Tinjauan: Ubuntu Mate Béta 2, desktop pikeun jalma nostalgia

Tulisan ieu ditulis ku Percaff_TI99 sareng parantos dicandak sadayana tina Portal GUTL sareng ngan ukur ngalaman modifikasi minor dina édisi na

Dunya terus maju sareng sareng téknologi anyar. Lisénsi / Linux Ubuntu tacan dibebaskeun tina hal éta, umum nyaéta duanana perusahaan Canonicall (Ubuntu), salaku pamekar ti Gnome, Aranjeunna mutuskeun pikeun ngalakukeun pergeseran nuju naon anu disebat paradigma desktop énggal.

Kebangkitan alat sélulér sareng tablet ngadorong pangwangunan Cangkang gnome (GTK3) jeung Ubuntu Talagasari dina raraga ningkatkeun kasaluyuan sareng produktivitas kamajuan ieu. Pangwangunan desktop dianggurkeun Gnome tradisional (GTK2), hal anu diperyogikeun upami anjeun hoyong bersaing di pasar ayeuna.

Kaputusan ieu sateuacanna téknologi anu saé pikeun seueur pangguna, anu sanés (kalebet pamekar) ngajantenkeun skeptisisme ngeunaan pangalaman desktop. Aya ogé anu mikir éta Ubuntu 10.04 Lucid Lynx éta versi pangsaéna tina Ubuntu, sareng pendapat kuring henteu bénten pisan.

Dina kontéks ieu nurani koléktif penting pisan; sareng dumasar ieu, pamekar mutuskeun ngajaga desktop hirup Gnome proyék nyieun tradisional mate.

Ubuntu Mate

Perpustakaan desktop ayeuna mate (MDE) aya dina Repository tina sebaran anu paling dikenal. Ieu mangrupikeun dorongan anu saé pikeun Proyék mate, Clement lefebvre (Linux mint) mangrupikeun anu munggaran anu masihan dukunganna.

Distribusi anu ngadukung mate:

  • Arch Linux Ubuntu
  • Debian
  • Fedora
  • Gentoo
  • linux mint
  • Mageia
  • openSUSE
  • PCLinuxOS
  • PLD Linux
  • Titik Linux
  • sabayon
  • Salix
  • Ubuntu

Repository henteu resmi (éta rencanana pikeun ngasupkeunana dina Repository resmi).

  • Slackware

Dina sistem *BSD:

  • Ghostbsd
  • FreeBSD
  • PC-BSD

Nanging sebaran anu leungit sareng kamungkinan diarep-arep ku seueur pangguna Ubuntu anu tetep ngajaga karesepna pikeun desktop Gnome tradisional nyaéta Ubuntu mate.

Ubuntu_Mate2

Numutkeun kana situs resmi:

mate Ubuntu Mangrupikeun sistem operasi anu stabil, gampang dianggo sareng lingkungan desktop anu tiasa diatur. Cocog pikeun aranjeunna anu hoyong kinerja maksimum méja, laptop sareng netbook na sareng resep kiasan desktop tradisional. Kalayan sarat pakakas anu saderhana cocog pikeun workstation modéren sareng hardware anu langkung lami.

oge mate Ubuntu netepkeun sababaraha tujuan sareng tujuan:

  • Diaksés ku sadayana, henteu paduli basa sareng kamampuan fisik.
  • Ningkatkeun panggunaan pangguna dina Ubuntu sareng méja mate.
  • Ubuntu salaku alternatip pikeun komputer anu henteu cukup kuat pikeun ngajalankeun épék desktop.
  • Pilihan mimiti platform Ubuntu pikeun solusi workstation jauh sapertos LTSP
  • Malikkeun dinten senang tina Ubuntu sateuacan bubuka persatuan
  • Anggo téma sareng karya seni sami sareng Ubuntu keur mate Ubuntu janten geuwat wawuh.
  • Nalika mungkin pikeun nyumbang kana Debian kumargi kitu masarakat tina Debian y Ubuntu aranjeunna kauntungan.
  • Pilihan pakét anu bakal nguntungkeun fungsionalitas sareng stabilitas cahaya sareng fantasi.
  • Nyayogikeun tempat perlindungan pikeun pangguna ti Linux anu resep kana kiasan desktop tradisional.
  • Éta bakal diadopsi salaku "rasa" resmi ti Ubuntu.

