LMDE Update Pack 4 sareng Gnome 2 alternatip

Dina judul ieu di blog LinuxMint, Clem parantos nyebarkeun tulisan anu ngajelaskeun yén urang bakal pendak dina anu diantosan Update 4 de LMDE.

Pembaruan ieu, anu dina tahap uji coba sareng persiapan, ngandung parobihan ieu:

  • Kernel Linux 3.2
  • MATE 1.2 (sareng mintMenu sareng mintDesktop pinuh di port ka MATE)
  • kayu manis 1.4
  • KDE 4.7.4
  • GnomeShell 3.2.2
  • Xfce 4.8

Pikeun pangguna anu hoyong ngalestarikeun bungkusan tina Pek Pembaruan 3, nyéta, tetep anjeun Gnome 2, anjeun tiasa nganggo Repository ieu:

deb http://packages.linuxmint.com/ debian main upstream import
deb-src http://packages.linuxmint.com/ debian main upstream import
deb http://debian.linuxmint.com/gnome2-frozen testing main contrib non-free
deb http://debian.linuxmint.com/gnome2-frozen/security testing/updates main contrib non-free
deb http://debian.linuxmint.com/gnome2-frozen/multimedia testing main non-free

Nanging, sanaos henteu acan dipikaterang mana anu bakal langkung kasohor diantarana kayu manis y mate, Pilihan kadua ieu tiasa janten alternatif anu sampurna pikeun pangguna Gnome 2, sanaos ningali kumaha tiasa katingali Gnome Fallback, kanggo abdi mate éta undak deui.

Salaku tambahan, Clem masihan terang ka urang yén ISO de LMDE jeung Pek Pembaruan 4, ogé nunjukkeun éta mate y kayu manis éta panginten sanés desktops standar, tapi bakal kalebet, sareng duanana bakal cocog. Aranjeunna ogé ngamutahirkeun Firefox y Thunderbird kana vérsi 11.0. Janten anjeun terang dulur-dulur, urang bakal ngagaduhan berita ngeunaan ieu sakedap.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

59 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sebas cenahna

    Kuring ngamutahirkeun lmde kuring pikeun ngarangkep 4 sababaraha dinten ka pengker, 700 sareng seueur megabyte pembaruan sareng langkung ti satengah jam pamasangan ngahasilkeun sistem anu rada lambat, dina ngamimitian sareng dina operasi umum, kuring henteu terang naha éta kasalahan kuring atanapi naon, tapi dina ngalirkeun tina gnome2 ka 3 perobihanna radikal, anu parah, janten kapaksa masangkeun kayu manis anu henteu saé pisan, tapi dina kanyataanna, parobihanana leungit pisan, éta henteu ngagaduhan pilihan konfigurasi anu sami, diantara anu sanésna, janten kuring pikir kuring bakal ngarobih distro, salaku patarosan terbuka, kumaha chakra dina vérsi anu pang anyarna?

    ps: alus pisan blog anjeun, salah sahiji anu pang saéna anu kuring tingali, ayeuna sareng data anu penting pikeun pangguna linux, salam

    1.    kawani cenahna

      Cakra mangrupikeun pilihan anu saé pisan.

      1.    sebas cenahna

        Sareng dina pagelaran umum?, Kuring bakal ngagaduhan masalah contona nalika masang firefox kumargi ku bundle, ceunah, konfigurasi anu disimpen di .home bakal dijaga, mamang anu sanésna, kuring tiasa masang sinaps sareng éta beroperasi, kuring henteu ningali éta dina manager bundle atanapi di installer program dina modeu live

        1.    ajag cenahna

          Kuring nganggo Chakra salami 6 bulan, taun kamari, sareng kuring resep pisan. Anjeun tiasa masang Firefox tanpa masalah, tina bundel, anu dikemas aplikasi GTK anu "henteu ngotoran sistem ku kagumantunganana," sareng ogé ti repositori komunitas, CCRs. Tina sinaps henteu aya ideu, tapi Opera asalna di rémo resmi. Upami anjeun resep KDE, teraskeun.

          1.    ajag cenahna

            Abdi hilap, konfigurasi na disimpen sacara normal, naha dibuntel atanapi henteu.

          2.    sebas cenahna

            Nuhun kana koméntarna, surakeun kuring sareng kuring nembé masang sareng ngonpigurasikeun cakra linux, jalanna saé pisan, gancang sareng tanpa masalah ageung, salam

    2.    elav <° Linux cenahna

      Hatur nuhun sebas sareng wilujeng sumping:
      Kuring pikir yén dina hal ieu bakal langkung saé ngadagoan .isos dileupaskeun ku Update Pack 4 pikeun nyegah pembaruan ageung ieu.

