LMDE diropéa

Seueur pangguna tina LMDE (Kuring kaasup kuring sorangan) yén urang ngadu'a yén distro urang henteu minuhan "jangjina" na, éta bahkan henteu semi-gulung, sabab éta peryogi waktos anu panjang (sakapeung panjang teuing) pikeun kéngingkeun pembaruan.

Reuwas kuring anu pikaresepeun éta diénggalan dinten ayeuna, sahenteuna dina saluran anu lebet, sareng éta henteu masihan kuring masalah. Kauntungannana ieu nyaéta kami tetep nyimpen bungkus LMDE, tanpa kedah nganggo repos Debian. Pikeun anjeun anu badé angkat ka cabang anu datang, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun hal-hal ieu:

<º Édit Repository, sapertos kieu:

sudo gedit /etc/apt/source.list

Abdi nganggo gedit sabab éta langkung nyaman pikeun kuring, tapi anjeun tiasa nganggo nano atanapi éditor téks sanés.

<º Di dieu anjeun bakal mendakan garis-garis ieu, anu anjeun kedah edit dua:

deb http://packages.linuxmint.com/ debian impor hulu utama

deb http://debian.linuxmint.com/latest nguji kontrib utama henteu gratis

deb http://debian.linuxmint.com/latest/security testing / mutahirkeun kontrib utama henteu gratis

deb http://debian.linuxmint.com/latest/multimedia nguji utamina non-gratis

<º Tina garis ieu anjeun kedah ngarobih tempat anu nyatakeun pangtungtungna ku asup, nyésakeun sapertos kieu:

deb http://packages.linuxmint.com/ debian impor hulu utama

deb http://debian.linuxmint.com/incoming nguji kontrib utama henteu gratis

deb http://debian.linuxmint.com/incoming/security nguji / mutahirkeun kontrib utama henteu gratis

deb http://debian.linuxmint.com/incoming/multimedia nguji utama henteu gratis

 

Kuring miharep éta ngabantuan sadayana pengikut distro ieu! 😉


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

54 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tavo cenahna

    Kuring henteu weruh naha sagala ribut sareng gaduh anu pang anyarna dina sadaya sistem. Dina pangalaman kuring di GNU / Linux, anu terakhir umumna sabanding tibalik sareng stabilitas. Dina Debian anu stabil kuring ngagaduhan bungkusan anu paling anyar anu kuring anggo salaku Blénder, panyungsi (Opera ngagaduhan .deb dina halaman na sareng Iceweasel ti mozilla Debian repo), otomatisasi kantor (LibreOffice ngagaduhan .deb pikeun Debian ogé dina halaman na).
    Jigana salah sahiji ti saeutik distribusi anu dileupaskeun nalika éta leres-leres mantep nyaéta Debian sareng kaseueuran anu ngritik kurangna pembaruan kusabab aranjeunna ngagunakeun sistem operasi salaku cocooan sareng pikir aranjeunna téstés bahkan henteu ngalaporkeun bug.

    1.    ajag cenahna

      Anjeun leres, bungkus anu langkung anyar sok rada langkung bermasalah. Kumaha waé ogé, kuring resep filsafat Arch sareng anu gaduh anu pang anyarna, bahkan kalayan biaya stabilitas, sabab panggunaan komputer kuring henteu ogé intensif (browsing, email, sakedik ngedit grafis sareng multimédia). Kuring parantos nganggo mangbulan-bulan, ngamutahirkeun unggal dinten, sareng masalah nol, instability enol. Kuring nebak éta saeutik lotre, anjeun moal terang.

    2.    kawani cenahna

      Ngagaduhan anu terakhir nyerang ka kuring, tapi nganyenyeri kuring kedah nga-instal deui, janten pikeun éta nganggo gulung atanapi satengah gulung

  2.   Itratif cenahna

    sigana mah LMDE bakal ditunda nguntungkeun kayu manis ku clement .. pembaruan kana semi-rolling ieu nyaéta nyeri sirah sareng ampir nil.

    Tétéla debian CUT bakal janten rolling-release sacara standar.