Pamasangan:

Gambarna ubuntu-mate-14.10-beta2-desktop-i386.iso Kuring unduh éta tina situs resmi mate Ubuntu. Pamasanganana parantos di VirtualBox anu kuring masrahkeun 900 MB RAM sareng 8 GB ruang disk.

Tukang sihir nungtun urang ngalangkungan prosés pamasangan, sapertos sebagian ageung sebaran dumasar kana Ubuntu. Pangguna moal ngagaduhan masalah dina hal ieu; kumaha ogé, anjeun tiasa boot média live tanpa masang sistem.

  • Syarat 6,3 GB ruang disk
  • Jenis Instalasi (nganggo sadayana disk, partisi énkripsi, anggo LVM)
  • lokasi
  • Tata letak keyboard
  • Konfigurasi: Pamaké sareng Sandi
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Login dikelola ku CahayaDM. Salaku fitur tambahan éta nawiskeun kami pikeun ngamimitian sési tamu, pilihan ieu henteu cocog teuing sareng abdi sanaos sadaya data anu disimpen ku tamu dihapus nalika kaluar. Intina nyaéta yén saha waé anu ngagaduhan aksés kana sistem kuring tanpa nganggo kecap akses, éta mangrupikeun pendapat anu sangat pribadi.

VirtualBox Éta henteu ngarobah ukuran layar sacara otomatis sabab éta kajadian dina seuseueurna distribusi, tapi éta gampang direngsekeun ku jalan ka ménu VirtualBox: Alat »Lebetkeun gambar tina CD«Katebak Tambihan»Atanapi ku mencét Host + D. teras ngalangkungan terminal, urang nempatkeun diri dina alamat dimana CD dipasang sareng ngaéksekusi naskah instalasi.

gutl@gutl-VirtualBox:/media/gutl/VBOXADDITIONS_4.3.14_95030$ sudo ./VBoxLinuxAdditions.run

Penampilan Ubuntu Mate

Bagéan ieu mangrupikeun parobihan anu ageung diperhatoskeun, téma énggal pikeun wallpaper sareng hiasan jandéla parantos tiasa ditingali dina vérsi ieu 14.10-beta2.

Duanana téma GTK sacara standar Ambiant-MATE sareng Wallpaper didesain nganggo nada héjo salaku warna anu dominan (dina referensi warna daun yerba mate) tanpa angkat ti téma klasik Ubuntu. Aya beuki seueur distribusi kalayan warna anu khas ieu.

Ubuntu_Mate6

Ieu panginten hal anu sono dina méja Gnome modern, gampang tina kustomisasi.

Aplikasi Mate Mate

Ubuntu Mate Éta hadir sareng sajumlah aplikasi anu saé, sajaba ti Aksesibilitas (tersirat dina ampir sadaya distro) kuring nyebatkeun:

  • Firefox 32
  • Thunderbird 31
  • LibreOffice 4.3.1
  • Pidgin 2.10.9
  • Pangiriman 2.82-1
  • Shotwell 0.20.0
  • Panempo gambar Panon tina MATE 1.8.0
  • Brazier 3.10.0
  • Pidéo 3.10.1
  • Rythmbox 3.0.3
  • Box 1.8.1
  • Éditor Dconf
  • Salinan nyadangkeun
  • Éditor téks Pen 1.8.1
  • Dokumén Nempo Lectern 1.8.0
  • Engrampa File Manager 1.8.0
  • Kéju 3.12.2
mate Ubuntu henteu ngagaduhan multimédia sareng codec flashplugin dipasang, sapertos biasana di Ubuntu iket kedah didownload ubuntu-diwates-ekstra.

Fitur Mate Mate

  • Linux 3.16.0-16-generik
  • Xorg-Server 1: 7.7
  • Pulseaudio 1: 4.0
  • Gstreamer 1.4.1
  • Nvidia 304.123 (versi ayeuna)
  • GCC 4.9.1
  • LSHW 02.16
  • Sistemd 208
  • Supir tambahan

ubuntu_mate13

Syarat Hardware Minimum pikeun Ubuntu Mate

  • Pentium III 750 MHz
  • 512 megabyte (MB) RAM
  • 8 gigabyte (GB) rohangan hard disk anu sayogi
  • Drive DVD-ROM bootable
  • Keyboard sareng mouse (atanapi alat panunjuk anu sanés)
  • 1024 x 768 atanapi monitor resolusi luhur sareng adaptor pidéo
  • Kartu sora

