LMMS henteu ngirining: solusi

LMMS (Linux MpanungtunganMédia Studio) mangrupikeun parangkat lunak panyusutan pikeun GNU / Linux anu, diantarana waé, ngamungkinkeun urang nganggo VST sareng conto.

Masalah anu ku kuring ditingali umum pisan nyaéta programna henteu disada atanapi disada beres, baik contona atanapi VST.

Ieu kusabab panganteur anu kami anggo, maka pikeun ieu urang kedah ngalebetkeun preferensi LMMS sareng ti dinya urang pencét kana panyaturna.

Di dinya urang ngarobih hiji kanggo Alsa atanapi Pulse Audio, sanés dummy, kumargi éta henteu ngirimkeun sinyal.

Ieu jandéla:

Anjeun terang ngeunaan hard drive kuring, janten kuring damel sareng komputer sanés milik abdi sareng janten parah sareng Hasefroch.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lain ngaran cenahna

    Kuring keuna ku néwak windows dina blog anu sakuduna mah linux

    1.    kawani cenahna

      Maca frasa di handap gambar layar

      1.    lain ngaran cenahna

        Muhun abdi ngartos

      2.    umat suci cenahna

        Sareng naha henteu nganggo USB langsung, CD langsung, Mesin Virtual, atanapi kumaha upami néwak injeuman ... http://lmms.sourceforge.net/screenshots.php
        Buka ... Abdi ngan ukur nyarios ...

        1.    kawani cenahna

          Kaseueuran potret layar anu anjeun mendakan dina wéb nyaéta nganggo Windows.

          Mesin virtual mangrupikeun nyeri dina burit

  2.   pxtrem cenahna

    Hiji patarosan, kuring dipasang sareng sadayana katingali upami kuring telat gancang, naon anu kuring tiasa lakukeun?