    Wasalam

    1.    Jamin samuel cenahna

      sareng iraha Debian CUT dileupaskeun?

      1.    Manual Sumber cenahna

        Éta parantos aya mangtaun-taun tapi kuring henteu nyarankeun éta, éta langkung katinggaleun jaman tibatan Debian Testing sareng kuring henteu mendakan éta langkung stabil tibatan ieu (duanana sami stabil dugi ka kuring tiasa nyobian).

        Pokokna anjeun tiasa unduh ti dieu upami anjeun resep: http://cut.debian.net

    2.    elav <° Linux cenahna

      Debian motong Teu Ngaleupaskeun Rolling. Nyatana, éta kirang ngagulung tibatan Tés Debian. Di dieu dina blog kuring parantos ngumumkeun unggal waktos CUT Snapshoot kaluar, sareng pembaruan terakhir tina Repository na sakitar saminggu atanapi dua ka tukang. Gelombang CUT nyaéta ngagaduhan bungkus "lumayan mutahir" sareng "stabil".

  3.   diazepam cenahna

    Paket pembaruan 4 parantos sumping salami sasasih

    http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=187&t=95434

    1.    Éritérim cenahna

      Éta leres, tapi kuring sanés nyarioskeun perkawis pembaruan éta nyalira, tapi ngeunaan seueur pembaruan énggal, anu kaleresan, kuring ngucap sukur pisan, hate henteu kedah nganggo vérsi kuno tina pakét, sareng katingali henteu malah cabang anu datang diupdate pisan sakumaha mistina

  4.   hairosv cenahna

    Gusti naon anu nyeri sirah ku polong Distros ieu, yén upami saurang murag di tukangeun anu sanés henteu maju, yén upami hiji siga jandéla anu sanésna henteu stabil.

    naon ari lalaki .. kumaha sih ka linux upami aya seueur kabingungan …….

    1.    hairosv cenahna

      Ku jalan kitu, tadi wengi kuring ngaunduh Fedora 64bit KDE, sareng ogé LMDE Xfce pikeun diuji kusabab dua distro ieu anu paling kuring resep, sanaos kuring ningali yén sadayana didieu ogé nganggo GNU / Linu 64 atanapi Debian.

      1.    kawani cenahna

        Antara dua kuring cicing sareng Fedora jauh

      2.    nerjamartin cenahna

        GNU / Linu 64 sanés diréktori sareng LMDE dumasarkeun kana Debian.
        Upami anjeun ngamimitian kuring nyarankeun LMDE tangtosna.

        salam

      3.    dongéng cenahna

        Kuring nyobian Fedora, tapi kuring henteu tungtungna resep sareng balik ka uji coba debian

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Cara séjén pikeun ningali ieu nyaéta aya seueur pilihan deui tibatan dina Windows ... 🙂

      1.    hairosv cenahna

        Tapi ieu pedang bermata dua, Gaara, sabab saleresna aya seueur pilihan deui, ieu ogé matak lieur ... seueur distro langkung henteu cocog sareng langkung henteu stabil.

        Ayeuna, anu atanapi mana (hilap Ubuntu) anu atanapi distro kalayan paling diénggalan, nyaéta, aranjeunna teras-terasan nyandak tangan….?

        Kuring miharep anjeun ngartos kuring ...

  5.   Manual Sumber cenahna

    Kuring henteu ngartos naon kaunggulan ngagunakeun LMDE tibatan Debian Testing, naha aya anu tiasa netelakeun ieu pikeun kuring?

    1.    nerjamartin cenahna

      Normalna dina LMDE asalna sadayana tapi "user friendly" salian ti codecs. Éta gampang pisan dianggo.

