Sublime Text 2, éditor kode anu saluhur-luhurna

Betapa raoseun nalika anjeun kéngingkeun "cinta anjeun" ... sareng kuring henteu leres-leres nyarioskeun tentang cinta antara dua jalma, kuring nyarios cinta gék, cinta murni sareng dumasar kana bit, bait sareng garis kode.

Kuring teras-terasan milari hal-hal énggal pikeun sistem kuring, kuring mangrupikeun murid élmu komputer anu sumanget pikeun Perangkat Lunak Gratis sareng naon waé anu aya hubunganana. Kanyataan yén kuring mangrupikeun programmer ngajantenkeun langkung saé kusabab éta ngadorong kuring pikeun milarian sepanjang waktos, sababaraha hal anu tiasa manpaat pikeun kuring sareng anu cocog sareng cita rasa kuring, sareng salah sahiji hal anu kuring resep pikeun milari nyaéta IDE's atanapi éditor kode, sareng dugi ka ayeuna kuring henteu ngagaduhan anu cocog sareng anu kuring pilari, hartosna:

<° Lampu.
<° Kuat.
<° Gratis.
<° Multi platform.
<° Éta anu ngadukung seueur basa.
<° Geeky pisan.
<° Saé.

Tanpa kualitas-kualitas éta henteu aya gunana, nyatana, ampir sadaya alat anu kuring tiasa nyobian éta saderhana teuing sareng lemah teuing atanapi beurat teuing (Eclipse ...), sareng sanaos kuring henteu ngagaduhan watesan perangkat keras naon waé anu kuring resep ngajaga hal-hal anu bersih (pikeun éta pythonist anu kuat), tungtungna, saatos ngalangkungan seueur program anu kuring tiasa mendakan Téks luhur 2.

Sakumaha namina tersirat, éta luhur, saleresna, éta geulis, saderhana, kuat, multi-platform, multi-basa, GEEKSA GEUS saé sareng nyusun sadayana ... sumuhun, éta nyusun sadayana, henteu janten masalah salami anjeun ngagaduhan plugin ( salaku conto G ++ keur C y C ++ o Python dipasang), kanyataanna, upami anjeun teu ningali sistem ngawangun parantos siap dianggo, teras jantenkeun sareng waktosna, éta saderhana, sanaos kuring henteu acan ngalakukeun éta kusabab éta nyandak naon anu kuring peryogikeun sareng kuring henteu nyusun nanaon deui C ++ sabab sapertos ceunah mah python ka maot kuring anggo HTML5, CSS3 y Javascript, jsb ... nyatana aya kamungkinan, jaman.

Kumaha waé ogé Nyusun? Naon éta?


Tapi supados aranjeunna henteu nyarios yén kuring henteu nyarios naon anu kuring resep ngeunaan IDE ieu, atanapi langkung saéna, editor (IDE rada langkung beurat) Kuring nempatkeun aces kuring dina méja:

<° KISS: teu aya hubunganana sareng Gene Simons, Keep It Simple, Bodoh, pikeun kuring, prinsip dasar sareng hukum emas komputasi, sareng éditor ieu moal tiasa ngajagi fitur ieu hirup sareng luhur. Éta ngamungkinkeun anjeun fokus kana kode, jaman, éta kumaha bersih panganteur na sareng henteu hartosna éta kaleungitan sakedik fungsionalitas, éta sanés kanggo noobs.

<° Boh anjeun diajar atanapi anjeun diajar, éta henteu. Ieu mangrupikeun hal anu paling matak ngeunaan éditor, anu maksa anjeun diajar. Leres, upami anjeun gaduh alat sapertos parantosan otomatis sareng panyorot sintaksis, tapi henteu tombol anu kuat sareng maha kawasa anu nyiptakeun tabél, konstruksi __init__ sanés setan, ieu anu murni, tangguh, kuno, dipercaya sareng leres-leres kuat lakukeun sorangan.

<° Multi platform sareng portabel. Kuring resep kamampuan ieu pikeun kanyataan saderhana yén sababaraha kali kuring kapaksa nganggo Windows dina kuliah sareng barang-barang kuno sapertos BORLAND (Abdi serius), tapi ST2 kitu, gampang pisan dibawa ka mana waé kuring ngan ukur ngalangkungan bit anu jahat éta ti SMA kuring sareng ngolok-olok sasama noobs anu masih damel sareng antarbeungeut biru anu kotor ...

<° Mc-Gyver damel sagala hal naon waé, kuring ngalakukeun sagala hal kalayan Téks luhur 2. Leres, hal Build Systems luar biasa, éta ngamungkinkeun anjeun nyusun naon-naon, atanapi sahenteuna ampir sadayana, sanaos sakumaha ceuk kuring, kuring henteu kedah nganggo éta, kuring terang yén nalika kuring meryogikeunna, éta bakal aya pikeun kuring.

Janten hoyong langkung? Naon anu anjeun ngantosan nyobian? Kuring mastikeun yén anjeun bakal resep, sanésna, kami bakal masihan anjeun waktos deui anjeun pikeun maca tulisan ieu.