    3.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Nuhun kana naon anu anjeun carioskeun ngeunaan blog, urang cobian mangga sadayana 🙂
      Wasalam

      PS: Nalika anjeun mendakan rasa pikeun KDE, anjeun moal hoyong nyobian anu sanés 😉

      1.    Joseph Gary cenahna

        hehehehe Pak Gaara leres, perkawis KDE !! warta hébat yén salah sahiji distro favorit kuring (LMDE) hadir sareng KDE. Sanaon kayu manis bakalan bakal aya pikahareupeun.

        1.    jamin-samuél cenahna

          kayu manis bakal ngagaduhan masa depan anu saé .. sareng mudah-mudahan éta bakal ngaleungitkeun pasar kana kasalahan alam anu disebat "Persatuan"

      2.    jamin-samuél cenahna

        kitu oge .. !! Kuring henteu tetep nganggo KDE sabab lumba-lumba henteu nembongkeun gambar kasimpulan tina pidéo sapertos nautilus. éta hiji-hijina hal anu kuring henteu resep ngeunaan KDE hiji-hijina hal ahahaha

        1.    ajag cenahna

          Anjeun tiasa ngaktipkeun gambar leutik pidéo dina Dolphin ku cara masang kdemultimedia-ffmpegthumbs, salaku conto, tapi anu leresna nyaéta ayeuna kedah standar.

          1.    jamin-samuél cenahna

            PASTI

          2.    KZKG ^ Gaara cenahna

            wah kuring henteu terang yén O_O… naha aya cara pikeun dilakukeun sapertos di Gnome2 kalayan file audio na? Nyaéta, nempatkeun kursor / pointer kana file audio, éta mimiti diputer? hatur nuhun 🙂

          3.    ajag cenahna

            KZKG ^ Gaara, sakanyaho kuring henteu, sanaos kuring henteu bunuh diri pikeun milarian inpormasi ngeunaan éta. Sareng nyaéta dina Dolphin, upami urang ngaktipkeun panel inpormasi, urang tiasa nilik file multimédia, sanaos henteu sami.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              mmm leres anjeun leres, kalayan panel éta parantos, tapi layar kuring ngan ukur 14 inci ... kalayan 1024 × 768 méakkeun rohangan dina panel éta kusabab ngaganggu


    4.    truko22 cenahna

      Cakra bade saé pisan. Abdi ti Kubuntu sareng kuring betah di bumi. Perkawis pagelaranana, saé pisan. Pasang pangkalan sareng ti saprak éta, mimitian pasang naon anu anjeun resep. Ngeunaan Firefox anjeun tiasa masang tina Bundle, éta mangrupikeun firefox anu henteu pati terintegrasi, éta ngagaduhan pilihan anu sanés nyaéta firefox-qt terpadu tapi ngan ukur ningali na peta x_X anu awon.
      Anu sanésna nyaéta masang ti ccr firefox-kde-opensuse ngahijikeun pisan sanés ngan ukur sacara visual upami henteu dina sagala hal, tapi masalahna éta kedah nyusun sareng nyugemakeun seueur kagumantungan gkt + sareng peryogi waktos lami pikeun nyusun>. <Tapi tetep pisan saé nn dikutuk sareng seueur deui upami urang masang oksigén KDE. Proses ieu diulang dina unggal vérsi énggal x_X

  2.   thegoodgeorge cenahna

    Hiji patarosan, ayeuna kuring gaduh Xubuntu dipasang dina pangkonan kuring, naha LMDE sareng Xfce dianggap distro anu langkung énggal sareng gancang?

    Salam.

    1.    diazepam cenahna

      Korek pasti. Langkung gancang …… .. Abdi milari ram ram sareng kuring ngagaduhan Besi SRWare kalayan 6 tab, Firefox sareng 3, terminal, thunar sareng gedit.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        WTF !!!!
        Kuring bakal ngawartosan anjeun ... Kuring gaduh KDE 4.7.4 sareng Chromium sareng 2 tab, Firefox 11 kalayan 1 tab sareng Opera 11.61 kalayan 5 tab, ditambah hiji server wéb (Apache + PHP5 + MySQL) ditambah ogé Pidgin, KMail, Dolphin (file browser) kabuka sareng Kate (éditor téks), ogé kabuka Yakuake (terminal), Klipper, Bluetooth, sareng sababaraha hal sanésna, sareng éta ngan ukur nyéépkeun 750MB RAM O_O sareng Mint anjeun ngan ukur nganggo Xfce sareng sababaraha aplikasi 1GB? ... bangsat, angkat _______ anu Mint, unggal dinten kuring langkung yakin yén éta rada kaleuleuwihi ...

