng ayana ...

Sisi Gelap mosaik (IV): Scrotwm

Janten urang teraskeun. Dina angsuran sateuacanna kami nyéépkeun file xmonad.hs sakedik-sakedik sareng urang nyingkirkeun ideu ...

Klién IRC pikeun konsol «Irssi»

Salam, dinten ayeuna sakumaha kabiasaan kuring milari parangkat lunak kanggo dipasang sareng uji coba kuring mendakan klien IRC ieu kanggo ...

[Anyar] OpenArena Server

OpenArena (pikeun anu henteu terang éta) mangrupikeun kaulinan gratis pikeun jinis Firts Person Shooter (hayu, FPS), klon ti ...

sarap

Istilah: Terminal Pamungkas

Sobat urang anu dipikacinta Perseus parantos ngamimitian proyek pribadi anyar, blog anu langkung pas, sareng dina salah sahiji ...

Sabayon 10 kaluar

Fabio Erculiani nembé ngumumkeun ngaleupaskeun Isos Sabayon Linux 10 (ceunah éta isos, sabab pikeun ...

Tilu sistem, pasar sareng konsép anyar.

Éta parantos lami saprak kuring henteu nyaritakeun ngeunaan Firefox OS sareng kuring nyaritakeun ngeunaan kaunggulanana sareng kamungkinan karugian dina pasar ...

sarap

Judulna <° FromLinux dina Conky anjeun

Halo kolega, dinten ieu kuring nyandak pituduh anu gancang sareng praktis. Naha kantos ngalangkungan émutan anjeun pikeun ningali judul-judul <° Kusabab ...

GNOME Shell gaduh masa depan?

Kumaha damang. Ieu mangrupikeun kolaborasi munggaran anu kuring nyebarkeun dina rohangan ieu sareng kuring hoyong uih deui kana topik anu ngagaduhan ...

Anyar Fedora 18 wallpaper

Urang parantos tiasa ningali dina Fedora Wiki Wallpaper anu diusulkeun sareng dipilih pikeun vérsi 18 anu hadé ieu ...

Téma pangsaéna pikeun Fluxbox

Sakumaha anu parantos kuring sebatkeun dina Fluxbox: Instalasi sareng setelan Fluxbox mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu paling tiasa disesuaikan pikeun ...

Édisi Mimiti Majalah GIMP Sadia

Édisi munggaran Majalah GIMP ayeuna sayogi pikeun diunduh, majalah anu didaptarkeun khusus pikeun fotografer, desainer sareng ...

Kahijian, panglemahna di kelas

Sakumaha seueur anjeun bakal terang, Canonical parantos ngaluarkeun Ubuntu 12.10 Beta1 kalayan sababaraha fitur anyar anu bakal urang tingali dina ...

Instalasi OpenBox sareng Kustomisasi

Halo kolega, dinten ieu kuring masihan anjeun pitunjuk saderhana ngeunaan cara masang sareng ngonpigurasikeun Openbox. Pikeun seueur éta ngalawan dipikanyaho, ...

Cabut garis duplikat tina file

Abdi ngadamel kamus kecap akses anu paling sering dianggo, anu populer atanapi sering dianggo ku pangguna (… tong naros…

GIMP, Nyiptakeun Wallpaper pikeun Blog

Dinten ayeuna kuring gaduh seueur waktos luang janten kuring mutuskeun, ngamangpaatkeun kanyataan yén kuring henteu ningali gerakan dina blog ngeunaan ieu ...

Generator Daptar Sumber Debian

Hai, abdi henteu terang naha anjeun terang éta, tapi pikeun énggal Debian, sigana tip ieu bakal aya gunana ... Milarian ...

Sabayon Linux.

Salam, kuring parantos lami maca janten DesdeLinux sareng saur kuring parantos waktuna pikeun kuring nyumbangkeun hal ...

Pondok ngaliwat OpenSuse 12.2 RC2

Kuring parantos janten pangguna Debian kanggo sababaraha waktos ayeuna, tapi awal kuring sareng GNU / LINUX dimimitian ku OpenSuse di ditu ...

Disney ngaco sareng Open Source

- Henteu ngan ukur nangtung di dinya sareng ngalereskeunana - Anjeun nganggo sumber terbuka pikeun ngahémat waktos, sareng virus na nyumput di dinya? ...

Nguji SolusOS 1.2 Eveline

Kamari elav ngawartosan ngeunaan sékrési SolusOS 1.2 Eveline, distribusi éta dumasar kana cabang Debian anu stabil ...

