Locker Sosial, ningkatkeun interaksi sosial blog anjeun

Social Locker mangrupikeun plugin premium pikeun WordPress anu seueur dianggo dina pamasaran digital pikeun ningkatkeun saham sosial halaman wéb ngalangkungan insentif sareng pamblokiran kontén.

Locker Sosial, ningkatkeun interaksi sosial blog anjeun

Locker Sosial pikeun WordPress, fungsi plugin

Plugin na dasarna tiasa dianggo ku cara ngahalangan eusi situs di tukeran pikeun tindakan sosial, saatos pangunjung parantos ngabagi eusina, bagian anu disumputkeun bakal dikonci ku Mindahkeun deui ka halaman, waktos ieu, tanpa ngahalangan. Hayu urang tingali sababaraha fungsina.

Kamungkinan pikeun nambihan sababaraha jaringan sosial

Sanaos Facebook, Twitter sareng Google + mangrupikeun jaringan sosial anu paling nyebar sareng anu dianggo, ngalangkungan plugin ieu urang tiasa nambihan langkung seueur propil pikeun nawiskeun tindakan sosial ka para pengunjung sareng dina titik ieu, urang kedah émut yén langkung seueur pilihanna, urang bakal kéngingkeun kirang hasilna. Nanging, panggunaan plugin ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun konvérsi propil sosial khusus sareng ngembangkeun strategi anyar pikeun ngamajukeun saham sareng karesep.

Keragaman tindakan sosial

Loker sosial ogé ngalaksanakeun sababaraha tindakan sosial pikeun dipilih. Sanaos saham mangrupikeun tindakan sosial anu paling dipénta dina panggunaan plugin, aya kamungkinan pikeun tukeur aranjeunna pikeun suka atanapi langganan pikeun ngaliputipahkeun tindakan dina profil anu aya hubunganana béda dina panel anjeun.

Lalu lintas anu mumpuni

Jaringan sosial parantos janten salah sahiji alat utami pikeun ningkatkeun patalimarga blog ku cara non-organik sareng pangguna anu berinteraksi sareng situs, boh ku ngabagi publikasi atanapi ngalangkungan resep, nunjukkeun minat kana kontén sareng janten, éta dianggap patalimarga mumpuni pikeun kaperluan naon waé.

Nelepon pikeun tindakan

Seruan Peta mangrupikeun salah sahiji sumber daya utama anu biasa dianggo dina pamasaran digital kusabab pikeun jalma pikeun ngalakukeun hiji hal, aranjeunna biasana kedah termotivasi sareng motivasi anu langkung saé tibatan kéngingkeun sumber daya anu ditambahan nilai gratis ngalangkungan tindakan saderhana sapertos ngabagi atanapi resep dina tulisan? Nya, éta pisan motivasi sareng ajakan tindakan anu plugin ieu nawiskeun ngalangkungan anjeun bakal tiasa ningkatkeun tingkat palanggan kalayan aman sareng épéktip.

Statistik lengkep

Ieu mangrupikeun fungsi anu saé pisan pikeun terang iraha waé saha anu ngablokir eusi anjeun, pangaruh média na dina média sosial sareng tautan kana profil anjeun pikeun ngawaskeun hasil kampanye anjeun sacara langsung.

Loker Sosial Éta ogé kalebet analytics detil ku nyingkronkeun Google Analytics pikeun ngendalikeun paningkatan atanapi panurunan jangkauan sareng ngararancang strategi sosial anjeun sasuai.

Desain khusus

Plugin na disayogikeun sareng sababaraha témplat anu tos disayogikeun anu tiasa disaluyukeun pikeun desain situs. Jandéla dockable ieu terang pisan sareng henteu ngalambatkeun loading wéb, tiasa nempatkeun dina rohangan naon waé pikeun meungpeuk eusi lengkep atanapi sabagean.

Pondokna, upami anjeun milari ningkatkeun interaksi sosial halaman wéb anjeun, sosial Locker mangrupikeun plugin anu anjeun peryogikeun, kesederhanaan sareng kagunaan panggunaan bakal ngareuwaskeun anjeun. Anjeun tiasa ngaunduh plugin na sareng mimitian ngaraosan sadayana kaunggulanana link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Babel cenahna

    Hurung siga trik kotor pisan ka kuring. Abdi henteu bakal nerapkeunana dina situs abdi.