Manjaro Fusion: Téma Ikon Héjo Anyar kanggo Manjaro

Kami parantos terang Sergio Durán di TiLinux salaku panulis, sareng ayeuna anjeunna parantos nyetél ikon nyalira pikeun Kayu manis Manjaro y manjaro xfce, anu disebut ManjaroFusion.

ManjaroFusion

ManjaroFusion2

Ikon set khusus pikeun Manjaro sareng aranjeunna tiasa masangna ku AUR:

$ yaourt -S manjaro-fussion-icon-theme

Atanapi unduh paketna tina Deviantart. Kuring ngan ukur miharep Sergio kabeneran ku proyék anyar na 😉

Unduh Manjaro Fusion

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

30 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ajag cenahna

    Sae pisan, kuring resep ikon-na. Naha aya vérsi pikeun KDE? Aranjeunna bakal pas sampurna dina desktop Kuring parantos nyetél dinten ayeuna.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kuring ogé bakal senang sareng versi QT. Desktop KDE kuring peryogi.

  2.   Chris cenahna

    hahahaha linux mint! D:

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      : / Kuring henteu resep kana koméntar éta tapi masing-masing gaduh selera masing-masing 🙂 atoh ideu na nyaéta pikeun nyandak barang-barang Moka sareng warna Faenza héjo sareng campuran ku cara anu propésional sareng bersih 🙂

      1.    marianogaudix cenahna

        Wilujeng Sergio, padamelan anu saé pisan ... .. Nuhun kana sumbangan anjeun.
        Hanjakalna aya jalma anu males miceun waktos sareng nyarios omong kosong ngeunaan CInnamon atanapi Mint. Hiji-hijina kritik anu valid nyaéta kritik anu ngawangun.

        1.    Sergio E. Duran cenahna

          Hatur nuhun pisan sobat 🙂

  3.   patodx cenahna

    éta katingalina saé…. tar.gz kanggo kde moal goréng ...
    salam.

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      hahahaha éta saé tapi pak ieu didamel ti mocha ku GIMP, abdi henteu terang kumaha ngadamel ikon di inkscape 😀

  4.   Sergio E. Duran cenahna

    Babaturan Kuring ogé parantos nyiptakeun téma fanjion Manjaro pikeun Kayu Manis (http://cinnamon-spices.linuxmint.com/themes/view/305) anu dumasar kana téma Minty populér sareng nempatkeun kelir dina warna lampu, kuring parantos masihan ati-ati kana detilna jadi kuring miharep anjeun resep

    1.    ucing cenahna

      Kuring ngan ukur ngetes na sareng anjeun ningali rohangan hideung antara ménu sareng panel anu katingalina rada awon, sareng aya ogé anu sanés antara ujung handapeun layar sareng panel.

      1.    Sergio E. Duran cenahna

        Anu anéh henteu kajantenan kuring

      2.    Sergio E. Duran cenahna

        Ménu atanapi panelna henteu kajantenan kuring, enya, kuring henteu terang kumaha ngalereskeunana sabab éta téma munggaran anu kuring lakukeun pikeun Kayu Manis

      3.    Sergio E. Duran cenahna

        Masalah direngsekeun 🙂

  5.   Zironida cenahna

    Téma anu saé, goréng teuing henteu nganggo Manjaro (Abdi ti Antergos janten panginten kuring badé masarkeunana ogé 😉). Faenza sareng Moka katingalina saé, sareng sasarengan, malah langkung saé. Sae pisan.

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      Nuhun rerencangan 🙂

  6.   Carlos cenahna

    unduh Manjaro sareng ogé Arch linux..pasang kanggo uji éta..tapi kalayan hormat pisan kuring henteu ningali éta langkung saé tibatan Linux Mint. naha ngahesekeun hirup anjeun ku distro anu teu seueur pisan pengikutna ... langkung saé ngahijikeun pikeun mastikeun yén Linux dipilih salaku distro anu munggaran sareng ngatasi monopoli Windows. Aya langkung seueur peperangan antara distro Linux tibatan antara Linux Vs Windows.