        1.    diazepam cenahna

          Sareng sabaraha mesin anjeun? Milikna 4GB.

          Ogé kuring henteu nganggo naon-naon anu tiasa "ngirangan" panggunaan ram

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Ngan ukur 2GB RAM 🙂

            PS: Kuring ngan ukur Nepomuk dinonaktipkeun… sabab épék, transparansi, animasi sareng Akonadi jalan.

          2.    kik1n cenahna

            KZKG ^ Gaara
            Kumaha carana tiasa ???

            Sareng kuring nyobian masang KDE langkung ti sarébu kali (Dina sababaraha distribusi), tapi sok beurat pisan.
            Abdi gaduh 3 Ram 2 Core PC, kartu vidéo Intel (anu paling kacau)

            Upami anjeun masihan kuring tutorial KDE.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Nya, dua hal:

              1- Intel henteu pisan-paling kacau tina kartu, sabalikna.
              2- Duanana KZKG ^ Gaara, sapertos kuring (sababaraha waktos ka pengker) parantos masang KDE dina Debian ieu tutorial ieu.


            2.    KZKG ^ Gaara cenahna

              elav didamel hiji saleresna 😀
              https://blog.desdelinux.net/debian-kde-instalacion-y-personalizacion/

              Naha anjeun masang distro dina 32 bit atanapi 64?
              Kuring béjakeun ka anjeun, KDE sapertos AMD ... éta seueur mitos disakurilingna haha ​​🙂


          3.    kik1n cenahna

            Hahahaha Elav, abdi henteu hartosna éta. Upami henteu, kuring gaduh salah sahiji intel anu paling kacau. Sanés intél anu ngaco.

            Kuring dipasang dina 32 bit KDE (OpenSuse, Fedora, Kubuntu, Arch, Debian, jsb)
            Kuring nganonaktifkeun pangaruhna, Nepomuk. Pareuman mesin.

            Hal kahiji anu kuring perhatoskeun:
            Desktop beku sakitar 10-20 detik teras kuring tiasa neraskeun.
            Konsumsi CPU mah 50% dugi ka 70% teu nganggo nanaon.
            Dina distribusi anu sanésna konsumsi tina 20% dugi ka 40% tapi nalika mindahkeun dokumén tina DD anu tiasa dicabut kana pc, konsumsi naék dugi ka 100% dina kadua CPU atanapi nalika muka browser internét.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Abdi henteu maksadkeun éta. Upami henteu, kuring gaduh salah sahiji intel anu paling kacau. Sanés intél anu ngaco.

              … NGABARAKATAK!!! HAHAHA !!! Kumaha kuring seuri sareng éta HAHAHAHA !!!!!


        2.    jamin-samuél cenahna

          mengagumkeun .. sanés upami konsumsi anu rendah kusabab debian anu kuat atanapi éta perangkat keras anjeun diberkahan ku déwa ahahaha xD tapi sakali kuring nyobian nyobian KDE sareng Kubuntu sareng konsumsi mémori cai 2 gb kalayan ngan ukur jdowloader + google Chrome sareng 5 tab terbuka sareng vlc.

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            HAHAHA henteu henteu naon anu lumangsung, sareng ArchLinux hal anu sami kajadian ka kuring (jujur ​​kuring perhatoskeun KDE dina Arch langkung gancang, tapi di dinya kuring nganggo KDE 4.8.1 sareng ayeuna di Debian ngan 4.7.4, pastina éta).

            Ayeuna:
            - Opera (6 tab)
            - Firefox (1 tab)
            - KMail
            - Pidgin
            - Yakuake
            - Lumba-lumba
            - Klipper
            - Yakuake
            - Apache + MySQL + PHP
            - Bluetooth
            - Rainlendar2
            - Pangaruh transparansi + Animasi
            - Akonadi

            Total konsumsi: 571MB RAM anu dikonsumsi sareng SWAP dina 5MB atanapi kirang.

          2.    jamin-samuél cenahna

            maka éta kedah kana vérsi énggal KDE anu 4.8 yén konsumsi ditingkatkeun 🙂

    2.    elav <° Linux cenahna

      abdi pikir kitu

  3.   hairosv cenahna

    Nya kuring nembé masang LMDE tadi wengi, ayeuna ayeuna nuju diénggalan, mugia sadayana sapertos anu diarepkeun.

