Lucid henteu masang-masang iteuk USB anjeun, beurit, jsb. USB? Di dieu jalan kaluarna

Ieu mangrupikeun hal anu kuring perjuangkeun ti saprak Karmic. Kamari, kuring mendakan kumaha ngajawab masalah. Upami kajantenan anjeun yén Ubuntu TEU ngadeteksi beurit, kibor, jst. USB anu anjeun sambungkeun (kacuali anjeun balikan deui sareng alat anu nyambung), ieu solusina.


Éta pisan, saderhana anu kuring leres-leres henteu terang kumaha hal-hal ieu tiasa kabur ti jalma-jalma di Canonical, sibuk ku masalah-masalah sepele sapertos posisi tombol sareng éksentrisitas sanésna, tibatan ngarengsekeun sababaraha hal anu langkung dasar sareng penting deui, sapertos deteksi USB otomatis sareng " ningkatna ".

Anjeun kedah muka terminal sareng ngetik:

sudo gedit / jsb / modul

Sakali file na kabuka, anjeun kedah nambihan garis anu nyebatkeun:

usb_storage
usbhid

Nya dina saat-saat "ngamuk" ieu kuring mikir sareng ngaraos yén Canonical jalan anu salah; sareng dina waktos anu sasarengan, kuring nyalametkeun padamelan jalma-jalma Debian, anu sebaranana langkung stabil.

Nanging, kuring kedah nyebatkeun éta, Sanaos kuring henteu acan tiasa mastikeun éta, kuring boga kacurigaan yén kabiasaan anéh port USB ieu aya hubunganana sareng panggunaan Ndiswrapper, bisi kuring, pikeun nganggo driver XP wifi Atheros kuring. Ieu kusabab dua alesan, kusabab naon anu dicarioskeun dina ieu kalungguhan sareng saterasna, sabab dina mesin kuring henteu masang Ndiswrapper dina tétéla kuring henteu ngalaman masalah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   usbhid cenahna

    hatur nuhun.. topik ieu janten capé.. Kuring ogé ngagaduhan dewan atheros sareng abdi nempatkeun pengendali madwifi anu langkung stabil sareng nyambung langkung gancang, tapi ti waktos éta kuring henteu tiasa masang usb deui, abdi hatur ka sadayana jalma resep ka anjeun , anjeun butuh waktos kanggo masarkeun solusina sareng aranjeunna ngabantosan urang sadayana… wilujeung sumping !!!

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Nuhun x koméntar! Abdi bungah éta hasil.
    Sareng leres, nyerat sareng ngabagi solusi peryogi waktos sareng usaha. Kuring ngahargaan anjeun merhatoskeun sareng ngahargaannana.

    Kuring ngirim anjeun nangkeup badag! Paul.

  3.   Martin cenahna

    Mini tuto anu saé ... Kuring mastikeun yén sangkaan anjeun, kuring henteu acan masang naon-naon anu anjeun carioskeun, kuring henteu ngagaduhan Wi-Fi, sareng éta sampurna!

    Salam!

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Che Martín, éta hal anu kuring hoyong naroskeun ka anjeun ... naha anjeun henteu ngaktipkeun wi-fi? Meureun kuring tiasa ngabantosan anjeun ... Upami panjang teuing urang tiasa nuturkeun ku mail, moal aya drama. Peluk! Paul.

  5.   Al F cenahna

    Hatur nuhun! Ngalereskeun masalah kuring.

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Abdi bungah éta ngabantosan! 🙂 Sakumaha anjeun nyarios ... kumaha carana saha waé anu ngarepkeun ndiswrapper bakal bentrok sareng alat USB!? Butuh waktu kuring sababaraha bulan pikeun milarian anu kaluar!

  7.   Joel pichardo cenahna

    Kuring mastikeun kacurigaan anjeun, éta ogé kajantenan kuring sareng kuring ngumbar kalayan solusi anu anjeun pasihkeun, kuring ogé ngagaduhan Ndiswrapper sareng nganggo mémori USB kuring kuring kedah megatkeun heula adaptor WI-FI

  8.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Oké! Hatur nuhun pisan kana komentarna!

  9.   ismael mendoza cenahna

    Kuring satuju pisan sareng anjeun, kuring ogé boga kacurigaan yén nalika nganggo Ndiswrapper, mobil mimiti gagal

  10.   ismael mendoza cenahna

    Kuring satuju pisan sareng anjeun, kuring ogé boga kacurigaan yén nalika nganggo Ndiswrapper, mobil mimiti gagal