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      Carlos koméntar anjeun ngajantenkeun kuring mikir pisan kumargi koméntar anjeun sareng kalayan hormatna satengah garing tapi didieu kuring gaduh jawaban, ikon sahenteuna henteu langkung saé tibatan Faenza Green nyalira, kuring terang sigana mintul pisan ka anjeun tapi éta skéma warna Manjaro saprak vérsi na 0.8.2 vérsi umum anu munggaran ngeunaan ieu ogé kuring resep skéma warna sareng gaya ikon Moka, anu janten engké nyaéta kuring janten gairah ngeunaan desain ikon éta sareng ayeuna ngeunaan téma éta pikeun Kayu manis. Ngeunaan kunaon kuring ngahesekeun sobat hirup kuring, kuring bakal nyaritakeun anjeun: Manjaro seueur pengikut sanaos éta dimimitian salaku proyék alit, kuring moal ngiringan batur sapertos Ubuntu atanapi mint, anu pangageungna kusabab kuring henteu resep pisan Ubuntu. ; Manjaro panginten tiasa dimimiti ti mimiti tapi dinten ayeuna bakal saé sareng komunitas ageung sareng ngahijikeunana kadéngéna gampang, tapi henteu, urang bakal kaleungitan perséntase kabébasan urang sabab distros mangrupikeun REFLEX tina éta. Upami anjeun henteu resep kumaha datangna sacara standar, robih atanapi upami anjeun resep naon-naon, tinggalkeun; nyaéta naon anu lumangsung sareng Manjaro sareng Arch atanapi KaOS sareng Cakra.

      Manjaro dimimitian nalika anggota tim pangembangna ningali kaunggulan sistem sareng cara ngagawekeun Arch tapi henteu kumaha dipasangna, janten aranjeunna ngembangkeun cara pikeun ngadeukeutkeunana ka pangguna sareng masihan gaya menthol na anu parantos dikenal

      KaOS dimimitian nalika Anke Borbosma ningali yén Cakra nyimpang tina prinsip na, janten anjeunna mimitina ngembangkeun KDE OS ku nyalira, anu engkéna bakal disebat KaOS

      Sadaya distro ieu parantos dipasihkeun pikeun kabébasan anu urang gaduh sareng éta mangrupikeun hal anu henteu kedah dirobih, sanés Linux VS. Windows atanapi Linux VS. Mac ngalakukeun hal anu dilakukeun ku masarakat pikeun masarakat

      1.    nsz cenahna

        Sapuk sapuk, saur kuring salah sahiji rébuan kaunggulan tina ngagunakeun Linux nyaéta ku Linux anjeun tiasa adaptasi distribusi numutkeun kabutuhan anjeun, upami henteu MAC atanapi Windows dimana jalma kedah adaptasi sareng OS tina mérek éta ...

        Kuring ayeuna nganggo Manjaro XFCE sareng kuring ngalakukeun hébat, kuring ngagaduhan naon anu kuring peryogikeun tanpa meunang komplikasi, sababaraha bakal nyarios yén Arch jauh-jauh distro anu pangsaéna tapi kuring mikir yén dina jaman ieu unggal pangembang kedah sadar yén jalma unggal waktos Éta langkung resep kana Linux sareng ku alesan ieu kuring nganggap yén distros kedahna ngamungkinkeun urang ka dunya ieu, Arch henteu ngan saukur ngahontal tujuan éta, Manjaro pikeun bagian na upami ... Éta sababna kuring ngagunakeun sareng ngadukungana ... Anjeun nempatkeun anu pangsaéna ti anu saé pikeun kahontal ku sadayana.

        Ikon anu saé pisan, Kuring parantos ngagunakeunana, hatur nuhun pisan kana usaha sareng padamelan anjeun.

