MAME sacara resmi muka sumber

Nya, kuring sanés sepuh, tapi upami kuring meunang nostalgia sareng kuring resep kaulinan arcade, tong nganilai abdi! Nya, parantos aya entri ngeunaan MaMe di dieu, tapi dinten ieu kuring wartosan anjeun yén éta sacara open source.

Tangkepan layar di 2016-03-08 10:37:22

SELEPAS 19 TAUN, MAME AYEUNA DITANGGUL DINA LISENSI OSI-kompléks JAJEUNG DIPÉRÉSASI FSF! Seueur Hatur nuhun ka sadaya kontributor anu ngabantosan ieu pikeun lancar sakumaha mungkin!

MaMe sok sumber terbuka, tapi dina lisénsi na nyalira, anu anjeun terang seueur pamekar anu tersirat larangan, sapertos ngadamel vérsi anjeun nyalira pikeun proyék komérsial, salaku akibatna éta ogé ngabatesan diri pikeun nyandak inovasi sareng langkung maju ka dunya tina video games. Émulator ieu sayogi pikeun linux sareng windows.

Aya seueur ROM, kuring khususna nyobian sababaraha anu kuring resep ngeunaan mesin arcade anu kuring pernah maén nalika budak sareng nyéépkeun waktos kaleungitan artos, tapi gaduh waktos anu saé (hahaha). Kantun buka google teras lebetkeun nami gim anu paling anjeun pikahoyong kalayan kecap "room mame" sareng éta waé. Dina halaman wéb resmi aranjeunna anjeun ogé tiasa kéngingkeun sababaraha kamar IEUH.

Henteu dina wanda ngadamel ribut sapertos kitu, éta ogé langkung saé upami anjeun ngaunduh Mega Packs éta di luar sana. Sababaraha diantarana beuratna dugi ka 20GB dina gim murni, tiasa anjeun bayangkeun? Kaulinan henteu beuratna langkung ti 1MB, éta kedahna sapertos 9341209480129350912859150 gim hehehe.

Pondokna, éta ngalih nganggo lisénsi GPLv2 sareng sababaraha komponénna  3 Lisensi BSD Klausa, ditambah lisénsi anu sanés, sabab éta gumantung kana seueur plugins pihak katilu.

En GitHub Ieu mangrupikeun kode sumber na, pikeun anu henteu hoyong miceun detik anu sanés sareng mimitian ngembangkeun atanapi masang aplikasi ieu.

Kuring dipasang dina linux mint dina 30 detik sapertos kieu:

aptitude install mame mame-tools mame-extra

Kami ngédit file konfigurasi:

vi /etc/mame/mame.ini

Di dieu kami nempatkeun «1» upami anjeun ngagaduhan prosesor multicore

# Atur multithreading kana '1' upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji inti
multithreading 1

Sareng didieu urang nambihan dimana kamar kami, sacara standar éta nambihan tambihan dimana anjeun biasana ngaunduh kamar anjeun.

rompath $ HOME / mame / roms; / usr / local / share / games / mame / ROM; / usr / share / games / mame / ROM

Sareng kami ngajalankeun émulator kalayan:

/usr/games/mame

Tangkepan layar di 2016-03-08 10:32:48


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ruisu cordova cenahna

    warta anu hadé pikeun pamaén Palasik: 3

    1.    BrodyDalle cenahna

      Leres, maén!. Hatur nuhun kana koméntar anjeun

  2.   bitl0rd cenahna

    alus teuing, ieu salaku panganteur qmc2 sareng multi-émulator retroarch.

    1.    BrodyDalle cenahna

      enya qmc2 mangrupikeun panghareup anu hadé pikeun aplikasi ieu. Hatur nuhun kana koméntar anjeun