Maot, Monster, Maot

Abdi sanés kepala logam, purun. Tapi berita-berita ieu ngeunaan Flash anu ngagantung di jaman ayeuna, tiasa diringkeskeun dina lagu ieu ku Almafuerte.

Nalika subuh ngorondang anjeuna némbongan,
tatangga masihan kuring béwara ngeunaan ayana.

Nunjukkeun dirina, bosen ku ngajauhan.
En mu de ci do y em pa cha do de es ca pis mo.

Kuring mendakan kasieunan anu ngalahirkeun aranjeunna!

masang-flash-102-ubuntu-L-eqAv8I
Gusti nyalametkeun kuring sareng ngajagi éta tina datang ka kuring, hehehehe!

flash kacilakaan

Kagét patani nungtut kuring
hayu atuh kuring jaga anu teu kadéngéeun tina monstrositas ieu,

Kuring nyokot anjeunna dina mobil kuring sareng nyandak anjeunna jauh ti daérah éta
Percayakeun ka Gusti, kuring bébéja ka anjeun:

nempatan flash

Entong mulang sieun,
entong uih deui
Entong mulang sieun,
¡balik maot monster, balik maot!

patok flash

Balik deui kana pambayaran, misi kuring kahontal
tatangga nyium kuring sukur.

Kusabab éta Sabtu Suci ieu diinget
sapertos dinten teror di tempat dimana kuring cicing.

Paeh monster, paeh!
Paeh monster, paeh!
Paeh monster, paeh!

maéhan-adobe-flash-gun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xykyz cenahna

    Pisan ... instruksional?

    1.    yukiteru cenahna

      Abdi langkung resep nyarios ... Komik 😀

      1.    N3cr0naV cenahna

        Flash éta mangrupikeun buktina yén industri ayeuna ngagaduhan seueur kamaksiatan yén dina awal dékade ka tukang urang tinggaleun ku monopolies anu ngahargaan panyalamet sapertos kitu.

  2.   Marcos_tux cenahna

    Stamina SoulStrong bapak !! 🙂

  3.   gugah cenahna

    Henteu diperyogikeun pisan kaasih D:

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kuring ningali situs pr0n éta tina telepon sélulér kuring supados henteu masihan bola Flash Player.

  4.   Harry cenahna

    Almafuerte enya enya !!
    Stamina Almafuerte, présidén Iorio !!
    Logam pérak \ m /

  5.   eliotime3000 cenahna

    Kuring ngan ukur ningali dua masalah.

    1.- Dimana sih Shumway anu kuring teu tiasa ningali?!
    2.- Iceweasel masih ngamungkinkeun Flash Player NPAPI.

    1.    sina kire cenahna

      unduh sareng aktipkeun émut pikeun mareumanana pikeun situs tangtu anjeun terang hahaha
      https://mozilla.github.io/shumway/

      1.    eliotime3000 cenahna

        Kuring ngan ukur ngadoa yén Shumway ogé sayogi pikeun Chrome sareng turunan (Opera Blink, Maxthon, Vivaldi, jst).

  6.   Chaparral cenahna

    Kuring henteu ningali aya masalah dimana waé salami pidéo ditingali ku tanaga déwasa.

  7.   Xavier cenahna

    Kilat paéh, cilaka paéh hahaha! Stamina Almafuerte !!!

  8.   anonimo cenahna

    Abdi henteu tiasa ngupingkeun lagu sabab firefox ngahalangan flash kuring. XD

    1.    elav cenahna

      HAHAHAJAJAJAJA

    2.    Leandro cenahna

      Kuring nganggo panyambung anu disebat video HTML5 dimana-mana. Kuring henteu nyaritakeun yén éta tiasa dianggo sareng sadayana, tapi aya seueur sapertos Vimeo, Youtube sareng sababaraha anu sanés tiasa dianggo kalayan saé 🙂

  9.   zetaka01 cenahna

    Sanaos kuring sabalikna tina Flash sapertos batur, topik ieu henteu pantes pikeun halaman ieu. Sakuduna rada serius. Pendidikan sareng hormat kedah didamel heula, teras nyumbangkeun naon-naon.

    1.    Jibril cenahna

      Andaaaaaaa !! (:

    2.    eliotime3000 cenahna

      Daripada rawan, anjeun bakal ngangluh ka panulis naha anjeunna henteu nempatkeun portal video Cina (éta hanjakalna langkung stagnan tibatan Xfideos).

    3.    zetaka01 cenahna

      Ah, Jibril, anjeun ngagaduhan nami malaikat tapi méntalitas setan. Campuran anu leres. Tétéla éta porno parantos ngalih kana html5. Sanés kuring ningali éta, HEH.

      1.    eliotime3000 cenahna

        Tapi sanés portal video buta Asia.