      1.    Manual Sumber cenahna

        Kuring nganggap éta éta tapi éta henteu jelas pisan pikeun kuring kumargi Debian mangrupikeun sistem anu dina waktos anu pondok pisan tiasa dianggo sampurna; sanaos kuring ngabayangkeun yén LMDE mangrupikeun alternatif anu saé upami anjeun hoyong ngahemat diri anjeun, éta ngan ukur dipasang sareng dianggo. 🙂

        1.    diazepam cenahna

          Nyatana, LMDE mangrupikeun Debian pikeun pemula. Anjeun ngahemat sababaraha léngkah pamasangan sareng konfigurasi. Maka nyaéta nempatkeun réposisi uji coba sareng anjeun parantos gaduh uji coba debian (sareng tanpa ngahesekeun kahirupan anjeun)

  6.   kawani cenahna

    Anjeun ibarat momok, anjeun némbongan sareng ngaleungit

    1.    Éritérim cenahna

      Hahahahaha, jadwal kuring henteu kéngingkeun langkung seueur XD

  7.   hairosv cenahna

    Naon sih ... .. Kuring badé nganggo fedora screw Linux sareng sadaya distribusi na, hiji-hijina hal anu dilakukeun nyaéta ngabingungkeun pangguna ..

    1.    kawani cenahna

      Fedora ogé Linux

      Éta henteu matak lieur pangguna, éta masihan aranjeunna langkung seueur pilihan.

      Pikeun anu énggal anu pangsaéna nyaéta Mageia, Kororaa, LMDE ...

      1.    hairosv cenahna

        Anjeun ngan ukur nyarios ka kuring yén Fedora, ayeuna anjeun nyaritakeun yén LMDE

        1.    kawani cenahna

          Henteu, hayu urang tingali

          Antara anu dua kuring langkung resep Fedora, éta, kuring langkung resep .rpm tibatan .deb

          1.    hairosv cenahna

            OKÉ. Lami-lami katukang kuring terang nami Linux tina kursus anu kuring lakukeun dina Postgres SQL, sareng aranjeunna pasihkeun ka kuring dina Linux, tungtungna guru nyarioskeun kami yén kami henteu langkung seueur diajar sabab kami henteu terang kumaha ngagunakeun OS anu program anu ngajarkeun kami dipasang. .

            Di jero kelas, sadaya PC ngagaduhan distro anu benten, Fedora, Debia sareng Ubunto, kuring milih PC sareng Fedora sareng ti saprak éta Linux parantos narik perhatian kuring.

            tapi kuring parantos terang kana Situs ieu sareng parantos ngajantenkeun kuring langkung seueur diajar Linux, tujuan kuring nyaéta Diprogram, PHP, MySql, sareng naon waé anu diprogram, kuring yakin kana masa depan Linux, atanapi langkung saé dina Parangkat Lunak Gratis . Kuring malah yakin yén perangkat lunak gratis kapayunna.

            Punten upami curcileria mah ... ..

          2.    hairosv cenahna

            Wani naroskeun, sareng naha kuring henteu ningali anjeun ngeposkeun tina linux, naha anjeun sok ngalakukeun tina win?

            sareng naon anu dianggo Distro, upami éta.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Henteu punten, henteu. Ayeuna Kawani turun ku carita anu sami anu anjeunna teraskeun sababaraha kali: Kumaha upami hard disk, kumaha upami anjeunna nganggo Arch ... ¬¬

              xD


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Yup ... anjeunna ngadamel crybaby haha


          3.    kawani cenahna

            Leres anu leresna mah kuring henteu pikaseurieun ngeunaan poko (ieu asup ka elav sareng KZKG ^ Gaara).

            Sareng leres, éta, kuring ngambek sareng pencét komputer, ti saprak éta mimiti masihan kuring kasalahan hard disk.

            Sareng kumargi éta henteu pantes dilereskeunana kumargi kuring kedah ngantosan kéngingkeun pasta sareng mésér anu énggal, sareng kuring masih seueur kénéh upami abdi hoyong mésér kotoran.

  8.   hairosv cenahna

    Hahahahaha ……… tong bangsat… .. Serius Wani, dina waktos ieu anjeun masih ngagaduhan masalah hard drive?