Syarat Hardware Anu Disarankeun

  • Inti 2 Duo 1.6 GHz
  • 2 gigabyte (GB) RAM
  • 16 gigabyte (GB) rohangan hard disk anu sayogi
  • USB flash drive boot
  • Keyboard sareng mouse (atanapi alat panunjuk anu sanés)
  • Adaptor pidéo 3D sareng monitor layar lebar kalayan résolusi 1366 x 768 atanapi résolusi langkung luhur
  • Kartu sora
  • Spéker atanapi headphone

conclusions

Sistemna polah mantep pisan, kuring teu ngagaduhan masalah dina hal éta, sanaos kanyataanna SistemD dilaporkeun sababaraha kasalahan dina kaluaran paréntah dmesg nunjuk kana systemd-logind, upami henteu sadayana jalan leres.

Dina hal palaksanaan aplikasi sareng tingkah tingkah tingkah teu mulus sakumaha Abdi hoyong, ieu normal nalika ngajalankeun dina mesin virtual sareng MB anu kuring pasihkeun. Dina hard drive kinerja kedah langkung saé; sanaos, dina sistem anu gaduh sarat minimal sapertos anu disarankeun, kinerja henteu goréng.

Mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pangguna anu tetep ngajaga predilection na Ubuntu tapi aranjeunna ngalih jauh saatos dilebetkeun persatuan. Ayeuna aranjeunna gaduh versi anyar anu tiasa dipilih antara anu parantos mantep, sapertos: Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu-gnome, Ubuntu-kylin, Ubuntustudio y Xubuntu.

Unduhan:

Ubuntu MATE 14.10 Béta2

Halaman web Mate Mate: https://ubuntu-mate.org/

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

48 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   oge7 cenahna

    Kuring parantos lami ngagunakeunana kuring parantos nganggo mate di Linux Mint sareng Ubuntu

  2.   sosis cenahna

    jodo di debian saé pisan sapertos di archlinux

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nalika kuring masang Debian Jessie dina PC kuring dina Méi taun ayeuna, éta henteu acan MATI.

      1.    sosis cenahna

        jodoh dina debian dibarengan ku kde nyaéta desktop anu stabil sareng kuring teu ngagaduhan masalah
        kayu manis dina mint, sareng gnome3 dina debian mangrupikeun nyeri dina burit

        Abdi nganggo kayu manis sakahayangna tapi henteu stabil pikeun rasa kuring tapi éta naon anu kedahna atanapi ditawarkeun gnome 3 salaku alternatif pikeun pc desktop
        aranjeunna estetika geulis tapi daun seueur anu dipikahoyong dina stabilitas pikeun rasa kuring atanapi kasus anu tangtu

      2.    eliotime3000 cenahna

        Upami kitu, upami kuring masang deui Debian Jessie, langkung saé kuring ngalakukeun éta ku cara masang téma greybird pikeun MATE supados katingalina siga Kayu Manis sahingga ulah aya masalah. : v

  3.   ngempelkeun cenahna

    sareng teu aya repo pikeun masangna dina ubuntu umum?

    1.    sosis cenahna

      anjeun tiasa nambihan Repository mint sareng ngonpigurasikeun apt-pinning
      atanapi milarian aya Repository test, anggo na kuring teu resep, éta tiasa dianggo langkung saé tina repo mint
      atanapi nganggo Repository ubuntu utopic

    2.    jurig cenahna

      Upami aya, tapi kuring parantos nyobian sareng henteu jalan saé, kuring henteu nyarankeun éta, éta ppa.

    3.    sosis cenahna

      ningali repo ubuntu utopic Abdi moal nganggo éta sabab nganggo systemd sareng henteu dipercaya
      mint repo langkung saé
      Abdi ti pamasangan minimal ubuntu sareng kayu manis (kuring ogé nyobian sareng pasangan) aranjeunna langkung saé tibatan masang mint janten garing
      ti mint repo anjeun ngan ukur nganggo desktop

    4.    Nico cenahna

      Ieu mangrupikeun Repository resmi anu dipasang ku staf Ubuntu Mate pikeun pangguna Ubuntu 14.04:
      https://launchpad.net/~ubuntu-mate-dev/+archive/ubuntu/trusty-mate

      Kuring gaduh kombinasi anu sami 14.04 + MATE 1.8.1 sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring.