    Sajauh ieu saé pisan, kuring ngan ukur kedah masang pidéo sareng supir sora ... sareng sajabana ... Kuring henteu ngagaduhan ide kumaha cara ngalakukeunana, tapi kuring bakal ningali naon anu kuring lakukeun, kuring gaduh ATI 5770, upami anjeun badé ngabantosan kuring, punten tong nempatkeun tautan download, abdi parantos terang naon anu kedah dilakukeun, anu kuring hoyong terang nyaéta prosés instalasi.

    hatur nuhun…

    1.    kawani cenahna

      Pasihan kami kaluaran ieu:

      sudo apt-get search ati

  4.   ditangtoskeun cenahna

    kalayan "Update Pack 4" éta ngingetkeun kuring ngeunaan Windows "Service Packs" xDDD

    1.    diazepam cenahna

      Éta sabab éta sami. Éta sami sareng nyarios yén manajer pembaruan émut Windows Update.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        +1 ...

    2.    jamin-samuél cenahna

      AHAHAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

  5.   lajc0303 cenahna

    ngantosan stabil UP4 kaluar.

  6.   Alba cenahna

    Kuring step by step (yén kuring lumpat ka rumah sakit yén sepuh kuring gering pisan, gering)

    Sesuatu anu kuring perhatoskeun, sareng éta sababna kuring nganggo Xubuntu, nyaéta saatos kuring réngsé masang program anu kuring paling anggo sareng balikeun deui ngan ukur pikeun nyaluyukeun sadayana, wifi na bakal leungit. Kartu pangkonan mangrupikeun komérsial, tombolna dihurungkeun, sadaya driver parantos dipasang sareng numutkeun ieu jalan, tapi éta henteu nyambung (sareng saatos ngabalikan atanapi ngarobih deui supir, salain ti kehabisan wifi, abdi tinggaleun tanpa ethernet) Masalah ieu kajantenan kuring dina duanana distro LMDE (nyaéta, kalayan gnome sareng Xfce) sareng kuring henteu terang kumaha mendakan dilema kuring.

    Kuring henteu hilap ka anu sanés ... Nyaan hoyong kolaborasi, tapi kuring henteu ngandelkeun sagala kajadian anu aya di sakuriling kuring. Setrésna sapertos pffft, kuring bahkan henteu tiasa ngagambar. Pas kuring rada leupas sareng santai, aya kajadian ka aranjeunna, sabab kuring henteu ngagaduhan scanner sareng kanyataanna, kuring henteu acan tiasa nyiptakeun naon waé desain promo kontes. Sarébu hampura, sanés kuring henteu hoyong ... Tapi kajadianana.

    1.    kawani cenahna

      Éta sabab utama anu sampurna dipikaharti.

      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        + 99

  7.   Onizukar cenahna

    Naon warta anu saé !!
    Naha aya anu terang tanggal rilis ISO LMDE sareng Update Pack 4?

  8.   Mysta cenahna

    Halo babaturan kuring gaduh patarosan perkawis LMDE, kuring parantos masang sareng ngapdet tapi ku Gnome 3 sareng kuring hoyong terang naha éta masih mendakan inti tunggal, kumargi di Gnome 2 sareng Xfce éta ngan ukur mendakan hiji CPU.
    Salam.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Éta henteu gumantung kana lingkungan desktop, tapi kana kernel anu anjeun anggo. Anjeun kedah masang anu disebat linux-gambar-3.2.0-2-686-pae. Anjeun muka terminal teras nyimpen:

      sudo aptitude install linux-image-3.2.0-2-686-pae -y

  9.   Mysta cenahna

    Dina Grub kuring gaduh:

    LMDE, kalayan 3.2.0-2-486
    LMDE, kalayan 3.2.0-2-486 (modeu pamulihan)
    LMDE, kalayan 2.39.0.-2-486
    LMDE, kalayan 2.39.0.-2-486 (modeu pamulihan)
    sareng Arch sareng Fallback na

    Janten ieu sanés upami pae ieu, saur anjeun anjeun tiasa masang pae 686 tina Synaptis.
    Salam.

