Maénkeun dina GNU / Linux: Teror Perkotaan

Kaulinan Shooter saé di TiLinux Kami parantos ningali sababaraha, contona diantarana Sarena Alien, Serangan kubus, Buka sarena sareng permata dina makuta, kaulinan anu kuring nampilkeun ka anjeun dinten ayeuna: Teror Perkotaan. Numutkeun ka Wikipedia:

Teror Perkotaan, biasa disingget UrT (pikeun nyingkahan kekeliruan sareng Turnamén UT Unreal) mangrupikeun parobihan total pertandingan jalma-jalma Gempa III anu dikembangkeun ku Silicon Ice, ayeuna katelah FrozenSand. Ngenalkeun unsur-unsur Kaulinan Orang Pertama di lingkungan anu langkung réalistis. Gimna nyalira bébas tina biaya, tapi Frozenand ngajaga hakna, modifikasi anu teu sah atanapi penjualanana henteu kénging, gimna nganggo mesin ioUrbanTerror anu didasarkeun kana ioQuake3 anu disebarkeun dina lisénsi GNU / GPL.

UrbanTerror1

Teror Perkotaan éta dirancang pikeun maénkeun online. Hiji-hijina cara urang tiasa maénkeun atanapi nguji sacara lokal nyaéta ku nyiptakeun server nyalira.

Kuring kedah nyarios yén kuring rada reuwas kumaha rupana grafik, sanaos upami éta henteu ngagaduhan réalisme anu dipikagaduh contona, Serangan kubus. Maksad abdi anu di tukang, nalika némbak bedil éta "culeteees" janten pencét target langkung sesah.

Teror urban

Modeu Game

  • Nangkep Bandéra (CTF): Tujuanana nyaéta pikeun néwak bandéra tim lawan sareng bawa kana pangkalan bumi.
  • Tim Survivor (TS): Ngaleungitkeun pamaén tim lawan, dugi sahenteuna aya saurang anu salamet tina timna atanapi waktosna béak, bisi éta imbang. Éta dikokolakeun ku "Rounds" di akhir tim kalayan babak anu pang (Won) meunang peta.
  • Tim Deatmatch (TDM): Ngaleungitkeun pamaén tim lawan, bédana sareng Tim Survivor nyaéta dina modeu ieu pamaén dilahirkeun deui. Tim anu parantos ngaleungitkeun pangpangna lawan meunang nalika waktosna atosan.
  • Mode Bom (Bom): Sarupa sareng Tim Survivor, kalayan bédana yén hiji tim kedah ngaktipkeun bom di pangkalan musuh sareng tim anu sanésna kedah nyegah kajadian ieu.
  • Tuturkeun pamimpin (FollowTLead): Éta sami sareng Tim Survivor. Éta diwangun ku yén pamimpin kedah némpél bendera musuh anu dina posisi acak. Pamingpinna asup sacara otomatis nganggo Kevlar Vest sareng Helm. Pamingpinna muter.
  • Gratis kanggo Sadayana (FFA): Éta henteu dimaénkeun salaku tim, éta mangrupikeun modeu individu dimana anjeun kedah maéhan sadaya pamaén sanés. Anu meunang nyaéta jalma anu maéhan paling saingan.
  • Nangkep Sareng Tahan (CapnHold) Éta diwangun ku dua tim anu kedah ngagaduhan sababaraha panji anu disebarkeun dina peta. Upami hiji tim nyandak sadaya bandéra éta bakal nyitak 5 poin dina kahareupna. Anu meunang nyaéta anu ngagaduhan skor pangluhurna.

Anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur data, detail senjata sareng seueur deui dina Wikipedia. Masih Abdi resep kumaha katingalina, sareng grafik sareng kuring Intel® HD grafik 4000 éta jalanna saé pisan, janten kuring nyalametkeun diri tina gim anu langkung saderhana ku modeu online sareng anu disarankeun sateuacanna (ieu contona), ayeuna kuring pasti resep Teror Perkotaan ????


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Tulisan anu saé, kuring maca éta tina Thunderbird via RSS.
    Abdi hoyong nyobian kaulinan ieu, laptop kuring ngagaduhan Intel Graphics 3000, kuring parantos dipasang distribusi Fedora 20 KDE.
    Naha kuring kedah masang supir propriétari? Kumaha kuring terang upami kuring parantos dipasang? Ti mana kuring ngaunduhna?
    Salam.

    1.    urt42 cenahna

      anjeun tiasa ngaunduh tina http://www.urbanterror.info/home/
      Anjeun gaduh dua pilihan: hiji unduh program anu nalika ngajalankeun éta unduh game (henteu disarankeun pikeun sambungan internét anu laun) sareng pilihan sanésna nyaéta ngaunduh file pos anu lengkep teras nganggo program anu sateuacanna pikeun ngapdet deui.

      PS: Kuring henteu terang kunaon tapi pikeun sababaraha dinten situs na parantos rusak, naha kusabab openssl? Serangan naon?