  10.   kungsi cenahna

    Kuring bakal ngadamel tulisan anu sami pikeun SourceForge (anu parantos turun langkung ti 24 jam) sareng pikeun proyek anu teras nganggona. ¬¬

    1.    zetaka01 cenahna

      Sourceforge henteu kahandap, nyaéta anu palinter panginten nambihan adware kana unduhan file. Ngérakeun

      1.    elav cenahna

        Numutkeun akun Twitter na upami anjeunna turun .. atanapi dina perawatan https://twitter.com/sourceforge

      2.    kungsi cenahna

        Halaman utama tiasa dianggo tapi nalika ngalebetkeun proyek kuring ngagaduhan pesen 404 kasalahan.
        Kuring henteu nganggo SourceForge, tapi Manjaro henteu. Sareng kuring henteu ngagaduhan pilihan tapi ngantosan masalahna tiasa direngsekeun.

    2.    zetaka01 cenahna

      Kuring unduh Sourceforge, tapi ati-ati pisan. Duit anu penting. Firefox meungpeuk sacara standar, sanaos ayeuna Firefox ngablokir sadayana.
      A isin, muhun, kuring leres-leres tetep sareng Iceweasel.

      1.    zetka01 cenahna

        Ah, koméntar marginal. Teu acan aya kapikiran anjeun pikeun ngarobih réspon panyungsi anjeun ngeunaan OS anu anjeun anggo, éta gampang.

      2.    Genténg cenahna

        Kuring ngahargaan FF tapi bangor yén proyék andalan perusahaan nirlaba kedah tetep kana karep sponsor.

  11.   Genténg cenahna

    Naha anjeun terang kumaha kuring tiasa ningali sakedik p0rn dina KaOS anu énggal dipasang?
    Sanés kanggo abdi, kanggo babaturan.

  12.   jero cenahna

    Tanpa Flash Player, kuring moal tiasa ngupingkeun musik multimedia ngalangkungan internét ngalangkungan radio online. Aya solusi naon ?.

    1.    Pepe cenahna

      Kuring nganggo radiotray pikeun ngadangukeun musik, éta dimutahirkeun dina Repository resmi

      1.    jero cenahna

        Éta yén aranjeunna radio dina multimédia, sareng anjeun moal tiasa ngupingkeun sinyal anu aya dina garis, sapertos tautan ieu, aya solusi?

        link:

        http://alas.org/

    2.    eliotime3000 cenahna

      Kuring nyalin tautan tina radio Shoutcast ka Audacious (atanapi VLC), sareng masalah éta parantos dibéréskeun.

  13.   RafaLiin cenahna

    Tulisan aslina pisan. Anjeunna ogé ngagaduhan padamelan pikeun nyiapkeun éta.
    Akhir-akhir ieu kuring ningali yén naon multimédia on-line audio sareng video. Éta lemah dina linux. Sanés kusabab Linux. Tapi anjeunna kakurangan.
    Seueur stasiun radio anu henteu jalan. Sareng perusahaan video-on-demand sapertos jomvi atanapi vodafoneTV, urang bakal ningali Netflix datang ka Spanyol dina Oktober…. sabab langsung ngagunakeun widewine ti microsoft.
    Internét beuki seueur audiovisual sareng linux ngantunkeunana. Sanés kusabab anjeunna. Aranjeunna henteu masihan dukungan, jaman.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nyarios leresna, Netflix damel kaajaiban dina Chrome, sabab kalebet DRM sareng MSE sareng EME DRM anu siap, salian ti gaduh dukungan asli tina codec H.264 salaku fitur, anu ngamungkinkeun browser nyarios pikeun nikmati Netflix tanpa masalah ageung.

      Kusabab kuring henteu nganggo Chrome sakedik, biasana kuring nganggo peramban éta pikeun nonton pilem sareng sababaraha serial anime anu biasana kuring mendakan dina basa Spanyol.

      Kuring miharep yén katalog Netflix Spanyol bakal saé pisan sapertos Amérika Latin sareng Brasil dina sababaraha taun.

  14.   Juan Carlos Ganazhapa Malla cenahna

    NGABARAKATAK…. Anjeun parantos beres kalayan alus sareng lagu anu kuring resep pisan ngupingkeun.

  15.   Kajadian cenahna

    Dina Chrome abdi nuju saé tapi dina firefox browser na pencét kuring. Grrrrrrrrrrr

  16.   culiadas cenahna

    Éta sadayana gumantung kana pangotéktak sareng kaamanan anu disetél (tambihan). Pikeun momen némbak ogé tapi urang bakal ningali ... oven pikeun roti teu aya.

  17.   kayitli kayitsiz cenahna

    ieu resep pisan beatifull

  18.   kayitli kayitsiz cenahna

    tulisan anu saé pisan bro ...

  19.   pidio cenahna

    Ayeuna di kaseueuran situs anjeun henteu dipenta pikeun dipasang flash, éta mangrupikeun hal anu tiheula