  4.   sputnik cenahna

    Disebutkeun «Vox populi».

  5.   jamac4k cenahna

    Aya distribusi anu sanés, dumasar kana Debian Testing, anu nawiskeun Desktop Mate: Sparky Linux. Éta ogé ngagaduhan seueur pilihan desktop sapertos LXDE, e18, Open Box, Xfce, Razor-Qt, jsb.

  6.   Menz cenahna

    Abdi émut waktos-waktos éta nalika kuring nganggo Ubuntu 10.10, éta pikeun kuring Sistem Operasi anu paling saé sepanjang waktos, kagancangan, kustomisasi, ditambah épék Compiz nyaéta méré sentuhan unik kana vérsi éta, hanjakalna sakumaha anu dipikanyaho, nalika éta sumping Unity sadayana nyandak giliran 360 derajat nyababkeun parobihan ekstrim lingkungan atanapi OS. Kuring miharep versi anyar ieu pulih naon anu teras-terasan dina Ubuntu hébat.

    Abdi badé nyobian, hatur nuhun! 😀

  7.   Percaff_TI99 cenahna

    Hatur nuhun pisan @elav, abdi bakal ngémutan modifikasi na;). Susunan gambar na saé pisan, kuring maok ideu = D

    Wasalam

  8.   Horacio cenahna

    Kenangan anu saé éta nyandak deui ningali desktop tradisional Gnome deui!

    Nalika kuring ngalih ka Ubuntu sareng versi 8.04 LTS kuring gancang adaptasi sareng lingkungan ieu. Maka Unity sumping sareng biayana kuring sakedik deui; tapi hé, ieu kami. Éta mangrupikeun masalah pikeun muka parobihan anu énggal.

  9.   Solrak Pelangi cenahna

    Sajauh anu kuring terang, sareng aya anu lereskeun upami kuring salah, dina MATE anjeun henteu tiasa ngatur warna. Hal anu sami kajadian sareng XFCE. Sigana mah éta kakurangan penting henteu tiasa dicirian monitor. Éta sababna kuring nganggo openSUSE KDE. Abdi resep pisan ka gnome 2, saleresna kuring gaduh KDE 4.14 salaku gnome 2 ^^.

  10.   mat1986 cenahna

    Éta mangrupikeun ulasan anu saé pisan yén éta ampir ngajantenkeun kuring hoyong ngaleungitkeun Antergos sareng nganggo Ubuntu xD deui ... saleresna kuring sono kana desktop éta: éta kumaha kuring terang Ubuntu sareng, ku sabab éta, GNU / Linux deui taun 2006 -2007.

    Ulasan anu saé 😀

    1.    eliotime3000 cenahna

      Kuring pendak sareng Debian Lenny sareng GNOME 2. Parantos nganggo meres, éta parantos janten karesep kuring.

  11.   eliotime3000 cenahna

    Ieu mangrupikeun salah sahiji distribusi anu ngajantenkeun anjeun nyarios:

    Setan! Abdi kedah masang Ubuntu MATE tibatan Debian.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Nya, hatur nuhun kang Debian Jessie bakal sareng MATE.

  12.   jamin-samuél cenahna

    Sareng xubuntu?

  13.   Ed cenahna

    Kuring ogé émut Gnome2 ... kumaha waktosna !!!!!!
    Kusabab panasaran kuring dipasang Ubuntu-Mate dina laptop (3gbram, 1,65GHz x2), uji coba distro di VirtualBox henteu sareng kuring, éta sapertos aranjeunna ngantep anjeun nyobian mobil, tapi anjeun angkat dina korsi panumpang, sanaos kuring ngartos éta perlu upami anjeun henteu ngagaduhan peralatan.

    Kuring teu ngagaduhan masalah dina béta ieu, pamasangan anu leres, konsumsi ram anu murah pisan, Box sareng aplikasi dibuka gancang, 100% tiasa disaluyukeun,. téma desktop pisan suksés.

    Entong ngantep éta dipasang kusabab tilu alesan. Anu kahiji nyaéta béta, anu kadua sanés sanés vérsi LTS sareng anu katilu nyaéta kuring parantos biasa atanapi adaptasi sareng Gnome Shell. Nalika Unity dugi, anjeunna masihan terang kuring ngeunaan KDE (desktop anu saé pisan) tapi akhirna kuring balik ka Gnome dina vérsi 3. Inpo anu saé, hatur nuhun.

