Loculinux - Distro pikeun cafe internét atanapi toko telepon

Masalah anu ayeuna tina pendirian jenis ieu nyaéta kusabab Investasi awal pikeun mésér komputer, lisénsi parangkat lunak anu badé dipasang kedah ditambih, nyaéta naon anu dipasang kedah sacara hukum pisan sabab éta jasa anu ditawarkeun ka masarakat umum.

Biaya perizinan sistem operasi anu paling sering dianggo ningkatkeun biaya mésér komputer sareng nyababkeun jenis parangkat lunak ieu dipasang sacara teu sah.

Éta tempat LOCULINUX asup, sabab éta mangrupikeun sebaran Linux, éta henteu gaduh biaya dina lisénsi per komputer atanapi per total jumlah pangguna, kumargi éta dumasar kana lisénsi GNU anu, singgetna, nyarioskeun yén urang tiasa sacara bébas ngadistribusikaeun parangkat lunak éta atanapi bahkan ngarobih ku kabijaksanaan urang.

Naon Loculinux?


LocuLinux 1.0 Éta mangrupikeun distribusi Linux dumasarkeun kana Ubuntu 9.10, nyaéta, Karmin Koala, anu parantos dikembangkeun pikeun nutupan pasar anu dieksploitasi sakedik pikeun Linux, anu mangrupikeun toko telepon atanapi ogé katelah cybercafés.

LOCULINUX Éta ngagaduhan sadaya aplikasi anu diperyogikeun pikeun tiasa masang dirina dina jinis pendirian ieu, tina Program Kantor (Word Processor, Spreadsheets, Presentations), Instant Messaging, jsb.

Ieu pérsi munggaran tina LOCULINUX, pamasanganana saderhana pisan, tiasa dijalankeun langsung tina DVD LIVE atanapi dipasang kana hard disk komputer.

Éta ngagaduhan dua lingkungan éksékutip pikeun program anu dikembangkeun dina platform Windows, Anggur sareng PlayOnLinux, anu terakhir ngamungkinkeun urang pikeun ngajalankeun kaseueuran kaulinan komérsial atanapi demo ieu langsung tina halaman wéb kami. LOCULINUX.



kauntungan


Sakumaha anu parantos kami koméntar sateuacanna, LOCULINUX GRATIS Sajauh ngeunaan lisénsi parangkat lunak, dina hal téknologi éta mangrupikeun sistem operasi anu tiasa dipercaya pisan kusabab éta ngawariskeun kateguhan UNIX, éta mangrupikeun sistem anu paling aman, kumargi ngagaduhan kode sumber saha waé anu tiasa sadar aya kalepatan, tiasa disebatkeun yén puluhan rébuan jalma jaga kaamanan anjeun.

Sedengkeun pikeun aplikasi anu tiasa dianggo dina GNU / Linux, ampir sadayana bébas, janten pangguna tiasa gaduh kontrol mutlak pikeun aranjeunna sareng mutuskeun mana anu badé dipasang na mana anu henteu, gumantung kana kabutuhanana. Program anu ditawarkeun pikeun sebaran anu béda gampang dipasang sareng dicabut, sareng aman pisan, tanpa versi trial atanapi freeware bahaya sareng virus.


Kabébasan Ngagunakeun Sistem Operasi LINUX

Kabébasan anu urang gaduh nalika nganggo OS basis GNU / LINUX nyaéta anu urang henteu gaduh teu aya jinis watesan ngeunaan kustomisasi sistem operasi kamiNalika urang nyarioskeun kabébasan sareng watesan urang nyarios yén tugas anu sami anu urang laksanakeun sareng OS sanés tiasa dilaksanakeun di LINUX, kumargi ayeuna aya seueur program, gim, sareng sajabana, pikeun platform ieu.

Kakuatan filsafat ieu dumasarkeun ka pangguna akhir, nyaéta, anjeunna anu mutuskeun naon anu kedah dilakukeun sareng komputerna nyalira sareng henteu "dipaksa" nganggo parangkat lunak anu tos dipasang, sakumaha ogé saur di dunya Linux, ieu sapinuhna tiasa disesuaikan dugi ka titik naon waé, ti inti na kana program anu paling dasar, tiasa disesuaikan sareng teu tiasa dirobih ku ieu kami nyarios yén upami parangkat lunak anu kami unduh gaduh cacat atanapi langkung dikenal salaku (BUG), upami urang gaduh cukup élmu kami tiasa kolaborasi sareng proyék program cenah sareng nerapkeun tambalan pikeun ngalereskeun bug anu urang parantos mendakan, nanging dina parangkat lunak komérsial ieu henteu kapikir kumargi urang moal tiasa kéngingkeun kode sumberna ieu atanapi nyarankeun révisi.

Syarat Pikeun Pamasangan Anjeun


Syarat sistem minimum:

Prosesor X86, 700 MHz
512 MB RAM
Sahenteuna 8 GB ruang hard drive
Kartu vidéo VGA nganggo 16mb RAM. (Kaulinan)
Kartu sora AC97 atanapi anu cocog
DVD-ROM drive

Syarat anu Disarankeun:

Prosesor 86 GHz x1
Memori 1 GB RAM
12 GB ruang disk
Kartu vidéo VGA nganggo 64mb RAM. (Kaulinan)
Kartu sora AC97 atanapi anu cocog
DVD-ROM drive

Syarat tambahan:

Perlu aya jaringan data anu tos kapasang pikeun tiasa saling nyambungkeun stasiun internét sareng sérver anu bakal ngendalikeunana, disarankeun jaringanna nganggo kabel UTP Cat. 5e atanapi anu sami sareng saklar 10/100 anu saling komunikasi sadayana komputerna.



Aplikasi anu tos dipasang di LOCULINUX


Ieu di handap mangrupikeun aplikasi anu paling penting anu tos dipasang dina LOCULINUX.

Versi kernel 2.6.31
Vérsi Gnome 2.28
Google Chrome
Firefox 3.5
Utusan Amsn
OpenOffice 3.1 dina basa Spanyol
Scribus
Moovida Média Player
Rhythmbox
K3B
Panonpoé Jawa 6
Skript
Sadaya codec video sareng audio anu tos dipasang
Sareng seueur deui ...

Unduh >> LocuLinux

Ditempo dina | taringa


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.