Lisénsi parangkat lunak gratis, dipedar kalayan ikon

Dina tulisan sanés anu saé ku cdm66, lisénsi parangkat lunak gratis dipedar ku cara anu gampang sareng intuitif.

Pasti hal anu sarua kajadian ka jalma sapertos kuring, aranjeunna henteu ngartos sapinuhna ngeunaan lisénsi parangkat lunak, GPL2, GPL3, BSD, jsb. jsb. Karyawan Yayasan Perangkat Lunak Gratis parantos ngajelaskeun penjelasan grafis nganggo ikon sareng anu leres nyaéta langkung gampang ngartos.



Ieu mangrupikeun ikonna:


Sareng ieu aya lisénsi sareng ikon masing-masing:


Ditempo dina | taringa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anjing cenahna

    naha anjeun nyarios deui tulisan ti jim66? yén hdp nyolong sadaya tulisan kuring ... kuring henteu terang kumaha ngadamel keluhan atanapi ngaco ... anjeunna bahkan henteu mikirkeun kecap na nyalira sareng anjeunna bahkan nyalin kecap kuring.
    Sareng di luhur sababaraha ... sapertos anjeun… aranjeunna pikir éta posna sareng tautan ka tainga

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Oké. Luluskeun kuring tautan tulisan aslina sareng kuring ngarobih hiji ieu sareng kuring masihan anjeun sadayana kiridit.
    Teu sangka éta ti jjm66 sabab anjeunna henteu netelakeun sumber naon.
    Hanjakalna, teu aya deui pilihan tapi pamer kahadean batur.
    Pasihan anjeunna, sacara serius, kirimkeun ka kuring sadayana sareng kuring bakal ngalereskeun posina. Teu aya drama.