      1.    Ds23yTube cenahna

        Halaman éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naha aranjeunna parantos ngaganti domain?

        1.    Juan cenahna

          Wéb parantos diretas sareng alesan kaamanan éta turun.

    2.    hype pigura cenahna

      Kuring gaduh duo inti 2 kalayan papan anu sami terintegrasi, sareng gim na lumayan saé pikeun kuring.
      Sigana mah kuring gaduh sareng grafik anu saageung-saéna, tapi ogé
      Kuring umumna ngagaduhan sakitar 70/80 fps, kacuali dina sababaraha peta anu rada rumit

      1.    rolo cenahna

        Subyek fps mangrupikeun hal anu kuring henteu pati jelas, tapi dina tiori panon manusa ngan ukur tiasa ningali 60 pigura per detik. Ku alatan éta, saha waé anu meunang di luhur 60 fps dina PC na teu kedah ngagaduhan masalah maén urt4.2. Kuring ogé netelakeun yén téror kota henteu ngadukung langkung ti 125 fps, sanaos kanyataanna kaulinan anu sanés ngamungkinkeun langkung fps.
        Éta ogé henteu seueur dianggo pikeun gaduh 125fps upami anjeun gaduh pin di luhur 120-180

    3.    neoxtunt cenahna

      Kuring maénkeun kalayan grafik Centrino 1.73GHz, Debian 6 sareng Intel 915, nurunkeun setélan grafik, tangtosna. Éta kedah sampurna pikeun anjeun.

  2.   rolo cenahna

    Akhirna aya anu nyarioskeun perkawis teror perkotaan !!!!

    naha anjeun tiasa masang sérver ti linux di urban4.2 😛

    1.    hayu urang nganggo linux cenahna

      sareng runtuhkeun server kami anu parantos maot ?? 🙂

  3.   ShadowFiend cenahna

    Kaulinan anu saé, kuring parantos maénkeunana mangtaun-taun (nalika éta masih aya dina alfa). Tungtungna kuring ningali tulisan anu didaptarkeun. Ku margi peta luncat anu pangsaéna.

  4.   Leandro brunner cenahna

    Kaulinan anu hadé! Kuring parantos nyéépkeun sababaraha (LOBA!) Jam maén game ieu! 🙂

  5.   atah Dasar cenahna

    Nooo .. .. artikel salajengna abdi badé ngeunaan kaulinan ieu .. .. éta alus pisan, kuring parantos maénkeun éta langkung ti sataun sareng éta pisan adiktif .. .. ayeuna aktip pisan, aya turnamén sareng liga modalitas anu bénten-bénten, Piala Nasional anu tiasa dituturkeun ngalangkungan streaming sareng anu sanésna .. .. Vérsi gim dina HD aya dina pamekaran ..

    Ieu mangrupikeun kaulinan pituin anu dipikaresep ku kuring, éta aya di repos komunitas ArchLinux resmi ... Abdi nyarankeun ka saha waé anu hoyong kombinasi modél gim Quake Arena-gaya kalayan CS ..

  6.   hype pigura cenahna

    gim anu hadé, pikeun anu sering maénkeun éta aranjeunna bakal terang kuring salaku tukang susu 😛

    1.    rolo cenahna

      haha anjeun elechero pulisi féderal gaduh anjeun salaku putra 😛

  7.   Patrick cenahna

    Sae pisan tulisan Elav anjeun, kuring nyarankeun kaulinan anu sanés, ogé sumber terbuka sareng sayogi pikeun linux. Gerhana beureum.

  8.   elhui2 cenahna

    Kaulinan ieu anu pangsaéna, sababaraha bakal percanten yén kuring antikristus tapi kuring resep langkung ti Counter Strike…. Peta sareng senjata, sadayana dina kaulinan ieu éndah, anjeun ogé kedah ngadamel entri anu saé http://tremulous.net/ Dua ieu mangrupikeun DPP Linux karesep kuring.

    Salam.

  9.   R3is3rsf cenahna

    Eclipse Beureum ogé tiasa diperhatoskeun pikeun éntri salajengna tina Linux http://redeclipse.net/ , éta ogé di Desura. Abdi mendakan éta panembak anu saé kanggo nyéépkeun waktos.

    1.    R3is3rsf cenahna

      Xonotic ogé nembak anu saé pisan http://www.xonotic.org/, dumasar kana nexuiz.

  10.   rolo cenahna

    Kusabab halaman wéb perkotaan parantos diretas dugi ka ayeuna, ieu aya kakait pikeun repo pikeun ngaunduh teror kota http://up.barbatos.fr/urt/ sumberna @Barbatos__

  11.   rolo cenahna

    kumaha halaman wéb perkotaan parantos diretas dugi ka ayeuna, ieu aya kakait ka repo pikeun ngaunduh teror kota http://up.barbatos.fr/urt/ sumberna @Barbatos__