Memori Master Optimalkeun bersih

Master Anu bersih nyaéta a pangoptimal memori éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajaga alat anjeun bersih tina file sampah.



Tanpa terang atanapi sadar, nalika urang internetan tina ponsel urang atanapi nalika urang ngalaksanakeun sababaraha pancén, éta ngahasilkeun file sampah anu laun-laun ngeusian ingetan urang, anu nyababkeun operasi ponsel urang langkung laun, tapi berkat Clean Master, kami tiasa ngalereskeun masalah ieu.


Master Anu bersih nyaéta a Aplikasi Android anu mariksa mémori sélulér anjeun, teras nunjukkeun yén éta tiasa ngaleungitkeun pikeun ningkatkeun operasina, éta ogé tiasa ngabantosan anjeun ngeureunkeun tugas anu di tukang, ku cara ieu mémori RAM sélulér anjeun dibébaskeun pikeun tiasa ngahaturkeun ka anu sanés. tugas penting.


Aplikasi ieu tiasa didownload gratis ti Google Play.



Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.