Bricscad 12 pikeun Linux aya

Bricsys NV nembé ngaluarkeun Vérsi 12 tina Briscad, éta alternatif pikeun AutoCAD (cocog sareng ieu jelas) sareng éta ...

Hotot ngabaru antarmuka na sakedik

Sawatara waktos ka pengker kuring ngawartosan ngeunaan Hotot, klien desktop pikeun Twitter, Identi.ca sareng Status.net sareng sakumaha anu kuring béjakeun ogé ...

Diperbarui Ambiance & Radiance Xfce

Nya, balik deui ka beurit biasa kuring, abdi tiasa nyebatkeun yén Ambiance & Radiance Xfce parantos diénggalan sababaraha dinten ka pengker, ...

Tanya Libreoffice sayogi

Yayasan Dokumén parantos nyayogikeun sadayana situs pikeun patarosan ngeunaan LibreOffice sakumaha Debian, ...

Sadia Kayu Manis 1.3

Sékrési vérsi 1.3 tina unggulan ieu nembé diumumkeun dina halaman wéb resmi Cinnamon ...

Gedit siap dianggo

Gedit… pikeun programer

Sawatara waktos ka pengker kuring kantos nyarios ngeunaan Sublime-text, éditor téks anu lengkep pisan, sareng seueur fungsina….

Paréntah bahaya di GNU / Linux

Kuring nyalin paréntah sareng kateranganana (sareng nambihan sababaraha koméntar kuring) 😛 rm -rf / Paréntah ieu sacara rekursif ngaluarkeun ...

Struktur file dina GNU / Linux

Grafik ieu, sanaos henteu lengkep (kumargi éta sono diréktori / média, / srv / sareng / sys), masihan kami ideu ngeunaan ...

File ISO Gunung ti Dolphin

Menu Layanan Mount ISO Sederhana, éta nami naskah saderhana anu urang tiasa nambihan kana file manager kami ...

RankingLinux.com Offline

RankingLinux.com, situs anu, sakumaha namina nunjukkeun, mangrupikeun Peringkat loka / blog anu aya hubunganana sareng Linux, ti kamari ...

Wayland 1.0 dina akhir taun

Wayland, éta server grafis anu bakal nawiskeun kami alternatif pikeun Xorg (sababaraha panginten nyarios yén éta bahkan tiasa ngagentoskeun deui) bakal gancang ...

Nguji Kayu manis

Kamari kuring masang Archlinux pikeun ngalakukeun sababaraha tés sareng sababaraha bungkus sareng di jerona, éta kalebet uji coba Kayu manis. KA ...

SpaceFM: PCManFM dina stéroid

SpaceFM atanapi PCManFM-Mod sakumaha anu disebatna sateuacanna, mangrupikeun garpu PCManFM anu nambihan lightweight ieu ...

Nguji Firefox 10

Tulisan ieu diterbitkeun tina Firefox 10, versi stabil anu anyar dina panyungsi Mozilla. Kuring kedah nyarios yén kuring gaduh ...

Kerentanan di Samba

  Samba tiasa ngantepkeun panyerang nyababkeun panolakan jasa. Kerentanan parantos diumumkeun di Samba yén ...

Ngartos ikon lisénsi

Unggal dinten urang mendakan dina situs, sababaraha ikon anu ngarujuk kana lisénsi anu ...

GMultiMMS. Manajer undeuran MMS

Di sababaraha pusat atanapi perusahaan, bahkan dina sababaraha halaman wéb urang tiasa mendakan pidéo anu sayogi pikeun ditingali ngalangkungan panyungsi kami, tapi ...

Megaupload ditutup

Megaupload nutup agén Féderal nagara Virginia kapaksa nutup situs éta, anu henteu sayogi di ...

Hayu urang ngobrolkeun Kayu manis.

Hayu urang ngobrolkeun Kayu manis, lingkungan desktop anu cukup anyar, kanyataanna, kuring pikir éta anu paling anyar anu urang ngagaduhan di jero ...

Sincelinux henteu resep SOUP

Situs kami henteu dicirikeun ku nyarioskeun perkawis masalah anu aya patalina sareng Politik atanapi Pamaréntah, tapi dina hal ieu, urang ngalakukeun ...

Pasang Marlin dina Nguji Debian

Nya, kuring henteu nganggo Debian ayeuna, tapi hatur nuhun ka Hadret, Marlin parantos tiasa dianggo dina Debian Testing salaku ...

Android, OpenSource tina 2011

Ngan dua dinten ka pengker Tina Toledo nyarios ka kami hal anu matak. Éta ngeunaan Open Source yén numutkeun PC World, urang kedah ...

LMDE parantos bobo

Ngaluncurkeun LMDE parantos janten salah sahiji kaputusan pangénggal anu dilakukeun ku pangembang Mint Linux. Sanaos henteu ...

Gamut warna anu saé pikeun KDE

KDE kanggo kuring lingkungan pagawean / panungtung anu paling alus, kuring pasti resep di luhur sésana. Sanaos kuring kantos mikir yén ...

Kusabab Linux pamit salamina

Pamiarsa anu dipikacinta: Nya ku sedih pisan urang kedah ngumumkeun yén urang kedah terduga nyabut FromLinux tina sirkulasi. Seueur anu ...

Fon Oksigén: Fon KDE

Abdi resep ngagunakeun fon anu saé dina tata perenah kuring sareng éta mangrupikeun hal anu penting pikeun kuring upami kuring hoyong ngaropea ...

Sayogi ALDOS 1.4.2

Pernah sateuacanna di DesdeLinux kuring kantos ngawartosan ngeunaan distribusi ieu dumasar kana Fedora sareng dijaga ku Joel Barrios, panyipta sareng ...

