Ngajalankeun Google Chrome dina CentOS 6

Sareng urang teraskeun sareng Chrome 🙂 Dina judul anu sami dina AlcanceLibre ieu aranjeunna parantos nyebarkeun tulisan dimana aranjeunna ngajarkeun urang pikeun menerkeun ...

Aduh Firefox, halo Chromium

Ieu salah sahiji tulisan anu kaluar nalika motivasi sareng sumanget nyandak nalika anjeun ngagaduhan hal anu énggal ...

OpenSUSE 12.1 sayogi

Ayeuna sayogi kanggo ngaunduh vérsi 12.1 of OpenSUSE, salah sahiji deui sebaran anu parantos pamitan ka ...

Ask.debian.net diperpanjang

Urang sadayana parantos nguping atanapi maca ngeunaan Ask Ubuntu atanapi Ask Fedora tapi Debian ogé ngagaduhan situs nyalira pikeun patarosan:…

Aduh Thunderbird: Halo Sylpheed

Milarian aplikasi anu langkung enteng pikeun Desktop ayeuna kuring (Xfce) kuring mutuskeun pikeun nyobaan deui -ngantos mangtaun-taun ...

Dina pangropéa

Kami nampilkeun masalah

Tétéla a2hosting (hosting kami) parantos masihan aranjeunna ngajaga pangropéa dina basis data atanapi Gusti terang yén ...

Naha pangguna GNOME resep Xfce?

Tulisan anu pikaresepeun kalayan maksud anu disumputkeun (seueur seuneu) anu diterbitkeun dina Barrapunto, dumasar kana anu sanésna (dina basa Inggris). Kuring ngadugikeun kata-kata: Aranjeunna diitung dina ...

LibreOffice 3.4.4 sayogi

Dina blog The Document Foundation aranjeunna parantos ngumumkeun yén LibreOffice 3.4.4 ayeuna sayogi anu tiasa ...

Abdi resep ka KDE, tapi….

Kuring tiasa nyarios tanpa sieun, KDE ayeuna mangrupikeun Lingkungan Desktop anu pangsaéna anu ngagaduhan GNU / Linux, anu paling éndah sareng ...

Impor email Thunderbird ka Kmail

Ieu sanés pertama kalina kuring nganggo KDE, nyatana léngkah kuring munggaran sareng GNU / Linux aya dina Debian Etch sareng ...

Nguji KDE dina Nguji Debian

Sangkan Kawani sareng KZKGGaara ulah keuna bola kuring deui, dinten ayeuna kuring masang KDE 4.6.5 dina Pangujian Debian….

Diajar Program Python: Bab 4

Dinten ieu dinten Salasa sareng sapertos biasa, urang tiasa ngaraosan deui bab tina Pitunjuk Python anu luar biasa anu ...

SUSE Linux Ubuntu Red Hat?

SUSE Linux parantos ngiringan proyék OpenStack, naha éta masih distro anu sanés anu ngagabung sareng ...

Log instalasi: Debian GNU / kFreeBSD

bian, Kamari kuring tiasa ngaunduh Debian GNU / kFreeBSD Test iso dina vérsi na tina netinstall sareng dinten ayeuna kuring mimiti ngalakukeun ...

Kami khusus

Unggal pangguna GNU / Linux kedah nangtung di hareupeun eunteung sareng tanpa prasangka narcissistic, henteu paduli awak atanapi penampilan, ...

Klarifikasi mamang: Repository LMDE

Nalika kami nyebarkeun kaping 21 Oktober 2011, kami parantos mutuskeun ngadamel bagian anu disebat: Pendapat anjeun diitung <° Linux, dimana ...

Ngarobih ikon map kami di Gnome

Kamari kuring nganjang ka tatangga anu nganggo Windows XP dina komputerna pikeun ngabantosan anjeunna sareng masalah anu dialaman na ...

Kumaha ngarobih .MDF ka .ISO

Halo, Aya sababaraha format gambar virtual, .ISO mangrupikeun anu paling populér, ampir standar. Dinten anu sanés abdi ...

Gawe sareng runlevels semi-grafis

Sawatara waktos ka pengker kuring kedah ngadamel sababaraha parobihan dina runlevel PC, sabab kuring henteu kantos ngalakukeun ieu mimitina ...

Dina pangropéa

Kami ningali saatos usum gugur

Sakumaha anu Kuring béjakeun ka anjeun sawaktos ka tukang, Desdelinux turun langkung ti 3 jam sareng urang masih teu terang naon éta ...

Dina pangropéa

Kami deui online deui

Kusabab alesan urang masih teu terang, sérver anu mana Desdelinux host janten langkung ti 3 jam, anu ...

Diajar Python ku program

Dina dinten-dinten ieu kuring ngagaduhan antara alis pikeun diajar program di Python, sanaos éta ngan ukur hal-hal dasar….

Wilujeng Milangkala Ubuntu

Dinten ayeuna, 20 Oktober 2004, Ubuntu 4.10 (Warty Warthog) nembongan ... mmm Abdi badé nyarios sareng anjeun ngeunaan Ubuntu, ngawartosan anjeun ...

Gambar dicandak tina Deviantart

Pendapat anjeun diitung

Ti saprak ayeuna urang bakal ngamimitian bagian anyar dina <° Linux kalayan nami: Pendapat anjeun kaitung. Dina…

Mac Lion pikeun Persatuan

Seueur pangguna resep tampilan Mac OS sareng naon waé anu aranjeunna nyarios, kuring ogé. Anu kanggo ...