        1.    Sergio E. Duran cenahna

          Nuhun ka anjeun Nsz sareng kuring satuju sareng anjeun 😀

  7.   Rodrigo Moreno cenahna

    Abdi henteu tiasa install dina manjaro 0.8.9 xfce:

    Validasi file sumber nganggo md5sums ...
    manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip?token=efece5933234f67dee310b13ac16001b05a440e3&ts=1393469836 … Saltando
    ==> Ngahapus fon ...
    ==> Asup ka lingkungan fakeroot ...
    ==> Paket ngamimitian () ...
    ERROR: ld.so: obyék 'libfakeroot.so' ti LD_PRELOAD teu tiasa di-preloaded (henteu tiasa muka file obyék anu dibagikeun): teu dipalire.
    [sudo] kecap akses pikeun rodrigo:
    –2014-02-27 21:52:17– http://www.deviantart.com/download/435665811/manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip
    Ngarengsekeun http://www.deviantart.com (www.deviantart.com)… 199.15.160.100
    Nyambungkeun sareng http://www.deviantart.com (www.deviantart.com) [199.15.160.100]: 80… online.
    Pamundut HTTP dikintunkeun, ngantosan réspon ... 200 OKÉ
    Panjangna: 349 [téks / html]
    Grabando a: “manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip.2”

    100% [=________________________________________>> 349 –.- K / s dina 0

    2014-02-27 21:52:17 (37,9 MB / s) - "manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip.2" disimpen [349/349]

    Arsip: /tmp/manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip
    Tanda tangan tungtung-tengah-diréktori teu kapendak. Boh file ieu henteu
    zipfile, atanapi éta mangrupikeun salah disk tina arsip multi-bagian. Dina
    bisi anu terakhir diréktori pusat sareng komentar zipfile bakal dipendakan dina
    disk terakhir (s) arsip ieu.
    unzip: moal mendakan diréktori zipfile dina salah sahiji /tmp/manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip atanapi
    /tmp/manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip.zip, sareng henteu tiasa mendakan /tmp/manjaro_fussion_icon_theme_v1_0_rc_by_sergioad-d77dtw3.zip.ZIP, periode.
    ==> KASALAHAN: Aya kasalahan dina bungkus ().
    Ngabolaykeun ...
    ==> ERROR: Makepkg henteu tiasa nyusun manjaro-fussion-icon-theme.
    ==> Hurungkeun deui kompilasi manjaro-fussion-icon-theme? [y / n]

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      Éta mangrupikeun PKGBUILD anu munggaran anu kuring lakukeun, kuring peryogi bantosan propésional supados katingalina saé

    2.    poékkeun cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring tapi anjeun tiasa ngaunduh tina halaman sareng nyalin kana ikon

  8.   gék cenahna

    Abdi gaduh patarosan, linux manjaro sareng kayu manis saur anjeunna parantos maot ... oO

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      Sobat Manjaro Kayu Manis pupus salaku bagian resmi distro, éta parantos mangrupikeun komunitas tapi kuring resep janten resmi deui kusabab cara éta urang bakal ningali langkung seueur paningkatan

  9.   gék cenahna

    Nuhun Sergio! Abdi henteu kantos resep téma standar tina ikon anu manjaro dibawa, anu ieu saé.

    1.    Sergio E. Duran cenahna

      hatur nuhun ka anjeun

  10.   O_Pixote_O cenahna

    Selamat kuring resep pisan aranjeunna, ayeuna méja kuring anggun.

  11.   truko22 cenahna

    Sae pisan

  12.   jamin-samuél cenahna

    Bien super

  13.   oroshis cenahna

    Manajer TEMA / ADMINISTRATOR mana anu anjeun nyarankeun salain ti anu datang sacara standar dina kayu manis? Hal anu sami sareng pakakas tweak persatuan, tapi dina Arch.