Clementine 1.0 sumping!

Versi anyar pamuter musik anu saé ieu dumasar kana amarok 1.4, anu nyandak paningkatan anu énggal sareng penting anu…

Xfce 4.10 ngaleupaskeun reureuh

Kuring hariwang ngantosan Januari datang pikeun nikmati versi Xfce salajengna sareng tétéla éta, sakumaha kuring terang ...

Plugin pamuter média pink

Aya seueur halaman wéb anu henteu meryogikeun flash tapi nyungkeun anjeun masang plugin dina komputer anjeun ...

Abdi resep opera

Aya seueur linuxer anu bakal maéhan kuring kusabab nyarioskeun panyungsi ieu atanapi nyobian troll kuring sakedik, kuring bakal ...

Tutorial: Masang KahelOS

KahelOS mangrupikeun turunan Arch Linux, urang tiasa nyarios yén éta Arch Linux + Gnome, éta distro ti ...

Nightingale, pamuter anu janji

Nalika urang nyarioskeun pamaén musik, dina Linux urang tiasa nyarios yén urang gaduh rébuan, sajumlah garpu, média ...

Firefox 9: Langkung sami

Aranjeunna henteu terang kumaha nyeri upami nyarios yén Firefox 9 langkung sami, utamina kusabab hébat ...

Sadia Midori 0.4.3

Ngaliwatan daptar Xfce, peluncuran Midori 0.4.3 parantos diumumkeun kalayan fitur-fitur anyar anu pikaresepeun anu masihan anjeun langkung ...

Sadia Razor-qt: Rakan LXDE di QT

Razor-qt mangrupikeun proyék anu leres-leres pikaresepeun, sabab nawiskeun kami desktop leutik anu diwangun ku panel anu aya ménu na ...

Sayogi Rekonq 0.8.1

Persis 2 bulan ka pengker kami ngumumkeun yén Rekonq 0.8 (stabil) parantos sayogi, ogé tina blog pangarang ...

Gimp 2.7.4 dileupaskeun

Nalika kami ngira yén proyék ieu sakarat sakedik sakedik, urang kaget ku medalkeun vérsi 2.7.4, a ...

Kartu ID distribusi GNU / Linux

Dipikawanoh nyaéta dokumén idéntifikasi sapertos DNI dimana aranjeunna parantos didaptarkeun ku nomer anu tangtu sareng ...

Dina pangropéa

Masalah sareng DNS kami

Pangguna anu dipikacinta: Kami hoyong nyungkeun hampura ka anjeun pikeun kasulitan anu parantos lumangsung di soré. Kaayaan éta ...

Sadia Opera 11.60

Éta sanés Open Source, tapi éta gancang, geulis sareng gratis. Opera diposisikan di tukangeun Chrome sareng payuneun ...

Firefox moal maot ...

Ayeuna ratusan blog ngaguar berita yén Google nutup kontrak sareng Mozilla, sareng anu ...

Pidgin + KDompet

Jalma anu nganggo KDE nyimpen data aksés kami (pangguna sareng kecap akses) di KWallet, sareng dina kaadilan ……

Diajar Python: Bab 7

Kalayan seueur kasulitan kuring hilap nyaritakeun yén bab 7 tina panduan anu saé parantos sayogi ...

Wisata TuxGuitar

Kami badé ngiringan tur program TuxGuitar. TuxGuitar mangrupikeun program ti Argentina, biasa dianggo maca, maénkeun ...

Abdi resep ArchLinux tapi….

Sakumaha seueur anjeun terang, kuring parantos nganggo Archlinux salami dua dinten sareng kuring pikir parantos waktuna nyandak kasimpulan gancang ti ...

Layar utama

Log instalasi: Archlinux

Saatos KZKG ^ Gaara nyiptakeun USB stickable boot sareng .iso anu paling anyar anu disusun ku pamekar ArchLinux, kuring ngamimitian…

Gambar aya rébuan kecap

Pikeun pangguna sareng réréncangan Debian anu kenal kuring kuring ngan ukur pesen: Entong hariwang, éta mungkin sadayana ...

Buka surat ka esDebian.org

Pikeun esDebian.org: Mimiti, kuring kedah nyarios yén kuring sedih nalika nyerat sapertos kieu, sacara umum, nalika ...

Mageia 2 Alpha1 sayogi

Dina minggu-minggu mimiti situs ieu, sakali kami masihan koméntar sareng rinci ngeunaan parobihan anu Mageia 2 tiasa bawa ka kami,…

Linux Mint 12 "Lisa" Sayogi

Seueur pangguna anu ngantosan berita ieu sareng akhirna Linux Mint 12 "Lisa" aya diantara kami, distribusi anu ...

Sayogi Bluefish 2.2.0

Versi 2.2.0 salah sahiji éditor HTML karesep kuring nembé dileupaskeun kalayan warta anu pikaresepeun: Bluefish. Bluefish 2.2.0 nyaéta ...

Pinguy OS Mini 11.10 sayogi

Tina Webupd8 (gambar samemehna dicandak tina tulisan) aranjeunna ngabéjaan yén peluncuran Pinguy OS Mini, vérsi anu dikirangan Pinguy OS ...

Meja kuring dinten ayeuna

Kuring parantos ngabaktikeun diri pikeun ngarobih penampilan Xfce sakedik ku ngagentos simulasi kuring gaduh Oksigén sareng ...

Ubuntu Bug # 1

Naha anjeun terang naon Bug # 1 Ubuntu kagungan? Kuring yakin yén seueur ogé henteu ngabayangkeun éta, ogé moal aranjeunna terang ...