Masang Covergloobus anu Diénggalan ti PPA

Nembe kaluar teh vérsi anyar (1.6) ti Covergloobus disebatna "WoW!".


Para instalar urang ngan saukur muka konsol teras nempatkeun:

sudo nambahkeun-apt-Repository ppa: gloobus-dev / covergloobus
sudo update apt-meunang
sudo apt-meunang install covergloobus

Sakali dipasang, anjeun tiasa muka tina Aplikasi> Asesoris> Covergloobus


Hal anu saé ngeunaan metode ieu (nambihan Covergloobus tina PPA) nyaéta anjeun bakal salawasna ngagaduhan versi pang anyarna tina program. 8 =)

Masih teu terang naon Covergloobus?

Éta mangrupikeun aplikasi saderhana anu nembongkeun panutup CD anu pakait sareng lagu anu anjeun ngupingkeun ku pamuter karesep anjeun.
Ngarojong pamaén ieu: Amarok, Audacious, Banshee, Exaile, Listen, MPD, Quodlibet, Rhythmbox, Songbird, Spotify.

Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun ngaunduh lirik lagu tina wikilyric.com sareng lyricsfly.com. Upami anjeun musisi sareng anjeun resep maénkeun viola, unduh tab tina Ultimate gitar langsung kana desktop anjeun!

Ah! Upami henteu mendakan panutup cd anu dimaksud, Covergloobus bakal milari éta dina Amazon.

Versi ieu, sapertos anu sateuacana, kalebet kamungkinan nganggo sababaraha téma anu warna-warni pisan, sababaraha diantarana interaktif (aranjeunna gaduh tombol kanggo muter / ngareureuhkeun, ngalangkungan lagu, bahkan pikeun meunteun lagu aktip.

Anjeun tiasa ngadamel téma nyalira ngalangkungan file XML saderhana. Nyiptakeun plugins pikeun ngadukung pamaén anyar ogé saderhana; sareng nyiptakeun plugins pikeun ngahijikeun situs-situs énggal pikeun ngaunduh lirik lagu na langkung gampang.

Diantara perbaikan anu sanés, kuring parantos perhatoskeun yén kasaluyuan sareng pamaén anu kuring atos disebatkeun sacara nyata ningkat. Sateuacanna aranjeunna ogé diduga didukung, tapi sababaraha kali Covergloobus henteu tiasa ningalikeun panutup cd, jsb. Pokokna ... éta digawé goréng. Tapi ieu hal jaman baheula. Éta ditingali yén vérsi ieu langkung saé. Hiji-hijina "bug" anu kuring mendakan nyaéta sanaos ditetepkeun kana "nempel" kana desktop, nalika kuring mencét Ctrl + Alt + D (pikeun mésér desktop), Covergloobus bakal nyumput, sapertos sésa jandéla. Tapi, saluareun éta, aya pamutahiran anu signifikan.

Ah! Éta ogé kalebet kamungkinan ngahijikeun sareng Docky, nunjukkeun panutup CD dina dok éta, anu mangrupikeun warta anu saé pikeun para penggemar aplikasi éta. =) Masih, kuring resep henteu nganggo Docky. Éta pikaresepeun pisan sareng sadayana tapi nganggo Mono (sareng ngalangkungan perpustakaan Microsoft .NET). Pokokna ... sakeudeung deui urang bakal ngadamel tulisan ngeunaan topik ieu.

Ayeuna, turun sareng cobian Covergloobus!

Tong hilap tinggalkeun koméntar anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Drykanz cenahna

    Halo Kuring parantos nyobian masang CoverGloobus dina Kubuntu 10.04 abdi sareng KDE 4.4.4 sareng Amarok 2.3.1, tapi henteu jalan, éta ngan ukur muka tapi henteu nunjukkeun yén éta maénkeun musik, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring sateuacanna hatur nuhun

  2.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Halo! Tingali, kuring terang Covergloobus ngagaduhan dukungan pikeun Amarok janten éta kedah lancar. Pokokna, anjeun kudu "ngingetkeun" program anu anjeun pikahoyong pikeun ngadeteksi Amarok. Tingali kana preferensi Covergloobus sareng dina "pamuter" kuring milih "Amarok".
    Kuring miharep kuring parantos ngabantosan! Surak! Paul.

  3.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Ayeuna dilebetkeun kana Nautilus Elementary ...
    Pencét F7. 🙂
    Surak! Paul.

  4.   TheBoss_ cenahna

    Alus kuring hoyong terang upami proyek na teras-terasan kumargi kuring gaduh gloobus preview tapi anu mendakanana henteu dipasang kuring dina terminal, ieu ngalangkungan kuring:

    Sababaraha file indéks henteu tiasa diunduh, teu dipalire,
    atanapi anu lami parantos dianggo gantina.
    compaq @ ubuntu: ~ $ sudo apt-get install covergloobus
    Maca daptar bungkus ... Rengse
    Nyiptakeun tangkal kagumantungan
    Maca inpormasi status ... Rengse
    E: Paket covergloobus henteu tiasa dipendakan

    Bantosan Abdi hoyong gaduh sawangan gloobus