Kanggo pengembalian waktos mangga hubungi kantor Dok (Emmett L. Brown) pikeun balik deui ka hareup, ngeusian formulir, angkat kana Delorean teras masihan kami hak waktos sésana kana waktos anu dikintunkeun pikeun waktos anu kalangkung parantos maca tulisan ieu. Kaayaan tambahan tangtu dilarapkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Gene Simmons nganggo dua M.

    Bangsat heula postingan sareng kuring ngritik anjeun hahaha

    Wasalam

    1.    Nano cenahna

      Abdi henteu reuwas ku anjeun lanceuk, hahaha. Nyatana, kuring naros ka diri kuring sorangan: Naon anu anjeun lakukeun nganggo windows? xD

      1.    kawani cenahna

        Hard drive komputer kuring sareng Arch rusak

  2.   pandev92 cenahna

    Uff kusabab prinsip ciuman henteu tiasa dianggo pikeun kuring, nyatana kuring biasa ngagunakeun microsoft visual studio c ++ pikeun program dina c ++ sareng ayeuna kuring sesah milarian dina Linux editor téks kalayan sadaya fitur anu kuring peryogikeun sareng ogé nyusun sareng ngaéksekusi teras disusun deui D8.

    1.    hypersayan_x cenahna

      QtCreator jauh langkung unggul tibatan Visual Studio upami anjeun badé program di C ++, éta mangrupikeun IDE lengkep, kalayan seueur dokuméntasi, demo sareng conto.

      https://qt.nokia.com/downloads

      1.    pandev92 cenahna

        Nya kuring badé nyobian, kanggo ningali naha éta saé pikeun kuring, kumargi multiplatform éta bakal ngamungkinkeun kuring program duanana ti linux atanapi tina windows 😀

  3.   jhals cenahna

    Duh! barang tiis = P

    Kuring kantos mikir ngeunaan nyerat tulisan ngeunaan SublimeText2 pikeun sababaraha waktos, tapi tungtungna mah kuring henteu tiasa ngamimitian. Janten selamat pikeun ieu 😀

    Kuring miharep anjeun bakal ngadamel langkung seueur tulisan dina éditor ieu, sapertos pananganan pilihan atanapi jalan pintas editor, sapertos anu kasimpulan dokuméntasi na 😛

    PS: kanggo sing saha anu hoyong nyobian, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana nganggo téma Soda sareng téma warna Monokai ti: https://github.com/buymeasoda/soda-theme =P

    Salam sareng inpo anu saé

    1.    nano cenahna

      nyatana kuring ngarencanakeun ngalakukeunana tapi mimitina kuring hoyong langkung jero kana panggunaanana.

  4.   henteu aya namina cenahna

    Hapunten anu ngaganggu, tapi naha parangkat lunak ieu propriétari sareng anu mayar?

    Sublime Text 2 tiasa didownload sareng dievaluasi gratis, tapi lisénsi kedah dipésér kanggo teras dianggo.

    1.    StuMx cenahna

      Nya, enya, éta éksklusif sareng mayar, tapi anjeun tiasa nyobian salami anjeun hoyong sareng sadaya fungsina sateuacan mutuskeun naha anjeun badé mayar.

      Saur batur pantes ditampar kusabab henteu maca halaman wéb program xD

    2.    Nano cenahna

      StuMx nyarios, anjeun tiasa nyobian salami anjeun hoyong sareng tanpa aya watesan,

  5.   Jibril cenahna

    Kuring kedah netelakeun yén éta mangrupikeun parangkat lunak propriétari.

    1.    Nano cenahna

      Leres, éta proprietary, tapi sahenteuna éta gratis kusabab anjeun tiasa nyobian salami anu anjeun pikahoyong sateuacan mésér, nyatana, kuring niatna mésér éta pikeun nyumbangkeun hal.

  6.   Cina cenahna

    Sareng dimana tautan kana halaman wéb resmi atanapi naon?

    Salam halaman anu saé pisan.

    1.    Cina cenahna

      Kuring ngajawab sapertos dina tulisan engké

      Wéb Resmi

      Salam.

  7.   Xavier cenahna

    Halo sareng naon saur anjeun ngeunaan panic coda pikeun Mac?
    Naha aya plugins pikeun nempatkeun téks luhung 2 dina basa Spanyol?
    Hatur nuhun.

  8.   Edgarcorona cenahna

    SublimeText sapertos gedit Abdi resep pisan aranjeunna, aranjeunna anu paling lengkep, tapi kuring yakin, naon élmu komputer anu diperyogikeun pikeun tiasa ngembangkeun éditor kaliber ieu, (Maha Agung & gedit)? ...

    1.    nano cenahna

      Seueur, percanten ka kuring xD

  9.   Conde cenahna

    Anjeun leres, éta ngamungkinkeun anjeun konsentrasi kana kode, éta saderhana, pikaresepeun pikeun digawekeun ku Sublime Text, kalayan waktos anjeun kéngingkeun pangalaman sareng cuplikan ngahémat anjeun ogé seueur ngetikna, sét konci ... upami kuring henteu terang ...
    Maha Agung ..
    Salam .. tulisan anu saé