Debian umur 19 taun ayeuna

Dinten sapertos dinten ayeuna, tapi 19 taun ka pengker Ian Murdock ngumumkeun peluncuran vérsi mimiti ...

[ESP] Ubunchu 06. Ngaronjatkeun

Nya, parantos ampir 100 dinten saprak kuring nempatkeun anu énggal ti Ubunchu, éta antara hiji hal sareng anu sanés ... ngan ...

MooGNU, ucing Nyan gratis

Sep, pangguna parangkat lunak gratis leres-leres serius, urang resep ngalakukeun hal-hal sareng jalan ...

LibreOffice 3.6 dileupaskeun

Henteu lami ti ayeuna LibreOffice versi 3.6 dileupaskeun. LibreOffice mangrupikeun multiplatform office suite par kaunggulan anu sumping ...

Terminal na tiasa geulis ogé

Seueur urang nganggo terminal urang salaku alat pikeun dianggo, cara anu paling gancang (kadang ngan ukur hiji) pikeun kaluar tina ...

AdminFest 2012

Sababaraha jam kamari @PasaLaGuardia ngalangkungan Twitter (jelas) ngahubungi kami sareng ngalaporkeun kajadian anu bakal kajantenan di Buenos ...

Ganti Thunar sareng PCManFm dina Xfce

Sakumaha sadayana pangguna Xfce terang, Thunar kakurangan seueur pilihan anu ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang dina sadidinten sapertos ...

Sayogi LMDE KDE Live DVD 201207

Sababaraha waktos ka pengker kuring nuju nyarioskeun peluncuran Linux Mint KDE 13 RC, sareng ayeuna kuring nyungkeun berita anu sanés ...

KDM kalayan wallpaper SolusOS

Abdi pangguna KDE, distro anu kuring anggo ayeuna nyaéta Debian Wheezy (Pangujian ayeuna) ... janten manajer kuring ...

Énkripsi email sareng GPG

Kuring bakal nyobian ngadamel pituduh praktis sakumaha universal anu mungkin pikeun sebaran Linux, Mac sareng Windows, dina ieu ...

Kumaha mareuman Plymouth

Plymouth, éta gambar tina 'loading' atanapi 'loading' anu muncul nalika sistemna dimimitian, teras ngaleungit sareng kami ...

Kumaha warna sintaksis dina VIM

Pamakéan konsol anu biasa (atanapi terminal) pikaresepeun pisan pikeun tugas-tugas anu tangtu, sareng urang ampir-ampiran milari cara sareng ...

Cabut pop-up di Kayu manis

Salah sahiji hal anyar anu kalebet Gnome Shell dina panganteur na nyaéta, nalika aplikasi nelepon jandéla ...

LogoDesdelinux

Kami ngaleuwihan sajuta kunjungan!

Abdi henteu émut deui sabaraha lami ka tukang janten anggota staf di DesdeLinux, kuring émut yén kuring sumping ka halaman milarian ...

Kana egoisme sareng FOSS

Tulisan anu diideuan ku tulisan Swapnil Bhartiya dina majalah Muktware. http://www.muktware.com/3695/linux-and-foss-are-extremely-elfish-its-ok-be-elfish «Sadaya padamelan anu saé dimimitian nalika pamekar ...

Nguji SolusOS 1.1

Saatos sababaraha dinten nyobian ngaunduh, tungtungna kuring tiasa nyobian SolusOS 1.1, sebaran anu didamel nganggo ...

Linux pikeun Dummies.

Linux for Doomies mangrupikeun presentasi anu kuring damel pikeun proyék anu urang laksanakeun di kota kuring ...

Linus Torvalds vs ekstensi Gnome

Linus Torvalds sakali deui nunjukkeun létah anu seukeut dina profil na di Google+. Ternyata anjeunna mutuskeun kanggo ningkatkeun ti Fedora ...

Sayogi Linux Mint 13 OEM

Sékrési Linux Mint 13 OEM (Asli Equipment Produsén) parantos diumumkeun sareng Kayu manis sareng Mate salaku ...

Screenshot layar

Pasang Screenfetch

Sreenfetch mangrupikeun skrip anu nunjukkeun kami inpormasi ngeunaan sistem kami dina layar. Pikeun masang éta nyerat dina terminal ...

Nguji Debian dina Netbook

Sapertos anu diarepkeun, Ubuntu henteu lami pikeun kuring dina netbook anu kuring anggo ayeuna, sareng kuring ...

Persatuan dina HP Mini Netbook

Kamari kuring kedah ngaleungitkeun Xubuntu tina Netbook anu kuring anggo ayeuna sareng kuring masang Ubuntu, janten kumaha ...