Kumaha carana masang Office Online dina Ubuntu 16.04

Seueur pangguna anu hijrah ti Windows ka Linux Aranjeunna henteu biasa nganggo bungkus kantor gratis anu ayeuna aya, sanaos aya alternatif anu hadé pikeun kantor Ieu masih dianggo ku jutaan pangguna. Dinten kapengker aranjeunna nyerat ka kami naroskeun ka kami kumaha aranjeunna tiasa install Office Online dina Ubuntu 16.04 janten kami badé milarian cara anu paling gampang sareng gancang pikeun ngalaksanakeunana.

Tutorial di handap ieu bakal ngamungkinkeun kami masang Office Online di Ubuntu 16.04 sareng dina distro anu diturunkeun, sacara otomatis sareng sadaya kagumantungan anu diperyogikeun, hatur nuhun kana skrip anu hadé anu ngandung rutin anu diperyogikeun pikeun Office Online supados tiasa dianggo sampurna.

Kumaha carana masang Office Online dina Ubuntu

Kantor Online - Gambar: Omicrono

Léngkah pikeun masang Office Online dina Ubuntu 16.04

Prosésna tiasa lami sababaraha jam, janten disarankeun nganggo sababaraha alternatif sanés upami pamolahna henteu kuat

Prosés pamasangan Office Online nganggo skrip ieu tiasa sakedik lambat, janten entong hariwang upami pamasangan lami pisan.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta mengklon Repository perwira naskah

git clone https://github.com/husisusi/officeonlin-install.sh.git

Teras we angkat ka diréktori anu anyar diklon sareng ngaéksekusi .sh sakumaha sudo

cd cd officeonlin-install.sh/ sudo sh officeonline-install.sh

Sakali naskah parantos dieksekusi, urang bakal tiasa ngaraosan sadaya aplikasi tina suite Online Office, prosésna saderhana sareng upami aya peringatan muncul, urang tiasa malire sabab sababaraha bungkus anu tiasa disingkahkeun.

Upami urang hoyong ngatur jasa, panulis skrip ieu ngawartoskeun ka urang yén urang tiasa ngalaksanakeunana nganggo systemd:

systemctl start|stop|restart|status loolwsd.service

Janten ku solusi saderhana ieu urang tiasa nganggo suite Kantor online.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Santiago cenahna

    Kontribusi anu saé

  2.   Cristianhcd cenahna

    sanés ngan ukur buka office.com tina browser na tungtung?

    1.    jolt2bolt cenahna

      Nya, aya jalma anu resep gaduh otomatisasi kantorna diintegrasikeun kana sistem operasi sareng pikeun aranjeunna karasaeun langkung nyata pikeun aranjeunna tibatan muka ku peramban

  3.   henteu aya namina cenahna

    Ieu pikeun masang libreoffice online; S

  4.   Troisi cenahna

    Éta sanés kantor microsoft online, tapi gratisoffice online. Kumaha cara uninstall?

  5.   Alvaro rodriguez cenahna

    Abdi ngagaduhan xubuntu 16.04 sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring.

  6.   Pak Paquito cenahna

    Kuring bakal nyaritakeun yén kuring nyobaan masang éta dina mesin virtual nganggo Ubuntu 16.04. Kuring henteu terang sabaraha lami pamasangan tiasa dilakukeun, tapi tiasa langkung ti satengah jam ... sareng teras ...

    Kuring henteu terang naon hasilna akhirna, tapi kuring bakal nyarankeun Lagarto pikeun mamatahan detil leutik ieu dina tulisan sapertos kieu ... salah sahiji anu biasa di Linux kana waktos pamasangan anu wajar sareng, tangtosna, langkung pondok tina ieu, sareng, upami anjeunna terang , Abdi bakal ngantepkeun pikeun waktos nalika kuring ngagaduhan langkung seueur waktos ... sabab pamasanganna ngambek pisan!

    Anjeun dibéjaan!

    1.    kadal cenahna

      Kuring ngadugikeun kata-kata naon anu kuring tulis dina tulisan dina waktos éta

      "Proses instalasi Kantor Online nganggo skrip ieu tiasa sakedik lambat, janten entong hariwang upami pamasanganna lami pisan."

    2.    Felfa cenahna

      Saur anjeun henteu aya perhatosan anu ditolak anu ditingalikeun salaku pesen téks dina kode sumber tina skrip éta sorangan, anu anjeun tiasa tingali ngaliwatan gudang anu aranjeunna terbitkeun dina tulisan ieu:
      "PEMASANGAN AKAN LALAKI LOBA LOBA, 2-8 JAM (Éta gumantung kana kagancangan server anjeun), JADI SABAR SILIH !!!"

      Nyaéta, pamasanganana tiasa nyandak dua dugi ka dalapan jam. Amarah, enya, tapi anu ngingetkeun sanés hianat 😉

      1.    Pak Paquito cenahna

        Halo, Felfa.

