Pariksa proyék Réaksi anjeun sareng Reactotron

keur loba Réact.js mangrupikeun téknologi kalayan hadiah anu pangsaéna aya hubunganana sareng pamekaran wéb, kumargi ieu Perpustakaan JavaScript Basis komponén ngamungkinkeun urang pikeun épisién nganggo tombol deui, navigasi, antar muka, sareng anu sanésna, pikeun nyiptakeun antar muka anu langkung maju, urang ngan saukur ngarobih data sareng React.js ngurus ngamutahirkeun sadayana tanpa peryogi coding énggal.

Réact.js didamel ku Facebook sareng mangrupikeun perpustakaan anu ngagaduhan masa depan anu luar biasa, anu ngamungkinkeun para pamekar ngembangkeun halaman wéb anu épisién, kalayan struktur anu cukup cocog pikeun posisi di Google sareng éta ngan saukur dumasar kana Integrasi JavaScript sareng HTML tanpa peryogi témplat.

meta Asalna pikeun bagian na, éta mangrupakeun kerangka anu ngamungkinkeun nyieun aplikasi asli pikeun wéb, iphone sareng android nganggo React, anu ngagaduhan integrasi sareng kerangka sapertos Angular, Ember, Backbone sareng anu sanésna.

Pamekar anu nganggo React.js sareng React Native tiasa nyiptakeun Interfaces dinamis, kalayan performa tinggi, desain anu bersih sareng inovatif, dilengkepan ku manajemen data anu canggih. Réaktotron pikeun bagian na, éta mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun kami pikeun mariksa aplikasi anu kami jalankeun ku téknologi ieu ti Linux, ngabantosan debug, nguji sareng ngvalidasi fungsina.

Naon Reactotron?

Mangrupikeun aplikasi sumber terbuka, dikembangkeun ku studio Beureum tanpa wates, anu ngamungkinkeun urang pikeun mariksa aplikasi anu dikembangkeun sareng React JS sareng React Native, alatna lintas platform (Linux, Windows sareng MacOS) sareng ngagaduhan komunitas anu hadé anu nyayogikeun paningkatan anu anyar unggal dinten.

Reactotron diintegrasikeun kana aplikasi salaku kagumantungan pangwangunan, anu robih janten 0 pangaruh dina waktos kompilasi, pas diintegrasikeun urang tiasa debug aplikasi urang sareng Timeline Kajadian anu hadé anu dilengkepan ku sababaraha fungsi.

réakrotron

Fitur Reactotron

Diantara seueur fitur Reactotron urang tiasa nyorot:

  • Integrasi gampang sareng aplikasi anu dikembangkeun ku React.js sareng React Native.
  • Éta henteu nambihan nanaon kana prosés kompilasi tina aplikasi.
  • Ningali status aplikasi naon waé.
  • Nembongkeun pamundut sareng réspon API.
  • Anjeun tiasa ngalaksanakeun tés kinerja kalayan gancang
  • Anjeun tiasa nganalisis status komponén atanapi bagéan aplikasi.
  • Mintonkeun pesen anu sami sareng console.log
  • Éta ngagaduhan fungsionalitas anu maju pikeun ngalacak kasalahan global.
  • Panas ngarobah kaayaan aplikasi anjeun, nganggo Redux atanapi mobx-state-tree
  • Ngidinan nunjukkeun overlay gambar dina Réact Native
  • Ngidinan anjeun ngalacak panyimpenan Asynkronis dina React Native.
  • Timeline Acara Laju, anu ngamungkinkeun anjeun ngalacak kajadian nalika éta kajantenan.
  • Anjeun tiasa ngalanggan masalah sababaraha komponén sareng ningali statusna anu diénggalan nalika nganggo aplikasi, henteu diragukeun fungsionalitas anu saé pikeun nguji pangaruh bug atanapi aksés anu sami.
  • Éta ngagaduhan pituduh instalasi anu saderhana sareng gancang anu tiasa dipendakan Ieuh, Anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamimitian nganggo Reactotron dina sababaraha menit.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.