    1.    kawani cenahna

      Diwaler di luhur

    2.    Nano cenahna

      Marico, anjeun bingung sareng satengah, Fedora sakumaha anu aranjeunna carioskeun sateuacanna, nyaéta Linux. Rupa-rupa henteu matak lieur pangguna, nyatana éta anu ngajantenkeun langkung gampang kusabab anjeun tiasa milih anu kedah dilakukeun. Kami salah sahiji anu nyarankeun LinuxMint atanapi Mageia pikeun pemula, aranjeunna mangrupikeun hal anu pangsaéna anu anjeun pikahoyong, aranjeunna leres-leres patut. Fedora saé, éta distro pikeun pamekar tara kaunggulan (sanaos kuring sesah ku sababaraha hal) tapi sanés pikeun pangguna novice kumargi sadayana dilakukeun ngalangkungan terminal, hilap ngeunaan GUI pikeun masang hal-hal, panas ieu dibawa ka dada kalayan terminal.

      Hal penting anu sanés, lakukeun diri anjeun sorangan, diajar Python, PHP badé ngaco kabiasaan programmer anjeun, kuring bakal nyaritakeun xD

      1.    elav <° Linux cenahna

        Kumaha panasaran, kuring gaduh sobat anu programmer sareng nyarios sabalikna, yén Python ngajantenkeun anjeun bakal kaleungitan kabiasaan saé upami anjeun parantos terang PHP, sapertos panggunaan titik koma (;) ..

        1.    Hairosv cenahna

          Saha anu percanten….

  9.   Yoyo Fernandez cenahna

    Abdi sakedap di LMDE, distro hébat

    Ayeuna kuring atos cicing sareng motherboard Debian, bahkan kuring parantos ngaleungitkeun Ubuntu kanggo dirina 😉

    Wasalam

    1.    kawani cenahna

      Akhirna, éta kuring émut koméntar anjeun dina blog sanés elav hahahahahaha

  10.   Jose cenahna

    LMDE mangrupikeun harepan kuring ... tapi kuring ningali éta ngarahkeun jalan Ubuntu sareng Kesatuan na. Éta henteu ngan ukur kaluar kecuali dina bentuk UP4 sareng nekadkeun ngahijikeun Kayu manis salaku desktop standar kusabab sababaraha pangguna hoyong anu sapertos kitu sareng kolaborasi ngajantenkeunana kitu. Tungtungna saur kuring kuring bakal milih tés debian kalayan ngan ukur ragu naha kuring badé nyéépkeun sababaraha jam pikeun ngatur hal-hal sapertos ngajantenkeun sumberna saé, sareng sanés .. .. anu janten tim Mint. Distro idéal kuring mah nembé dugi damn ...: Debian sareng Gnome 3 sacara standar sareng upami tiasa digulung. Damn, urang Debian kalayan gnome 3 sacara standar, teu aya sejarah Kayu manis sareng Persatuan atanapi anu sapertos kitu. Siga Fedora tapi dumasar kana Debian.

    1.    diazepam cenahna

      Anjeun tiasa masang MATE (nyaéta GNOME 2) ……… .atawa anjeun tiasa nganggo XFCE.

    2.    Manual Sumber cenahna

      Kuring henteu ningali naha anjeun kedah ngarobih distro upami hiji-hijina hal anu anjeun teu resep nyaéta desktop standar, upami biaya henteu ngarobihna pikeun masalah anu sanés sareng anu tetep. Ngan anjeun sapertos kuring anu ngaganggu kuring kedah mencabut sababaraha hal, tapi éta distro sadaya-inklusif sapertos LMDE henteu kedah pikeun anjeun tiheula; milik anjeun bakal janten KISS atanapi netinstall distro sahingga anjeun tiasa ngantunkeun sakumaha anjeun resep tanpa ditambihan tambahan.

      Pikeun sumber dina Debian, éta cekap pikeun kuring ngalakukeun ieu: http://www.esdebian.org/wiki/mejorar-fuentes-debian

  11.   rudolph Alexander cenahna

    saatos nganggo topi beureum, opensuse, ubuntu debian sareng akhirna lengkungan, abdi tetep Arch anu saderhana 🙂

  12.   Hugo cenahna

    Saha waé anu gaduh bandwidth anu saé pikeun ngapdet ... sanaos padamelan kuring disangka gaduh tautan 128 kbps 1: 1, éta sabenerna tingkah laku kirang ti 33 kbps siang.

