MDM dina Linux Mint 15 bakal ngagaduhan téma HTML5

MDM nyaéta Manajer Sesi Proyék mate sareng dianggo dina linux mint pikeun sababaraha vérsi parantos. Anjeunna lahir salaku garpu GDM2, tapi éta parantos ningkat ngalangkungan waktos sareng kanyataan gaduh dukungan pikeun téma di HTML5 mangrupikeun conto anu saé pikeun éta.

dina Blog Mint Linux aranjeunna nyarioskeun sakedik perkawis hal éta, komo nunjukkeun conto pikeun kami kumaha MDM ngagunakeun HTML5 y kit wéb:

Clem netelakeun yén conto ieu sanés didamel ku désainer, tapi ku pamekar, janten tiasa ditingkatkeun pisan, tapi nekenkeun yén hal anu menarik tiasa dihontal, sapertos ngagunakeun cahaya, JQuery sareng ku cara ieu nambihan épék, atanapi bahkan tiasa maén dina layar naon anu dikonci.

Upami anjeun pangguna linux mint sareng anjeun hoyong nyobian téma anjeun nyalira, anjeun kedah nuturkeun léngkah ieu:

Lajeng:

  • Mimitian alat konfigurasi MDM ku ngaklik Menu »Administrasi» Jandéla login (atanapi dina terminal nganggo «sudo mdmsetup»)
  • Dina tab "lokal", atur "gaya" kana "HTML".
  • Ngadamel salinan / usr / share / mdm / html-téma / mdm sareng ngarobihna pikeun nyiptakeun téma anjeun nyalira.
  • Pasang téma dina / usr / share / mdm / html-themeso atanapi leupaskeun file tar.gz kalayan téma dina dialog konfigurasi kanggo pamasangan

Pikeun nguji téma kalayan gampang, anjeun tiasa nganggo émulator:

  • Buka terminal sareng ketik "mdm-emulator theme"
  • Pencét dina "Buka" teras pilih file index.html
  • Pencét "Tambihan dummies" kanggo nambihan pangguna acak sareng sési pikeun topik

Versi MDM ieu bakal sayogi dina Linux Mint 15. Langkung seueur inpormasi dina Blog Mint Linux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elendilnarsil cenahna

    Rahang kuring turun tina kemungkinan nawaran HTML5. Kuring terang sakedik perkawis program, tapi kuring pikir ieu mangrupikeun pertama kalina kuring nguping basa anu serbaguna sareng fleksibel. Mudah-mudahan palaksanaan na henteu lirén.

    1.    césasol cenahna

      Firefox bakal ngagaduhan aplikasi anjeun dina html5

      1.    elendilnarsil cenahna

        Leres, sareng éta parantos janten salah sahiji ciri anu paling dipuji ku anu parantos nyobian.

  2.   Francis_18 cenahna

    Sigana pikaresepeun pisan, kaleresan éta html 5 sangat kuat, tapi anu leresna kuring henteu resep naon-naon anu nalika ngahurungkeun PC kuring mendakan kuring aya anu flash, abdi henteu terang, henteu resep flash teuing, kuring langkung resep JQuery (éta ngan ukur pendapat pribadi)

    Ku jalan kitu, sanaos ieu henteu aya hubunganana sareng utas ... Naha aya anu parantos terang persis tanggal pelepasan debian 7 Wheeze stabil?.

    Hiji salam.

    1.    Percaff_TI99 cenahna

      Pikeun Squeeze aya 2 betas sareng 2 calon pelepasan, Wheezy parantos gaduh 4 betas sareng calon pelepasan janten kuring anggap yén dina minggu-bulan kahiji April éta bakal kedah kaluar, sanaos ku Debian anjeun moal terang pasti.

  3.   sn0wt4il cenahna

    A distro yén kaleresan parantos maju sareng teras ngalakukeun éta kalayan gancang ..

    Kumisan ti distro ieu, naha aya distro anu sanés anu kapilih pikeun nganggo HTML5 pikeun sési ngamimitian aranjeunna?

    Nuhun kana info elav,
    Salam!

    1.    v3 asup cenahna

      Leres kami kéngingkeun téknis Windows 8 ngagunakeun sadaya téknologi HTML5 pikeun aplikasi na xD

  4.   v3 asup cenahna

    gaduh seueur potensi O__O

  5.   Root87 cenahna

    distro anu hadé pikeun ngamimitian (tina sudut pandang kuring) tapi pikeun urang anu parantos ngojay di dieu sakedik kuring ngaraos yén mint murag pondok (sahenteuna pikeun kuring) ...

  6.   Miguel cenahna

    Jigana hal HTML% saé pisan, tapi sigana sapertos gerakan mundur pikeun ngagunakeun lampu kilat.

  7.   Alrep cenahna

    Numutkeun ka Elendilnarsil sareng anu pangsaéna, ledakan HTML5 masih seueur pisan tempatna, bakal pikaresepeun pikeun ningali kamekaranana sareng kamekaranana.
    Sabenerna, Elav: Langkung saé upami anjeun tiasa ngadamel entri dina carita na. 🙂 Salam.

    1.    elav cenahna

      Tina sajarah HTML5?

  8.   Alrep cenahna

    Nya, nyatana; langkung ti naon waé anu kuring ngarujuk kana HTML sacara umum. 😀

    1.    elav cenahna

      Oh! Nya, leres, moal goréng lamun nyarios sakedik tentang éta .. Tapi kuring kedah ngadokuméntasikeun nyalira ..

      Salam 🙂

bool (leres)