Pasang LightDM dina Tés Debian

Kuring henteu terang yén LightDM parantos kapendak dina Repositories Test Debian, Session Manager anu dilebetkeun ku Ubuntu ...

100% sebaran Linux gratis

FSF rada ketat ngeunaan sebaran mana anu dianggap 100% Code Free atanapi Proprietary Software. Aranjeunna ngagaduhan…

HAPPY BIRTHDAY KDE !!!

Kamari, nembé kamari KDE umur 15 taun. Éta jalan anu panjang sareng panjang saprak Matthias Ettrich ngamimitian ieu ...

Ubuntu 11.10 sayogi

Seueur anu ngantosan éta sareng versi anyar distribusi GNU / Linux anu paling populér sareng kontroversial aya di dieu:…

Kami nyungkeun hapunten

Kami hoyong nyungkeun hapunten ka sadayana anu maca blog. Kanggo sababaraha alesan anu teu dikenal, sababaraha tulisan parantos kaluar sareng ...

Ubuntu di Kolombia

Sanaos kuring sanés sanés nagara ieu (Kolombia), kuring resep maca berita sapertos kieu 🙂 Kuring bakal ninggalkeun kutipan tékstual, nyaéta ……

2 bug pikahariwangeun di Krita

Kami parantos nyarios ngeunaan Krita nembé pisan, nyatana anjeunna mangrupikeun salah sahiji aplikasi finalis pikeun Open Source Awards ...

Sésana dina Peace Steve Jobs

Dipikacinta ku seueur, dibenci ku batur, sareng nyésakeun warisan anu teu tiasa dibantah dina sajarah Téknologi, anjeunna pamitan ka ...

Ubuntu 12.04 bakal disebat ...

Parantos Mark Shuttleworth anu aslina parantos ngumumkeun nami pikeun LTS salajengna, Ubuntu 12.04. Sareng leres, "asli", Mark ...

Kumaha sandi Grub2

Aya sababaraha cara pikeun ngalindungan Grub dina distro karesep urang. Kuring khusus nyobian sareng varian ieu sareng anu sanés, ...

Sayogi Firefox 10.0a1

Sanaos situs pangotéktak panganyarna ngawangun masih nunjuk kana versi 9.0a1 Firefox, ayeuna urang tiasa ngaunduh ...

Firefox 7.0.1 sayogi

Mozilla parantos teu kaduga ngaluarkeun vérsi 7.0.1 Firefox pikeun ngabenerkeun bug alit anu ngan ukur mangaruhan sababaraha pangguna ...

Sadia Ubuntu Font Monospace

Sakumaha anu kuring tos béntenkeun ka anjeun, varian "Monoespace" sareng "Kondensasi" kulawarga kuring ti ...

Unduh Canaima 3.0 VC5

Canaima mangrupikeun distribusi GNU / Linux Sénézuéla dumasar kana Debian anu timbul salaku solusi pikeun nyumponan kabutuhan IT ...

Ngaoptimalkeun LMDE

Repository pikeun LMDE

Teras kuring ngantepkeun gudang resmi pikeun LMDE sareng panjelasan anu singget pikeun masing-masing kanggo naon. Panganyarna:…

Gnome 3.2 sayogi

Ngan parantos diumumkeun salaku anu nyarios, sékrési vérsi 3.2 anu diarepkeun tina Gnome sareng parobihan anu ...

Banyolan: Sosiologi Kibor

Tulisan anu pikaresepeun pisan diterbitkeun dina Blog Parangkat Lunak Gratis Universitas Kuban Informatika (UCI), ...

Sadia Banshee 2.2

Ngaliwatan OMG Ubuntu kuring mendakan yén Bashee 2.2 parantos dileupaskeun ngabenerkeun sababaraha bug éta sareng nambihan ...

32 Wallpaper pikeun Debian

Artescritorio mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun mendakan sumberdaya pikeun ngabantosan kami ngaropea desktop urang. Ngadamel hiji…

Nguji Gnome-Shell tuntas

Dinten ayeuna kuring masang Gnome-Shell pikeun nguji éta kalayan tuntas. Hanjakal kuring kedah ngalakukeun pamasangan dina Ubuntu 11.04 sareng ...

IPod kuring maot

Sanaos blog ieu didedikasikan pikeun GNU / Linux (langkung saéna) éta ogé mangrupikeun rohangan dimana urang bakal ngobrolkeun hal-hal sanés, ngeunaan Teknologi sareng ...

Wallpaper: Évolusi Ubuntu

Kuring nampilkeun séri Wallpaper anu sanaos aranjeunna henteu kasohor dina kageulisan, upami aranjeunna ngalakukeun éta kusabab panasaran éta ...

Téma Singa Dasar: Gaya Mac OS

Kuring resep pisan penampilan Lion, versi panganyarna tina Apple Operating System sareng sanaos kami gaduh Mac4Lin kanggo ...

XXXTerm Browser

XXXTerm panyungsi wéb ultralight

Nalika ngeunaan navigasi, urang gaduh seueur alternatif dina GNU / Linux, sareng sacara umum, sadayana saé. Tapi kadang urang gaduh ...

Gnome3 + Debian

Debian nyiapkeun Gnome3

Sakedik sakedik dina Debian Nguji paket-paket anu saluyu sareng versi ayeuna tina Gnome3 anu lebet, janten ...

Android: D

Nampilkeun méja kuring

Abdi resep hal-hal saderhana, minimalis sareng teratur (dina méja kuring, tapi henteu di kamar kuring: P). Abdi salah sahiji ...