        Kuring henteu tiasa nyarios basa Inggris sareng, sanaos kuring tiasa ngartos sareng narjamahkeun téks anu anjeun tingal, kuring henteu biasana ngadatangan jinis halaman ieu, kusabab kuring henteu maca kode sumber ogé; Abdi pangguna saderhana sareng kuring mendakan éta basa asing. Nyaéta, kuring henteu tiasa ningali "Bantahan" sabab kuring henteu ngaksés halaman Repository, tapi kuring maca tulisan na, tina téks na mustahil disimpulkeun yén lilana dipasang tiasa sababaraha jam.

    3.    kadal cenahna

      Perhatosan parantos dilebetkeun, sahingga pangguna anu bakal datang teu ngagaduhan masalah ngeunaan waktos instalasi

  7.   Pak Paquito cenahna

    Nyaan, Kadal, anjeunna henteu nyobian nyiptakeun kontropérsi. Kuring maca koméntar yén pamasanganna tiasa sakedik lambat, tapi éta parantos sababaraha jam sareng teu acan réngsé ... satengah jam sigana seueur waktos pikeun nyayogikeun pamasangan lambat pisan, tapi dina waktos ieu kuring parantos halusinasi! Butuh langkung ti dua jam sareng éta teu acan réngsé!

    Kuring ngulang deui, kuring henteu nyobian nyiptakeun kontropérsi, sareng tangtosna ngaapresiasi yén anjeun ngabagi élmu ku nyalira, tapi hiji hal nyaéta pamasangan anu rada laun, sareng anu sanésna nyaéta pamasangan anu ... ngaleuwihan dua jam !!! Éta babari! Sareng masih teu aya tanda yén éta bakal réngsé!

    1.    Pak Paquito cenahna

      Kuring ngajawab ka kuring sorangan pikeun nyaritakeun yén, tungtungna, kuring kedah nyerah masang Office Online, sabab pamasanganna lami pisan janten kuring kedah ngalaksanakeun padamelan anu nyéépkeun mesin. Nalika kuring angkat, éta parantos langkung ti tilu jam. Nalika kuring balik, saatos sakitar opat jam (sareng jam tujuh, sahenteuna) kuring mendakan dialog anu peryogi ditampi, kuring parantos nampi, tapi éta ngabalikeun kasalahan anu kuring henteu émut sareng pamasanganana henteu réngsé. Nyanghareupan skénario sapertos kitu, éta henteu pernah terlintas dina pikiran kuring pikeun nyobaan deui.

      Kritik kuring, anu henteu serius, ogé kuring henteu badé ngaganggu saha waé, ngan saukur difokuskeun pikeun nyaluyukeun indikasi ngeunaan waktos instalasi anu dilakukeun dina tulisan, anu nyatakeun yén prosés instalasi «tiasa janten rada laun ”, sareng saur kuring bakal langkung saé nunjukkeun yén éta tiasa tahan sababaraha jam.

      Pikeun bagian kuring, upami kuring ngagaduhan ideu kasar ngeunaan waktos pamasangan, kuring bahkan henteu nyobian na éta bakal ngahémat kuring waktos sareng artos dina tagihan listrik. Nyaéta, ngémutan yén urang nyarios seueur jam pamasangan, sigana mah wajar nunjukkeun yén tulisan éta ngingetkeun sacara jelas.

      Jelas, enya, éta panulis anu kedah ditaksir, indikasi anu langkung pas bakal ngahemat kuring seueur waktos.

      Salam.

  8.   henteu aya namina cenahna

    Naha Microsoft Office anu anjeun pasang? Kumaha jalanna lisénsi?

  9.   Belux cenahna

    Pikaseurieun ningali yén aranjeunna angkat ka Linux sabab aranjeunna benci sagala rupa anu bau sapertos Microsoft, sareng hal anu pangpayunna aranjeunna milari di jero Linux nyaéta hal-hal anu bodo ieu sareng kumaha cara masang Anggur, playonlinux, mesin virtual nganggo gambar Windows, nyaéta, aranjeunna hoyong distro na ngajalankeun sadayana MS.

    1.    Sigmund cenahna

      Henteu sadayana urang anu ngarobih sapertos kieu. Dina hal kuring, kusabab padamelan, kuring henteu tiasa liren nganggo kantor microsoft. Ogé, kuring kedah nganggo program sanés anu teu gaduh vérsi alternatif gratis atanapi, upami éta, henteu saé tara sanés komérsialna. Salaku tambahan, aya masalah ngahasilkeun file anu cocog sahingga tiasa diédit dina sababaraha komputer anu béda. Mangrupikeun syahid, tapi usaha dilakukeun. Daripada ngahina, diajar sareng ngartos.

  10.   Viriatus cenahna

    ogé kuring henteu tiasa:
    "Officeonline-install.sh: 293: officeonline-install.sh: Kasalahan sintaksis: pangalihan teu kaduga"

  11.   booming cenahna

    anjeun bakal nganggo # sudo ./officeonline-install.sh

  12.   Anonim cenahna

    Salam.

    Kumaha anjeun uninstall hal ieu? sareng kumaha kuring mupus lool pangguna

    1.    Miguel cenahna

      Kuring ngiringan patarosan anjeun ... kumaha cara dicabut?