    Nalika masangna pikeun anu munggaran panginten grub dipasang dina partisi sareng nalika ningkatkeun ka Gnome 3 pasang Grub dina partisi anu sanés.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Leres enya, anjeun tiasa masang tina Sinaptik. Abdi henteu ngartos perkawis GRUB: S

  10.   Mysta cenahna

    Naon anu lumangsung nyaéta dina grub kuring gaduh 4 pilihan ieu pikeun milih 3.2 kenel sareng 2.39 kuring henteu terang naha

    1.    elav <° Linux cenahna

      Kusabab anjeun masih gaduh kernel ti Update Pack 2 😀

      1.    Mysta cenahna

        Tapi naha? upami dina sumber kuring. daptar kuring gaduh sapertos kieu:

        deb http://packages.linuxmint.com/ debian impor hulu utama
        deb http://debian.linuxmint.com/latest uji coba kontrib utama gratis
        deb http://debian.linuxmint.com/latest/security uji coba / mutahirkeun kontrib utama henteu gratis
        deb http://debian.linuxmint.com/latest/multimedia uji coba utama gratis

        Kuring parantos nerapkeun pembaruan sudo apt-get sareng sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade sareng éta sami.
        Salam.

        1.    Mysta cenahna

          Nah masang linux-image-3.2.0-2-686-pae -yy ayeuna kuring gaduh sajaba ti 4 pilihan samemehna kuring gaduh 2 éntri deui sareng anu ti pae 686.
          Punten kabodoan kuring tapi kuring henteu ngartos naon anu kedah dilakukeun.
          Wasalam

          1.    elav <° Linux cenahna

            Hiji-hijina hal anu dilakukeun GRUB (anu munggaran) ngamungkinkeun Kernel atanapi Sistem Operasi lebet. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngaksés anu mimiti di luhur, anu kedahna linux-image-3.2.0-2-686-pae.

  11.   Mysta cenahna

    Leres tapi opat éntri sanés anu kuring damel sareng aranjeunna, dina hiji menit kuring mikir yén pikeun éntri sanésna kuring tiasa lebet sareng Mate atanapi Kayu Manis.
    Nyatana, kuring ampir masang MATE dina sési sareng Grub 2.39, tapi mimitina kuring hoyong konsultasi, kumargi ku buru-buru kapengker kuring parantos ngantepkeun bencana dina sistem na.
    Upami entri ieu henteu minuhan fungsi naon waé, naha éta tiasa dihapus?
    Sigana mah sapertos kieu:

    LMDE, kalayan 3.2.0-2-686
    LMDE, kalayan 3.2.0-2-686 (modeu pamulihan)
    LMDE, kalayan 3.2.0-2-486
    LMDE, kalayan 3.2.0-2-486 (modeu pamulihan)
    LMDE, kalayan 2.39.0.-2-486
    LMDE, kalayan 2.39.0.-2-486 (modeu pamulihan)
    sareng Arch sareng Fallback na

  12.   Alf cenahna

    Abdi henteu kantos perhatoskeun, tapi KZKG ^ Gaara parantos lami ngagunakeun debian, anjeunna henteu bakal uih deui ka archlinux?

    Hal kahirupan

    Wasalam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      HAHAHA uch ... anu nganyenyeri ... HILANG !!!
      Henteu nanaon, éta Arch saatos 3 pembaruan terakhir henteu bangun, nalika kuring ngamutahirkeun kernel sistem henteu ngamimitian ... sareng kuring miceun teuing waktos masang deui, ayeuna ku Debian enya, kuring gaduh paket anu PISAN lami, tapi sahenteuna kuring tiasa konsentrasi dina damel sareng henteu nanem modal waktos. dina hal OS.

  13.   Alf cenahna

    … Tapi sahenteuna kuring tiasa difokuskeun digawé sareng henteu nyéépkeun waktos dina hal OS.

    Persis naon anu ngahambat kuring, waktos bakti ka éta, kuring badé badé ngamimitian uji coba, tapi énjing kuring gaduh janji ningali padamelan.

    Wasalam

  14.   Alf cenahna

    Abdi henteu terang kumaha ngadugikeun koméntar.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      haha tong hariwang, abdi ngalereskeun 😀

    2.    Mysta cenahna

      Hatur nuhun parantos ngantepkeun mamang kuring stagnan, Salempang ngeunaan Sistem Operasi anu anjeun nempatan tapi sanés deui tonggong séjén.

      Pikeun kasempetan anu sanés, milari conto anu sanés kanggo ngagaleuh barang batur

      1.    elav <° Linux cenahna

        Lalaki anjeun teu kedah ngagaduhan sikep éta. Pokokna kuring bakal ngajelaskeun: GRUB teu aya hubunganana sareng login anu anjeun pikahoyong. Pikeun milih MATE, Kayu manis atanapi Gnome Shell, anjeun kedah milih éta dina layar login, nyaéta, dina Session Manager, anu dina kasus anjeun kedah janten GDM3.

bool (leres)