    Tapi kuring pikir kuring tungtungna bakal ngaleungitkeun LMDE sareng nempatkeun Debian deui, kuring sono kana hampangna. Nyatana, kuring hoyong nyobian Razor-QT, kuring parantos narjamahkeun sadayana panganteur kana basa Spanyol (luar biasa masih teu aya tim tarjamahan pikeun Spanyol) janten kuring ngan kedah nyobian. Kuring naroskeun programmer kalungguhanna upami anjeunna ngarencanakeun ngadukung Wayland sareng anjeunna nyarios yén aranjeunna badé ngamimitian pangembangan dina hal ieu dina April atanapi Mei.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hebat !!! Kusabab anjeun parantos lebet kana RazorQT, anjeun tiasa ngawartosan kuring naha ménu na katingalina parah pisan?

  13.   hairosv cenahna

    Kuring parantos mutuskeun, abdi badé angkat sareng Fedora 64bit. Upami sesah pikeun kuring, kuring angkat nganggo 64bit debia sareng upami éta tetep nyusahkeun kuring, kuring bakal tetep kana Windows sareng ayeuna ... hayu urang nyarios langkung ...

    1.    pandev92 cenahna

      …..NGABARAKATAK!

    2.    kawani cenahna

      Debian langkung sesah tibatan Fedora, sareng upami anjeun teu resep Fedora cobian Mageia

  14.   moony cenahna

    Ku langkungna waktos, tina seueur maca sareng ku sabab éta diajar jalma sareng pendapatna ngeunaan dunya Linux, kuring diajar anu kieu:

    Naha anjeun resep rolling-release?
    Janten anjeun henteu nganggo pc; pc ngagunakeun anjeun.

    Mudah-mudahan hikmah sakedik ieu anu disumputkeun pikeun panon anu haus pikeun anu pang anyarna.

    1.    diazepam cenahna

      Kuring ngagentos frasa "Anjeun resep rolling-release" ku "You sangsara tina versionitis." Sora langkung saé.

    2.    Éritérim cenahna

      Nya, kuring pikir éta henteu sapertos kitu, kuring resep ngagulung sékrési sabab kuring ékspérimén ku hal-hal anyar, sareng kuring resep nyobian, sanaos sanés anu ngalaporkeun paling seueur bug di dunya, tapi tetep. Salaku tambahan, ngagunakeun rolling langkung gampang ngagaduhan masalah sareng komputer, sareng éta (sanaos katingalina anéh) kuring resep, sabab éta ngamungkinkeun kuring diajar langkung seueur ngeunaan éta, anu sanésna kuring henteu hoyong diajar, janten eta Kumaha bae, pikeun kuring dileupaskeun mangrupikeun nyeri dina burit, tapi naon anu ngajarkeun anjeun!
      Tangtosna, upami anjeun milari distro anu henteu masihan anjeun masalah, jelas yén rolling sanés pilihan anu pangsaéna, upami éta kuring bakal tetep sareng uji coba Debian, kumargi stabil teuing usang pikeun rasa kuring sareng anjeun henteu tiasa nganggo. seueur aplikasi atanapi sababaraha fitur anu sami anu di uji, contona.

  15.   Jose cenahna

    Rolling release hartosna pikeun kuring sabalikna tina versionitis: anjeun masang sareng mopohokeun (upami masalah henteu muncul dina waktosna). Sareng kedah dibédakeun dina pengertian ieu, versi tina OS sareng program-programna. Anu kahiji bakal ngarengsekeun kuring sareng anu kadua henteu hariwang pisan kuring.

  16.   pandev92 cenahna

    Nalika anjeun ningali tab koméntar dina halaman utama teras pencét kana koméntar, langkung saé upami éta masihan koméntar anu dipikahoyong sareng sanés ngan ukur tulisan, kuring henteu terang naha éta tiasa dilakukeun ehehe.

    1.    kawani cenahna

      +1

      1.    rayonan cenahna

        +2

bool (leres)