    1.    joakoej cenahna

      Sabalikna, éta sapertos diidinan pikeun nguji mobil dina simulator

    2.    Miguel cenahna

      Siga nonton surup dina TV

  14.   Tesla cenahna

    Ulasan anu saé!

    Kaleresan nya éta sareng kamekaran Xfce anu laun unggal Mate ngajantenkeun kuring langkung seueur. Kuring, sapertos seueur, ogé pangguna Gnome 2 sareng mendakan tempat berlindung kuring di Xfce.

    Kuring tempo ngaganti Xubuntu sareng Linux Mint 17 sareng Mate. Sanaos dumasarkeun kana Ubuntu éta ogé katingalina saé pisan. Duka teuing sanés LTS.

    Salam!

    1.    Janik cenahna

      Mint 17 nyaéta LTS sabab dumasar kana Ubuntu 14.04 LTS.

  15.   Matias cenahna

    Tinjauan anu saé pisan! Éta nyésa rasa anu saé pisan dina sungut kuring ngeunaan MATE. Tapi kuring bakal gancang ngarobah ikon jeruk pikeun anu sami dina warna héjo: 3. Jaba ti éta, iraha waé kuring masang MATE dina mesin Ubuntu kuring

  16.   Ator2 cenahna

    Titik linux-mate-pinuh 3; Kuring dipasang na éta éndah. Debian anu paling mutakhir di luar sana sareng jalanna sampurna kuring nyarankeun éta. Sludos

  17.   Cristian cenahna

    Aranjeunna tiasa ngalakukeun tinjauan deepin2014.1, ieu saé ... sanaos kuring langkung goréng tibatan 2013, éta langkung buktina "pangguna", ngan ukur diklik.

  18.   peupeus cenahna

    Nya, kamari kamari, kuring mutuskeun masang Ubuntu Mate sareng anu kuring reuwas, kumargi kuring langkung debianero tibatan ubuntero, kuring bakal heran pisan kumaha jalanna, éta sigana kuring bakal lami cicing sareng éta. . Henteu perlu disebatkeun, éta masihan anjeun kabagjaan sapertos ningali méja anu sami anu anjeun tingali nalika anjeun ngamimitian dina 4 taun ka pengker (dina kasus kuring).

  19.   danistov cenahna

    Abdi resep ElementaryOS langkung seueur sareng Phanteon na, anu geulis. Sateuacan kuring resep pisan kana panel Gnome tapi kuring henteu hoyong balik dina waktos ...

    1.    peupeus cenahna

      Abdi henteu hoyong maju dina waktosna, éta ngan ukur ngadeukeutan urang kana punah ... Sumberdaya planet urang parantos béak, Matahari parantos béak ...

      Filsafat kapitalis barat anu énggal langkung saé henteu cocog sareng kuring, anu saé pisan pikeun anu ngagaduhan hal sanés produk anu kedah dijual sareng jisim kalayan ngan cekap artos kanggo ngagaleuhna. Upami sepuh parantos ngalayanan kuring sareng damel langkung saé, naha kuring peryogi anu énggal? Anu énggal henteu bakal ngalakukeun langkung ti ngan undak deui, tingali kasus Gnome 3.

      Kadang-kadang anjeun kedah deui tiasa maju ...

      🙂

      Hapunten tina seuneu psoll trolling anu parantos kuring laksanakeun.

  20.   Jibril cenahna

    offtopic: anjeun badé marios gnome 3.14?

  21.   Leo cenahna

    Naha aya anu tiasa nyarioskeun kumaha kinerjaana? Naha disarankeun pikeun tim anu umurna sababaraha taun? Naha langkung saé tibatan Xubuntu atanapi Lubuntu?

    Salam ka sadaya

    1.    peupeus cenahna

      Sigana mah éta mirip sareng Xubuntu, tapi langkung saé nyarios ku batur anu langkung biasa pikeun nguji konsumsi sumber.

      Salam.

    2.    joakoej cenahna

      Kuring nyobaan duanana, konsumsi sumberdaya sami, tapi Xfce meakeun kirang. Pokokna, kuring resep ka Mate kusabab éta hadé terpadu, gaduh sababaraha bug sareng langkung seueur pilihan sareng hal-hal.

  22.   supa43 cenahna

    Waktosna.

