Majalah TuxInfo # 56 sayogi

Ayeuna sayogi kanggo diunduh dina jumlah 56 tina majalah digital Tuxinfo.

Ieu mangrupikeun topik anu ngaliput:

  • Grid Pidéo sareng Blénder Sequencer
  • Jaringan pikeun balaréa (Bagéan I)
  • Interfaces pamaké canggih sareng AvalonDock
  • Samsung Galaxy Note 10.1: Tablet anu kuat
  • Pitunjuk OpenOffice
  • Pangembangan wéb sareng Symfony2
  • KNOPPIX 7.0.5: Laptop anu kuat ...
  • Manjaro 0.8.3: Tutorial instalasi
  • Pendapat: Ngajalankeun Gariswanci
  • AWK bagian III

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gayus baltar cenahna

    Turun. 😀

  2.   y18 ex cenahna

    waktos ieu teu aya epub?