    Hal kahiji anu kuring lakukeun nalika kuring masang distribusi, sareng ningali yén kuring gaduh 5 partisi pikeun 5 linux anu sanés, nyaéta masang MATE. Éta ngan ukur saé, sareng Gnome 3 hal anu sami kajadian ka kuring sapertos ka KDE 4, saé pisan, kalintang chachi, tapi kuring musna. Masing-masing siga kitu.
    Hiji-hijina masalah anu kuring gaduh sareng Mate-Ubuntu nyaéta supir nouveau, komputer kuring ngagantung. Kuring kedah ngaleungitkeun aranjeunna sareng masang anu ti Nvidia, ayeuna tiasa dianggo sampurna.
    Hal anu sanés anu kuring lasut, saatos masang pembaruan éta 200Mg, sigana mah kedah sakedik langkung dianyarkeun, abdi henteu terang ...

    salam
    SETA43

  23.   Javier cenahna

    Kuring mangrupikeun pangguna GNOME dugi ka medalkeun vérsi énggalna anu dugi ka ayeuna, kuring henteu resep pisan. Kuring milih ngagunakeun KDE sareng kuring resep pisan kana kumaha jalanna.

    Kuring teu seueur nyarios ngeunaan MATE, éta GNOME 2 sareng ngagunakeunana sigana sapertos undak mundur. Upami kuring kantos masangkeunana dina komputer kuring éta bakal ngingetan kuring ngeunaan jaman baheula sareng sigana bakal lirén nganggo saatos sababaraha jam.

    Tapi hé, éta cara kuring ningali kaayaan. Kuring moal nempatkeun diri dina posisi ngawartosan naon anu kedah dianggo, masing-masing milih anu paling cocog pikeun jalma na.

  24.   apple3 cenahna

    Kuring kantos sareng Mint Mate sakedap, ayeuna kuring gaduh 17, sareng éta badé sakumaha mistina, sapertos anu ditembak.

    Dina laptop anu nganggo 4gb ram sareng dual core ti 2008 éta tiasa dianggo saé, nalika teu dianggurkeun éta ngan ukur nyungkeun 200-220 megabyte ram.

    Sareng damel sareng komputer gnome2 / mate éta idéal, ménu anu rapih, konsumsi ram saeutik, tiasa dikonfigurasi sareng dilengkepan kalayan saé. Kalayan peluncur sinaps teu aya desktop anu caket.

  25.   peupeus cenahna

    Kuring mundur naon anu kuring nyarios yén kuring bakal cicing di Ubuntu Mate sakedap, abdi deui ka Debian.

    Anjeun ngaunduh Netinst pangénggalna ti Jessie, béta 2, sareng nalika anjeun dugi ka titik milih desktop anjeun pilih Mate sareng anjeun dugi kana titik anu sami sareng Ubuntu Mate, tapi ku Debian, anu sakumaha biasana langkung gancang.

    Pikeun langkung parah, paket murrine dipasang sacara standar, nyaéta, anjeun nempatkeun Greybird sareng sakali klik, ikon faenza ogé sacara standar. Pondokna, 4 klik sareng anjeun ngantunkeun Debian sareng Mate katingali saé.

  26.   abdi bakal sono ka anjeun cenahna

    Kuring pikir aranjeunna henteu tiasa nganggo téma Ubuntu pikeun alesan hak cipta jsb XD

    1.    peupeus cenahna

      Leres, anjeun tiasa nempatkeun téma Ambiant pikeun Ubuntu, henteu masalah. Éta masalah pikeun ngaunduhna.

  27.   lain ngaran cenahna

    umur panjang dikawinkeun 🙂

  28.   kuk cenahna

    Abdi parantos hoyong chi stabil anu chi kaluar 🙂

  29.   henteu aya namina cenahna

    Éta sanés méja pikeun jalma anu nostalgia, tapi ayeuna, pikeun saha waé anu hoyong damel kalayan nyaman, sareng tanpa repot 'persatuan', sareng anu sanésna.

  30.   Luis Felix cenahna

    Sae pisan blog ieu kuring ngabagjakeun.

  31.   Anibal cenahna

    Kuring parantos nganggo pasangan ubuntu salami mangtaun-taun sareng méwah kalayan 2GB ram sareng 320GB hard disk, kaleresan kuring resep sareng méwah mémang kabeneran aya windows 10 anu méwah dina komputer anu sami kuring cicing Pasangan Ubuntu